مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال

طرح توجیهی کامل صنایع غذایی

فرمت PDF

تعداد صفحات16

 

خلاصه طرح:
موضوع طرح: توليد خيارشور ، ترشيجات و مربا
دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنايع و معادن
ظرفيت اسمي توليدات: 1000 تن
نوع توليدات: خيارشور ، ترشيجات و مربا
تعداد شاغلين: 12 نفر

 

مقدمه :

عليرغم نياز كشور به واردات محصولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجب از بين رفتن سرمايه هاي كشاورزان داخلي و افزايش نرخ واردات فرآورده هاي كشاورزي به كشور ميگردد. از ديگر سو نياز به محصولات كشاورزي در تمام فصول، اهميت يافتن روشي براي حفظ و نگهداري بلند مدت اين محصولات را در چندان مينمايد. صنايع غذايي با ايجاد تغييراتي بر روي ماده خام ميتوانند پاسخگوي هر دوي اين مشكلات باشند.

اين فرآوري به فراخور ماده غذايي مورد نظر ميتواند تهيه كنسرو، كنسانتره، مربا، ترشي، شور و... باشد. ارائه كنندگان اين طرح با در نظر داشتن سه مورد اخير يعني تهيه انواع مربا ، ترشي و خيارشور قصد دارند گامي در جهت پيشبرد صنايع غذايي كشور بردارند.

 

کلمات کلیدی : طرح توجیهی , صنایع غذایی , کنسرو , مربا , ترشی , خیارشور , صنعت , 1000 تن


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
khiar-shoor_941269_8914.zip63.5k





آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات