مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

تولید تخم مرغ مایع

تولید تخم مرغ مایع

مقاله کامل Full text

6 صفحه

فرمت : PDF

چکیده :

تولید پودر و مایع تخم مرغ جزو نیازهای ضروری صنایع غذایی امروزی به نظر می رسد در این مطلب سعی شده است اطلاعات در زمینه فرآیند تولید پودر و مایع تخم مرغ در اختیارتان قرار گیرد.بیشتر ویتامین ها و مواد مغذی در زرده تخم مرغ یافت می شااود. رنز زرده تخم مرغ مربوب به درصااد پی مان گزانتوفیدها است. یکی از مسائد مهم در اقتصاد کشور ضایعات مواد غذایی است که با کمال تاسف در کشور به شکل بسیار دردناک وجود دارد.تولید پودر و مایع پاساتوریزه تخم مرغ یکی از راههای کاهش ضاایعات ماده دیاتی و مهم تخم مرغ اسات که با زحمت بسیار و صرف هزینه های گزاف و ارزبری بالا بدست می آید و نو سانات م صرف بر قیمت و ضایعات آن تاثیر می گذارد. زیرا می توان پس از تهیه، آنها را با هزینه و فضای کم در انبار خشک یا یخچال نگهداری کرده و در مواقع کمبود و یا جهت صادرات مورد بهره برداری قرارداد.

 

کلمات کلیدی : تخم مرغ , پودر , مایع , تولید , صنایع غذایی


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
egg-produce_712719_9691.zip178.3k





تکنولوژی تولید ویفر

تکنولوژی تولید ویفر مقاله کامل Full Text 4 صفحه فرمت PDF شامل : معرفی و توضیح ویفر فرمولاسیون تولید آن فرآیند تولید بسته بندی ویفر   کلمات کلیدی : ویفر , فرمولاسیون , فرآیند تولید , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تکنولوژی تولید بیسکویت

تکنولوژی تولید بیسکویت فایل کامل پاورپویینت فرمت : pptx سمینار آماده توضیح کامل درباره بیسکوییت، ارزش تغذیه، مواد تشکیل دهنده و تکنولوژی و فرآیند ساخت و تولید آن، انواع بیسکوییت و شرایط نگهداری آن می باشد.   کلملت کلیدی : بیسکویت , تولید , فرآیند , تکنولوژی , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF (12 صفحه) چکیده فناوری نانو کاربرد های وسیعی در همه مراحل تولید ، فرآوری ، نگهداری ، بسته بندی و انتقال تولیدات کشاورزی دارد . ورود فناوری نانو به صنعت کشاورزی و صنایع غذایی متضمن افزایش میزان تولیدات و کیفیت آن ها ، در کنار حفظ محیط زیست و منابع کره ی زمین می باشد. امروزه بسیاری از مواد غذایی و محصولات کشاورزی کشور، به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی، باز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

فرآورده های جانبی حاصل از کشتار

فرآورده های جانبی حاصل از کشتار فرمت فایل : ppt سمینار کامل موضوعات سمینار : پودر گوشت و استخوان آرد گوشت ویژگی ها و ارزش غذایی ژلاتین روش تهیه ژلاتین پودر خون كاربرد پودر خون بررسی اجمالی تکنولوژي و روش هاي تولید این محصولات و معرفی و توضیح در رابطه با تجهیزات تولید و فرآوری این محصولات   کلمات کلیدی : پودر استخوان , پودر گوشت , دام , ژلاتین , پودر خون , آرد گوشت , تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی فرمت فایل ppt کامل 26 اسلاید فرآیند دودی کردن فرآیندی است به منظور پختن و مزه دار کردن ونگهداری طولانی مدت ماده ی غذایی انجام می شود. اگرچه در گذشته عمل دود دادن به منظور حفظ و افزایش مدت ماندگاری گوشت وماهی استفاده می شده ولی امروزه اساساهدف از دودی کردن ایجاد طعم های خاص و مطلوب در مواد غذایی دودی است. در این سمینار به موارد زیر پرداخته می شود : دود دادن فن آوری تولید دود(تجهیزات) روش های د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی نوع فایل : پاورپویینت 22 اسلاید سمینار کامل مسئله ی مهمی که سلامت انسان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد پختن مواد غذایی خام می باشد . فرآیند پخت سبب کاهش بار میکروبی غذا شده و به علاوه انرژی دریافتی به بدن را افزایش می دهد . در طی مراحل پخت ناصحیح، برخی از ترکیبات شیمیایی جهش زا و پر خطر می توانند در ماده ی غذایی تشکیل شوند و به راحتی از طریق مصرف این گونه مواد خوراکی به بدن انسان راه یابند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

امولسیون های مواد غذایی

امولسیون های مواد غذایی فایل پاورپویینت 37 اسلایدی شامل فرمت ppt معرفی و تعریف امولسیون های غذایی انواع سیستم های کلوئیدی انواع امولسیون ها آزمایشاتی جهت تشخیص نوع امولسیون عوامل موثر در پایدار ماندن امولسیون ها امولسیفایرها روش های آماده سازی امولسیون نگهداری امولسیون ها و ...   کلمات کلیدی : امولسیون , موادغذایی , کلوئید , امولسیفایر   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات