مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

میکروبیولوژی عمومی

میکروبیولوژی عمومی

سمینار کامل (پاورپوینت)

تعداد اسلاید 44

فرمت pptx

 

در این سمینار به توضیح کامل میکروبیولوژی عمومی و مباحث زیر پرداخته می شود

نظریه سلولی
ترکیب مولکولی
انواع سلولها
ساختمان میکروب
پوشش سلولی
متابولیسم باکتری
عوامل مؤثر در رشد باکتریها
قارچ ها
مخمرها
ویروس ها
ژنتیک میکروبها
 
 
کلمات کلیدی : میکروبیولوژی عمومی , باکتری , مخمر , کپک , ویروس , قارچ
 

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Microbiology_726257_7403.zip5.8 MB





تولید روغن های تک یاخته ای توسط میکروارگانیسم ها (Single cell oil)

تولید روغن های تک یاخته ای توسط میکروارگانیسم ها (Single cell oil) پاورپویینت کامل فرمت pptx   مقدمه : به دلیل افزایش جمعیت جهان و کمبود منابع غذایی تولید غذا با مشکل رو به روست. برای ادامه بقا نیاز به روش جایگزینی جهت تولید غذا است.تولید روغن های تک یاخته توسط میکرو ارگانیسم ها به روش های زیستی انجام می گیرد. میکرو ارگانیسم ها سوبسترا هایی با منابع کربنی، پسماند ها و مواد زائد، منابع نیتروژنی و غیره را مصرف کرده و در میسلای خود روغن تولید و ذخیره می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر

پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر پاورپوینت کامل فرمت : pptx در این سمینار به بررسی پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر و توضیح کامل آن ها پرداخته می شود که شامل : ژلاتین بعنوان ماده قابل استفاده در بسته بندی های تجزیه پذیر زیستی پوشش خوراکی جدید تجزیه پذیر زیستی حاصل از صمغ دانه ریحان خواص پوشش های تجزیه پذیر زیستی بر پایه نشاسته تفاوت فيلم های نشاسته بر اساس منبع آنها تاثير اجزاء نشاسته بر خواص فيلم فيلم های حاصل از نشا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

تکنولوژی تولید بیسکویت

تکنولوژی تولید بیسکویت فایل کامل پاورپوینت فرمت : pptx سمینار آماده توضیح کامل درباره بیسکوییت، ارزش تغذیه، مواد تشکیل دهنده و تکنولوژی و فرآیند ساخت و تولید آن، انواع بیسکوییت و شرایط نگهداری آن می باشد.   کلملت کلیدی : بیسکویت , تولید , فرآیند , تکنولوژی , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت پاورپوینت کامل - فرمت : ppt — بسته ‏بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته‏ بندی مواد غذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در درخواست ‏های مصرف کنندگان در حال حاضر وگرایشات بازار توسعه یافته است . اصلی ترین تکنیک های مورد استفاده در بسته‏ بندی فعال شامل استفاده از تکنولوژی‏ هایی می باشد که اکسیژن، اتیلن، رطوبت، دی اکسید کربن و بو و طعم را جذب کرده و باعث رها شدن موادی چو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون نوع فایل : پاورپوینت استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون سمینار کامل ppt رایج ترین روش ازاد سازی کنترل شده در صنعت غذا است .به عنوان تکنیک بسته  بندی مواد جامد ،مایع یا گازی شکل درون پوشش پلیمری تعریف می شود که می تواند تحت شرایط خاص با یک سرعت کنترل شده محتویاتش را ازاد کند در سیستم های غذایی دامنه وسیعی از مواد هسته ای(انکپسولانت)،مواد تشکیل دهنده دیواره(مواد انکپسوله کننده)،و تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی یک سمینار (پاورپوینت) بسیار کامل (بیش از 90 اسلاید) فرمت ppt فهرست مطالب : } معرفی   } تاریخچه   } انواع پرتو   } مکانیزم عمل پرتوهای یونساز   } واحدهای تابش   } اشعه گاما   } پرتوسازهای ماشینی   } مقایسه پرتوهای یونساز   } ایمنی اشعه دهی   } مزایا و معایب اشعه دهی   } نشانه های ماده غذایی پرتودیده   } وضعت قوانین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

امولسیون های مواد غذایی

امولسیون های مواد غذایی فایل پاورپوینت 37 اسلایدی شامل فرمت ppt معرفی و تعریف امولسیون های غذایی انواع سیستم های کلوئیدی انواع امولسیون ها آزمایشاتی جهت تشخیص نوع امولسیون عوامل موثر در پایدار ماندن امولسیون ها امولسیفایرها روش های آماده سازی امولسیون نگهداری امولسیون ها و ...   کلمات کلیدی : امولسیون , موادغذایی , کلوئید , امولسیفایر   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان