مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی

سمینار کامل (پاورپوینت)

فرمت pptx

تعداد اسلاید 32

 

مقدمه :

با توجه به تخصص ها و دیدگاه های مختلف تعاریف مختلفی برای خوردگی ارائه شده است :

vخوردگی به فساد مواد و تغییر خواص آن گفته می شود که در نتیجه واکنش با محیط حاصل می گردد.
vخوردگی اکسیداسیون است.
vخوردگی یک حمله شیمیایی به فلز است.
vخوردگی پدیده ای است الکتریکی, به عبارت دیگر الکترولیز است.
vخوردگی پدیده ای است الکتروشیمیایی.
vخوردگی عبارت است از از تخریب اجسامی که غیر از عمل مکانیکی حاصل می شود.
 
امکان بروز خوردگی در هر محصولی ممکن است به علت های طبیعی و بسته به ترکیب آن و نیز مواردی که در ارتباط با عملیات کنسرو کردن می باشد متفاوت باشد.
 

اصولا دو نوع خوردگی داخلی1 و خارجی2 در ارتباط با خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی مطرح می باشد.قوطی های مواد غذایی باید به گونه ای طراحی شوند تا در برابر خوردگی داخلی و خارجی مقاوم باشند.

 
کلمات کلیدی : خوردگی , قوطی , غذا , فلزات , الکتروشیمیایی , کنسرو
 

 

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Can-Food_927672_1291.zip2.4 MB





خوردگی در صنعت قند

خوردگی در صنعت قند سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx  تعداد اسلاید 24 مقدمه : خوردگی اجزاء و ماشین آلات از جمله شایع ترین مشکلات صنعت تولید قند و شکر درجهان محسوب می شود . طبیعت اسیدی عصاره اولیه ، دمای بالا ، افزودن ترکیبات قلیایی و اسیدی در مراحل مختلف تولید ، انواع خوردگی را در دستگاه های کارخانه ایجاد می کند. صنعت قند در بسیاری از کشورها به عنوان صنعت مادر محسوب می شود . البته متاسفانه به دلایل مخت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا مقاله کامل Full Text تعداد صفحات 15   چکیده هیدروکلوئیدها یکی از اجزاي معمول و مهم مورد استفاده در صنعت غذا هستند. کاربرد آن ها بیشتر به عنوان قوام دهنده، ایجاد کننده ژل، امولیسیفایر، استبیلایزر، جایگزین چربی، عامل شفاف کننده، عامل ایجاد لخته، عامل ایجاد کننده حالت ابري و کدري هستند. افزون بر این هیدروکلوئیدها را می توان در قسمتی از فیلم هاي خوراکی، قرار دادن در کپسول به عنوان طعم دهنده و ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری

استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt   مقدمه : قرنهاست طبيعت، هنگام صاعقه يا بوسيله پرتو فرابنفش خورشيد، ازن را به وجود مي آورد و از خصوصيات ضدعفوني كننده آن براي پالايش آب، هوا و محيط زيست جانداران استفاده مي كند. ازن يك ضدعفوني كننده بسيار انعطاف پذير است و كاربرد بسياري در ضدعفوني هوا، آب، محيط، لباس هاي كار، اجسام، لوازم و مواد مختلف دارد. ازن بر خلاف ضدعفوني كننده هاي معمولي مثل كلر و ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 53   مقدمه : استفاده از میدان‌های الکتریکی پالسی برای پایدار کردن محصولات غذایی از اوایل قرن بیستم شناخته شده بود. اما اثرات کشنده تغییر دادن غیر پالسی جریان روی میکروارگانیسم‌ها دارای اثر حرارتی قوی بود. از این رو این فناوری برای تیمار شراب انگور یا برای پاستوریزه کردن شیر استفاده شد. اما، این فناوری با دیگر فناوری‌ها در دهه 1940 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي

كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي سمینار کامل (پاورپوینت) تعداد اسلاید : 78 فرمت pptx   فهرست مطالب :   تهيه و کنترل کیفیت محیط های کشت توزين محيط کشت و افزودن آب حل کردن محيط کشت اندازه گيري و تنظيم pH  توزيع  استريليزاسيون کنترل کیفی اتوکلاو آماده سازي جهت مصرف پارامترهای فیزیکی روش تهيه برخي محيط هاي كشت روش تهیه محیط کشت ژلاتین (ترکیبی) نگهداری محیط های کشت تهیه شده کنترل کیفی محیط های کشت م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بسته بندی فعال در صنایع غذایی

بسته بندی فعال در صنایع غذایی سمینار آماده کامل (پاورپوینت) فرمت pptx   فهرست مطالب   نقش بسته بندی در زنجیره غذایی مهمترین نقش بسته بندی مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی مواد تشکیل دهنده بسته بندی تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال بسته بندی هوشمند سیستم های جذب کننده انواع بسته بندی های فعال و هوشمند بسته بندی ضد میکروبی بسته بندی های شلاته کننده اکسیژن مشکلاتی که مربوط به جذب و دفع رطوبت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

هیدروکلوئیدهای غذایی (فرمولاسیون غذا)

هیدروکلوئیدهای غذایی (فرمولاسیون غذا) Food Hydrocolloids Food formulation course فرمت PDF تعداد صفحات : 22   مقدمه واژه هيدروكلوئيد به گروهي از پلي ساكاريد ها و پروتئين ها اطلاق مي شود كه موجب ايجاد ويژگي هاي متعددي از قبيل thickening و gelling در محلول هاي آبي شده، موجب پايداري فوم ها، امولسيونها و ديسپرسيون ها شده، از تشكيل كريستالهاي يخ و شكر جلوگيري كرده و در آزاد شدن flavors نقش دارند.در سالهاي اخير ميزان مصرف اين تركيبات ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

آلاینده هاي مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از آن ها

آلاینده هاي مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از  آن ها مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 7 فرمت PDF   چکیده امروزه اهمیت ایمنی مواد غذایی در سلامت و تندرستی انسان بر هیچ کس پوشیده نیست. دسترسی به تغذیهاي که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیم شده باشد و از سلامت لازم به لحاظ عاري بودن از هر گونه آلودگی میکروبی، شیمیایی و .. برخوردار باشد از مهم ترین اهداف یک جامعه سالم می باشد. امروزه توجه به آلاینده هاي مواد غذا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی ساختار و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران

بررسی ساختار  و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 13 فرمت PDF   چکیده استفاده از رنگ های طبیعی استخراج شده از گیاهان و کاربرد آنها در مواد غذایی یک واقعیت تجاری است. امروزه با افزایش سطح اطلاعات، افراد به دنبال غذاها و نوشیدنی های سالم و ایمن هستند. اولین فاکتوری که باعث جذب مشتری می شود رنگ ماده غذایی است. رنگ با اهداف مختلفی شامل پوشاندن تقلب، رنگ دهی، آروما و ... اضافه می شود. رنگ های مجاز خوراکی )ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیري پروبیوتیک در صنایع غذایی

چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیري پروبیوتیک در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 7 فرمت PDF     چکیده: تحقیقات در رابطه با غذاهاي فراسودمند به دلیل خواص ویژه سلامتی بخشی که برخوردار هستند یکی از مهمترین مسائل مطرح در زمینه صنایع غذایی می باشد که اخیرا مورد توجه مجامع علمی جهان قرارگرفته است. پروبیوتیک ها میکروب هاي زنده اي می باشند که سلامتی میزبان (انسان) را با بهبود تعادل میکروبی روده تحت تأثیر قرار می دهند. تحقیقات نشان می د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تولید روغن های تک یاخته ای توسط میکروارگانیسم ها (Single cell oil)

تولید روغن های تک یاخته ای توسط میکروارگانیسم ها (Single cell oil) پاورپویینت کامل فرمت pptx   مقدمه : به دلیل افزایش جمعیت جهان و کمبود منابع غذایی تولید غذا با مشکل رو به روست. برای ادامه بقا نیاز به روش جایگزینی جهت تولید غذا است.تولید روغن های تک یاخته توسط میکرو ارگانیسم ها به روش های زیستی انجام می گیرد. میکرو ارگانیسم ها سوبسترا هایی با منابع کربنی، پسماند ها و مواد زائد، منابع نیتروژنی و غیره را مصرف کرده و در میسلای خود روغن تولید و ذخیره می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

خورندگي در صنايع غذايي (آزمايشات خوردگي)

خورندگي در صنايع غذايي (آزمايشات خوردگي) جزوه آزمایشات خوردگی در صنایع غذایی فرمت PDF   مقدمه همواره آزمايشات خوردگي زيادي انجام مي شوند كه يا نحوه انجام آنها صحيح نيست و يا نحوه گزارش دادن آنها اشتباه بوده و اطلاعات به دست آمده گمراه كننده هستند. اكثر آزمايشات داراي هدف هاي معيني هستند. در بعضي موارد نتايج دقيق و معيني مورد نظر است و گاهي اوقات، صرفاً مقايسه هاي كيفي لازم است. ارزش و اعتبار هر آزمايش به فكر و برنامه ريزي آن بس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی در صنایع غذایی

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی  در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 23 فرمت PDF چکیده: کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی به عنوان یک نگهدارنده ی غذایی, کیفیت غذاهای منجمد شده و دسرها را هنگام سردخانه گذاری ,حمل و نقل و یخ زدایی بالا می برد.یکی از فواید اصلی و مهم این پروتئین ها برای صنعت غذا این است که در مقدار بسیار کم نسبتا فعال اندکه توانسته موجب شود قیمت ترکیبات این غذاهای نوین تحت تاثیر قرار گیرد. بنابراین, این پرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 4 فرمت PDF چكيده: خواص كاربردي پليمرها يا بيوپليمرها مورد استفاده در صنعت غذا، استفاده از آنها را به عنوان يك مادة بسته بندي در يك زمينة موردنظر معين ميكند. به منظور استفاده از يك بيوپليمر براي بستهبندي محصولي خاص بايد خواص كاربردي آن با اهداف مورد نظر همخواني داشته باشد. ويژگيهاي مكانيكي، بازدارندگي در برابر گازها و بخار آب، ويژگي هاي حرارتي و غيره در قابلي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 4 فرمت PDF چکیده زنجبیل یکی از ادویه های معروف مورد استفاده در انواع غذا ها و نوشیدنی ها که از سالیان دور به عنوان یک داروی گیاهی مورد استفاده بشر بوده است. زنجبیل دارای ترکیبات زیست فعال زیادی می باشد که از جمله این ترکیبات می توان به 6 -جینجرول اشاره کرد که از عوامل اصلی تندی زنجبیل بوده و خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد توموری زنجبیل به آن مربوط می شود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع چکیده فرآیند نور ماوراء بنفش ( UV ) با استفاده از منابع پیوسته و پالس دار میتواند یک روش مناسب غیر حرارتی برای مواد غذایی مایع، مواد تشکیل دهنده آنها، نوشابهها، و نوشیدنیها باشدکه با توجه به مطالعات انجام گرفته در این زمینه، این روش برای از بین بردن و یا کاهش سطحی از انواع پاتوژنهای نامطلوب و میکروارگانیسم های عامل فساد معرفی شده است. در مقایسه با آب، مواد غذایی مایع طیف وسیعی از خواص نوری و فی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی خصوصیات فیلم های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندي صنایع غذایی

بررسی خصوصیات فیلم  های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندي صنایع غذایی مقاله کامل Full Text 7 صفحه فرمت PDF   چکیده: یکی از فراوانترین پلیمرهاي طبیعی، کیتوزان است که از استیل زدایی کیتین به دست میاید و از واحدهاي گلوکزآمین و ان استیل گلوکزآمین تشکیل شده است .در سال هاي اخیر علاقه روز افزونی به استفاده از فیلم هاي خوراکی یر پایه کیتوزان به دلیل دارا بودن فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی به منظور بهبود نگهداري مواد غذایی و کاهش استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی پاورپوینت کامل فرمت : pptx مقدمه : •فیلترهای قهوه، کارتن ها و پاکت های شیر، بشقاب های کاغذی و بسته بندی های مواد منجمد که از کاغذهای سفید شده ساخته شده اند می توانند مواد غذایی را با مقادیر کم ترکیبات دی اکسینی آلوده کنند. •ترکیبات دی اکسینی در اثر تیمار کلری پالپ چوپ در مراحل تولید کاغذ به وجود می آیند. •آلودگی مواد غذایی با دی اکسین در فراورده هایی در مقادیر کم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تولید تخم مرغ مایع

تولید تخم مرغ مایع مقاله کامل Full text 6 صفحه فرمت : PDF چکیده : تولید پودر و مایع تخم مرغ جزو نیازهای ضروری صنایع غذایی امروزی به نظر می رسد در این مطلب سعی شده است اطلاعات در زمینه فرآیند تولید پودر و مایع تخم مرغ در اختیارتان قرار گیرد.بیشتر ویتامین ها و مواد مغذی در زرده تخم مرغ یافت می شااود. رنز زرده تخم مرغ مربوب به درصااد پی مان گزانتو فیدها است. یکی از مسائد مهم در اقتصاد کشور ضایعات مواد غذایی است ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

فرآوری روغن ها و چربی ها

فرآوری روغن ها و چربی ها مقاله کامل Full Text 15 صفحه فرمت : PDF روغنها و چربیهای خام از دانه های روغنی ، میوه ها ، دانه ها و بافتهای حیوانی بدست می آیند و از فرآورده هایی با بوها و طعم های مختلف حاوی ناخالصی های اندک تا موادی با ناخالصی بالا و بوی تند ، متغیر می باشند . فقط تعداد محدودی از چربی ها و روغنهای خام برای اهداف خوراکی مناسب هستند و به نوعی فرآوری می شوند . خوشبختانه پژوهشگران برای روغنها و چربی های گوناگون ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت پاورپوینت کامل - فرمت : ppt — بسته ‏بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته‏ بندی مواد غذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در درخواست ‏های مصرف کنندگان در حال حاضر وگرایشات بازار توسعه یافته است . اصلی ترین تکنیک های مورد استفاده در بسته‏ بندی فعال شامل استفاده از تکنولوژی‏ هایی می باشد که اکسیژن، اتیلن، رطوبت، دی اکسید کربن و بو و طعم را جذب کرده و باعث رها شدن موادی چو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی

کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی مقاله Full Text 6 صفحه چکیده : افزودنیهاي مواد غذایی یک واژه کلی براي استفاده از ترکیباتی است که سبب بهبود ظاهر غذا، ماندگاري، ترکیب، طعم و ارزش غذایی میشوند. رنگها یکی از این مواد بوده و براي بهبود ظاهر یا همگن کردن محصولات غذایی و گاهی هم براي مخفی نموندن کیفیت پایین و یا احیاناً فساد محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. رنگها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند که از رنگهاي طبیعی و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل

بررسی  تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل مقاله : Full Text 13 صفحه چکیده : ساکارز شناخته شده ترین کربوهیدراتی است که در محصولات غذایی گوناگون حضور دارد و طعم، بافت و قوام آنها را تحت تأثیر قرار میدهد. ساکارز عامل اصلی چاقی، دیابت و پوسیدگی دندان است که معمولاً با دیگر شیرین کننده ها جایگزین میشود. شیره خرما یک شیرین کننده مناسب است که ارزش تغذیهای بالایی دارد. علاوه بر داشتن مزایای سلامتی، شامل گلوکز و فروکتوز میباشد که فروکتوز نیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون نوع فایل : پاورپوینت استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون سمینار کامل ppt رایج ترین روش ازاد سازی کنترل شده در صنعت غذا است .به عنوان تکنیک بسته  بندی مواد جامد ،مایع یا گازی شکل درون پوشش پلیمری تعریف می شود که می تواند تحت شرایط خاص با یک سرعت کنترل شده محتویاتش را ازاد کند در سیستم های غذایی دامنه وسیعی از مواد هسته ای(انکپسولانت)،مواد تشکیل دهنده دیواره(مواد انکپسوله کننده)،و تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی نوع فایل : پاورپوینت 22 اسلاید سمینار کامل مسئله ی مهمی که سلامت انسان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد پختن مواد غذایی خام می باشد . فرآیند پخت سبب کاهش بار میکروبی غذا شده و به علاوه انرژی دریافتی به بدن را افزایش می دهد . در طی مراحل پخت ناصحیح، برخی از ترکیبات شیمیایی جهش زا و پر خطر می توانند در ماده ی غذایی تشکیل شوند و به راحتی از طریق مصرف این گونه مواد خوراکی به بدن انسان راه یابند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی یک سمینار (پاورپوینت) بسیار کامل (بیش از 90 اسلاید) فرمت ppt فهرست مطالب : } معرفی   } تاریخچه   } انواع پرتو   } مکانیزم عمل پرتوهای یونساز   } واحدهای تابش   } اشعه گاما   } پرتوسازهای ماشینی   } مقایسه پرتوهای یونساز   } ایمنی اشعه دهی   } مزایا و معایب اشعه دهی   } نشانه های ماده غذایی پرتودیده   } وضعت قوانین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات