مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

فرآورده های جانبی حاصل از کشتار

فرآورده های جانبی حاصل از کشتار

فرمت فایل : ppt

سمینار کامل (پاورپوینت)

موضوعات سمینار :

پودر گوشت و استخوان

آرد گوشت

ویژگی ها و ارزش غذایی ژلاتین

روش تهیه ژلاتین

پودر خون

كاربرد پودر خون

بررسی اجمالی تکنولوژي و روش هاي تولید این محصولات و معرفی و توضیح در رابطه با تجهیزات تولید و فرآوری این محصولات

 

کلمات کلیدی : پودر استخوان , پودر گوشت , دام , ژلاتین , پودر خون , آرد گوشت , تکنولوژی


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Tech-Meat_709590_3917.zip6 MB





پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر

پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر پاورپوینت کامل فرمت : pptx در این سمینار به بررسی پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر و توضیح کامل آن ها پرداخته می شود که شامل : ژلاتین بعنوان ماده قابل استفاده در بسته بندی های تجزیه پذیر زیستی پوشش خوراکی جدید تجزیه پذیر زیستی حاصل از صمغ دانه ریحان خواص پوشش های تجزیه پذیر زیستی بر پایه نشاسته تفاوت فيلم های نشاسته بر اساس منبع آنها تاثير اجزاء نشاسته بر خواص فيلم فيلم های حاصل از نشا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF چکیده اكسيداسيون چربيها از مهمترين دلايل فساد موادغذايي به حساب ميآيد كه بر روي رنگ، طعم، بافت و ارزش تغذيهاي تأثير گذاشته و منجر به فساد و از دست رفتن ارزش تغذيهاي از طريق نابودي اسيدهاي چرب ضروري، ويتامينها و ايجاد تركيبات سمي ميگردد كه جهت جلوگيري از اكسيداسيون و اثرات آن از آنتي اكسيدانها استفاده ميشود. آنتي اكسيدانها در گستره وسيعي از منابع وجود دارد كه بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت پاورپوینت کامل - فرمت : ppt — بسته ‏بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته‏ بندی مواد غذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در درخواست ‏های مصرف کنندگان در حال حاضر وگرایشات بازار توسعه یافته است . اصلی ترین تکنیک های مورد استفاده در بسته‏ بندی فعال شامل استفاده از تکنولوژی‏ هایی می باشد که اکسیژن، اتیلن، رطوبت، دی اکسید کربن و بو و طعم را جذب کرده و باعث رها شدن موادی چو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی

کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی مقاله Full Text 6 صفحه چکیده : افزودنیهاي مواد غذایی یک واژه کلی براي استفاده از ترکیباتی است که سبب بهبود ظاهر غذا، ماندگاري، ترکیب، طعم و ارزش غذایی میشوند. رنگها یکی از این مواد بوده و براي بهبود ظاهر یا همگن کردن محصولات غذایی و گاهی هم براي مخفی نموندن کیفیت پایین و یا احیاناً فساد محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. رنگها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند که از رنگهاي طبیعی و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل

بررسی  تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل مقاله : Full Text 13 صفحه چکیده : ساکارز شناخته شده ترین کربوهیدراتی است که در محصولات غذایی گوناگون حضور دارد و طعم، بافت و قوام آنها را تحت تأثیر قرار میدهد. ساکارز عامل اصلی چاقی، دیابت و پوسیدگی دندان است که معمولاً با دیگر شیرین کننده ها جایگزین میشود. شیره خرما یک شیرین کننده مناسب است که ارزش تغذیهای بالایی دارد. علاوه بر داشتن مزایای سلامتی، شامل گلوکز و فروکتوز میباشد که فروکتوز نیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی فرمت فایل ppt کامل 26 اسلاید (پاورپوینت) فرآیند دودی کردن فرآیندی است به منظور پختن و مزه دار کردن ونگهداری طولانی مدت ماده ی غذایی انجام می شود. اگرچه در گذشته عمل دود دادن به منظور حفظ و افزایش مدت ماندگاری گوشت وماهی استفاده می شده ولی امروزه اساساهدف از دودی کردن ایجاد طعم های خاص و مطلوب در مواد غذایی دودی است. در این سمینار به موارد زیر پرداخته می شود : دود دادن فن آوری تولید دود(تجهیزات) ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller فرمت : ppt کامل 30 اسلایدی (پاورپوینت) بسته بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته بندی موادغذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در روش زندگی مصرف کنندگان و نحوه توزیع و به دنبال آن ارسال مواد غذایی به مسافت های طولانی و به عبارت دیگر در راستای تولید صنعتی محصولات غذایی محافظت شده با روشهای ملایم ترو تازه با عمر انباری زیاد و کیفیت کنترل شده توسعه یافته است . یکی از تکنیک هایی بسته بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی

بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی فایل کامل (پاورپوینت) 38 اسلایدی فرمت : ppt درباره انواع بسته بندی های زیست تخریب پذیر صنایع غذایی فهرست مطالب : انواع پلیمرهای زیست تخریب پذیر پوشش خوراکی پکتین قالب ریزی  اکستروژن  اسپری کردن  روکش تیغه ای روش های بهبود کیفیت پوشش های خوراکی پکتیین نرم کننده ها معرفی و توضیح جدید ترین مواد زیست تخریب پذیر جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی   کلمات کلیدی : ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی نوع فایل : پاورپوینت 22 اسلاید سمینار کامل مسئله ی مهمی که سلامت انسان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد پختن مواد غذایی خام می باشد . فرآیند پخت سبب کاهش بار میکروبی غذا شده و به علاوه انرژی دریافتی به بدن را افزایش می دهد . در طی مراحل پخت ناصحیح، برخی از ترکیبات شیمیایی جهش زا و پر خطر می توانند در ماده ی غذایی تشکیل شوند و به راحتی از طریق مصرف این گونه مواد خوراکی به بدن انسان راه یابند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات