مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

خورندگي در صنايع غذايي (آزمايشات خوردگي)

خورندگي در صنايع غذايي (آزمايشات خوردگي)

جزوه آزمایشات خوردگی در صنایع غذایی

فرمت PDF

 

مقدمه
همواره آزمايشات خوردگي زيادي انجام مي شوند كه يا نحوه انجام آنها صحيح نيست و يا نحوه گزارش دادن آنها اشتباه بوده و اطلاعات به دست آمده گمراه كننده هستند. اكثر آزمايشات داراي هدف هاي معيني هستند. در بعضي موارد نتايج دقيق و معيني مورد نظر است و گاهي اوقات، صرفاً مقايسه هاي كيفي لازم است. ارزش و اعتبار هر آزمايش به فكر و برنامه ريزي آن بستگي دارد. آزمايشاتي كه به خوبي برنامه ريزي شده و به خوبي انجام مي شوند، داراي اعتبار بوده و نتايج حاصل از آن قابل تكرار مي باشند. در آزمايشات خوردگي، اين دو نكته داراي بيشترين اهميت مي باشند. آزمايشات خوردگي و كاربرد نتايج آنها، يكي از مهمترين جنبه هاي مهندسي خوردگي است.

 

فهرست
عنوان صفحه
مقدمه...................................................................................................................................................................... 3
-1 طبقه بندي......................................................................................................................................................... 3
-2 اهداف............................................................................................................................................................... 5
-3 مواد و نمونه ها................................................................................................................................................. 6
-4 آماده سازي سطحي .......................................................................................................................................... 7
-5 اندازه گيري و توزين ....................................................................................................................................... 8
-6 روش هاي قرار دادن نمونه ها در معرض محيط خورنده ................................................................................... 9
-7 تميز كردن نمونه ها بعد از آزمايش................................................................................................................... 11
-1-7 آلومينيوم و آلياژهاي آن.................................................................................................................. 14
-2-7 مس و آلياژهاي آن......................................................................................................................... 14
-3-7 آهن و فولاد................................................................................................................................... 15
-4-7 فولادها و آلياژهاي زنگ نزن.......................................................................................................... 15
-5-7 سرب و آلياژهاي آن....................................................................................................................... 15
-6-7 منيزيم و آلياژهاي آن...................................................................................................................... 15
-7-7 نيكل و آلياژهاي آن........................................................................................................................ 15
-8-7 روي و آلياژهاي آن........................................................................................................................ 16
-8 شرايط آزمايش.................................................................................................................................................. 16
-1-8 زمان آزمايش................................................................................................................................. 16
-2-8 آزمايش با دوره هاي برنامه ريزي شده........................................................................................... 17
-3-8 هوادهي.......................................................................................................................................... 20
-4-8 درجه حرارت................................................................................................................................. 21
-5-8 سرعت خوردگي............................................................................................................................ 22
-6-8 درجه حرارت ها و فشارهاي بالا.................................................................................................... 25
-9 انواع خوردگي.................................................................................................................................................. 26
-1-9 خوردگي سايشي............................................................................................................................ 26
-2-9 خوردگي شياري ............................................................................................................................ 28
-10 منابع ............................................................................................................................................................... 31


اشتراک بگذارید:

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
azmaish-khordki_719761_5837.zip623.9k





کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF (12 صفحه) چکیده فناوری نانو کاربرد های وسیعی در همه مراحل تولید ، فرآوری ، نگهداری ، بسته بندی و انتقال تولیدات کشاورزی دارد . ورود فناوری نانو به صنعت کشاورزی و صنایع غذایی متضمن افزایش میزان تولیدات و کیفیت آن ها ، در کنار حفظ محیط زیست و منابع کره ی زمین می باشد. امروزه بسیاری از مواد غذایی و محصولات کشاورزی کشور، به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی، باز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت پاورپوینت کامل - فرمت : ppt — بسته ‏بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته‏ بندی مواد غذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در درخواست ‏های مصرف کنندگان در حال حاضر وگرایشات بازار توسعه یافته است . اصلی ترین تکنیک های مورد استفاده در بسته‏ بندی فعال شامل استفاده از تکنولوژی‏ هایی می باشد که اکسیژن، اتیلن، رطوبت، دی اکسید کربن و بو و طعم را جذب کرده و باعث رها شدن موادی چو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی فرمت فایل ppt کامل 26 اسلاید (پاورپوینت) فرآیند دودی کردن فرآیندی است به منظور پختن و مزه دار کردن ونگهداری طولانی مدت ماده ی غذایی انجام می شود. اگرچه در گذشته عمل دود دادن به منظور حفظ و افزایش مدت ماندگاری گوشت وماهی استفاده می شده ولی امروزه اساساهدف از دودی کردن ایجاد طعم های خاص و مطلوب در مواد غذایی دودی است. در این سمینار به موارد زیر پرداخته می شود : دود دادن فن آوری تولید دود(تجهیزات) ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی فرمت ppt فایل پاورپوینت 38 اسلایدی درباره مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی می باشد که به تعریف بسته بندی و خصوصیات انواع مواد بسته بندی و انواع بسته بندی و انواع مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی پرداخته و بسیار جامع و مناسب ارایه دانشگاهی و تحقیقاتی می باشد.   کلمات کلیدی : بسته بندی , مهاجرت , مواد غذایی , ظروف پلیمری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات