مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي

مقاله کامل Full Text

تعداد صفحات : 4

فرمت PDF

چكيده:
خواص كاربردي پليمرها يا بيوپليمرها مورد استفاده در صنعت غذا، استفاده از آنها را به عنوان يك مادة بسته بندي در يك زمينة موردنظر معين ميكند. به منظور استفاده از يك بيوپليمر براي بستهبندي محصولي خاص بايد خواص كاربردي آن با اهداف مورد نظر همخواني داشته باشد. ويژگيهاي مكانيكي، بازدارندگي در برابر گازها و بخار آب، ويژگي هاي حرارتي و غيره در قابليت استفاده از فيلمها نقش تعيين كنندهاي دارند. در اين مقاله به شرح خواص كاربردي پليمرها يا بيوپليمرها مورد استفاده در صنعت غذا پرداخته خواهد شد.


كليدواژه ها: خواص , پليمر, صنايع غذايی , بیوپلیمر


اشتراک بگذارید:

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
biopolimer_718050_4391.zip229.9k





تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع چکیده فرآیند نور ماوراء بنفش ( UV ) با استفاده از منابع پیوسته و پالس دار میتواند یک روش مناسب غیر حرارتی برای مواد غذایی مایع، مواد تشکیل دهنده آنها، نوشابهها، و نوشیدنیها باشدکه با توجه به مطالعات انجام گرفته در این زمینه، این روش برای از بین بردن و یا کاهش سطحی از انواع پاتوژنهای نامطلوب و میکروارگانیسم های عامل فساد معرفی شده است. در مقایسه با آب، مواد غذایی مایع طیف وسیعی از خواص نوری و فی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

صمغ زانتان (Xanthan Gum)

صمغ زانتان (Xanthan Gum) پاورپوینت کامل فرمت :pptx مقدمه : در سال 1880 به تولید زانتان در محیط کشت باکتریایی پی بردند و از سال 1961 تلاش هایی در جهت تولید و استفاده صنعتی از زانتان به عنوان افزودنی خوراکی صورت گرفت و در سال1969 از FDA درجه خوراکی گرفت و به عنوان افزودنی مجاز شناخته شد. زانتان بوسیله Xanthamonas campestris   تولید می شود ساختاری مشابه سلولز دارد با پیوند بتا1به4 گلوکز و زنجیرهای جانبی سه قند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی پاورپوینت کامل فرمت : pptx مقدمه : •فیلترهای قهوه، کارتن ها و پاکت های شیر، بشقاب های کاغذی و بسته بندی های مواد منجمد که از کاغذهای سفید شده ساخته شده اند می توانند مواد غذایی را با مقادیر کم ترکیبات دی اکسینی آلوده کنند. •ترکیبات دی اکسینی در اثر تیمار کلری پالپ چوپ در مراحل تولید کاغذ به وجود می آیند. •آلودگی مواد غذایی با دی اکسین در فراورده هایی در مقادیر کم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF (12 صفحه) چکیده فناوری نانو کاربرد های وسیعی در همه مراحل تولید ، فرآوری ، نگهداری ، بسته بندی و انتقال تولیدات کشاورزی دارد . ورود فناوری نانو به صنعت کشاورزی و صنایع غذایی متضمن افزایش میزان تولیدات و کیفیت آن ها ، در کنار حفظ محیط زیست و منابع کره ی زمین می باشد. امروزه بسیاری از مواد غذایی و محصولات کشاورزی کشور، به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی، باز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller فرمت : ppt کامل 30 اسلایدی (پاورپوینت) بسته بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته بندی موادغذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در روش زندگی مصرف کنندگان و نحوه توزیع و به دنبال آن ارسال مواد غذایی به مسافت های طولانی و به عبارت دیگر در راستای تولید صنعتی محصولات غذایی محافظت شده با روشهای ملایم ترو تازه با عمر انباری زیاد و کیفیت کنترل شده توسعه یافته است . یکی از تکنیک هایی بسته بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی نوع فایل : پاورپوینت 22 اسلاید سمینار کامل مسئله ی مهمی که سلامت انسان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد پختن مواد غذایی خام می باشد . فرآیند پخت سبب کاهش بار میکروبی غذا شده و به علاوه انرژی دریافتی به بدن را افزایش می دهد . در طی مراحل پخت ناصحیح، برخی از ترکیبات شیمیایی جهش زا و پر خطر می توانند در ماده ی غذایی تشکیل شوند و به راحتی از طریق مصرف این گونه مواد خوراکی به بدن انسان راه یابند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی یک سمینار (پاورپوینت) بسیار کامل (بیش از 90 اسلاید) فرمت ppt فهرست مطالب : } معرفی   } تاریخچه   } انواع پرتو   } مکانیزم عمل پرتوهای یونساز   } واحدهای تابش   } اشعه گاما   } پرتوسازهای ماشینی   } مقایسه پرتوهای یونساز   } ایمنی اشعه دهی   } مزایا و معایب اشعه دهی   } نشانه های ماده غذایی پرتودیده   } وضعت قوانین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات