مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی

فرمت فایل ppt کامل 26 اسلاید (پاورپوینت)

فرآیند دودی کردن فرآیندی است به منظور پختن و مزه دار کردن ونگهداری طولانی مدت ماده ی غذایی انجام می شود. اگرچه در گذشته عمل دود دادن به منظور حفظ و افزایش مدت ماندگاری گوشت وماهی استفاده می شده ولی امروزه اساساهدف از دودی کردن ایجاد طعم های خاص و مطلوب در مواد غذایی دودی است.

در این سمینار به موارد زیر پرداخته می شود :

دود دادن
فن آوری تولید دود(تجهیزات)
روش های دودی کردن
مواد و ترکیبات مورد استفاده به عنوان دود دادن
ترکیب شیمیایی دود
 
 
کلمات کلیدی : دودی کردن , تجهیزات , صنایع غذایی , فرآورده گوشتی
 

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Smoking_706558_5061.zip922.3k





پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر

پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر پاورپوینت کامل فرمت : pptx در این سمینار به بررسی پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر و توضیح کامل آن ها پرداخته می شود که شامل : ژلاتین بعنوان ماده قابل استفاده در بسته بندی های تجزیه پذیر زیستی پوشش خوراکی جدید تجزیه پذیر زیستی حاصل از صمغ دانه ریحان خواص پوشش های تجزیه پذیر زیستی بر پایه نشاسته تفاوت فيلم های نشاسته بر اساس منبع آنها تاثير اجزاء نشاسته بر خواص فيلم فيلم های حاصل از نشا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی پاورپوینت کامل فرمت : pptx مقدمه : •فیلترهای قهوه، کارتن ها و پاکت های شیر، بشقاب های کاغذی و بسته بندی های مواد منجمد که از کاغذهای سفید شده ساخته شده اند می توانند مواد غذایی را با مقادیر کم ترکیبات دی اکسینی آلوده کنند. •ترکیبات دی اکسینی در اثر تیمار کلری پالپ چوپ در مراحل تولید کاغذ به وجود می آیند. •آلودگی مواد غذایی با دی اکسین در فراورده هایی در مقادیر کم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تولید تخم مرغ مایع

تولید تخم مرغ مایع مقاله کامل Full text 6 صفحه فرمت : PDF چکیده : تولید پودر و مایع تخم مرغ جزو نیازهای ضروری صنایع غذایی امروزی به نظر می رسد در این مطلب سعی شده است اطلاعات در زمینه فرآیند تولید پودر و مایع تخم مرغ در اختیارتان قرار گیرد.بیشتر ویتامین ها و مواد مغذی در زرده تخم مرغ یافت می شااود. رنز زرده تخم مرغ مربوب به درصااد پی مان گزانتو فیدها است. یکی از مسائد مهم در اقتصاد کشور ضایعات مواد غذایی است ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی فایل کامل پاورپوینت - فرمت : ppt فهرست : • مقدمه • روند تحول بسته بندی مواد غذایی • عوامل محرک در نوآوری در بسته بندی • بسته بندی فعال مواد غذایی • بسته بندی هوشمند • فیلم ها و پوشش ها • کیتوزان (معرفی و تحقیق) • نتیجه گیری و پیشنهاد   .................................................................................................... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller فرمت : ppt کامل 30 اسلایدی (پاورپوینت) بسته بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته بندی موادغذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در روش زندگی مصرف کنندگان و نحوه توزیع و به دنبال آن ارسال مواد غذایی به مسافت های طولانی و به عبارت دیگر در راستای تولید صنعتی محصولات غذایی محافظت شده با روشهای ملایم ترو تازه با عمر انباری زیاد و کیفیت کنترل شده توسعه یافته است . یکی از تکنیک هایی بسته بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی

بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی فایل کامل (پاورپوینت) 38 اسلایدی فرمت : ppt درباره انواع بسته بندی های زیست تخریب پذیر صنایع غذایی فهرست مطالب : انواع پلیمرهای زیست تخریب پذیر پوشش خوراکی پکتین قالب ریزی  اکستروژن  اسپری کردن  روکش تیغه ای روش های بهبود کیفیت پوشش های خوراکی پکتیین نرم کننده ها معرفی و توضیح جدید ترین مواد زیست تخریب پذیر جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی   کلمات کلیدی : ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون نوع فایل : پاورپوینت استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون سمینار کامل ppt رایج ترین روش ازاد سازی کنترل شده در صنعت غذا است .به عنوان تکنیک بسته  بندی مواد جامد ،مایع یا گازی شکل درون پوشش پلیمری تعریف می شود که می تواند تحت شرایط خاص با یک سرعت کنترل شده محتویاتش را ازاد کند در سیستم های غذایی دامنه وسیعی از مواد هسته ای(انکپسولانت)،مواد تشکیل دهنده دیواره(مواد انکپسوله کننده)،و تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

جزوه کامل درس تکنولوژی قند

جزوه کامل درس تکنولوژی قند فرمت فایل :word جزوه کامل درس تکنولوژی قند. مناسب برای امتحانات دانشگاهی و آزمون کارشناسی ارشد و دکتری 140 صفحه جزوه کامل   این جزوه از منابع معتبر و جدید زیر گردآوری شده است :   تکنولوژی قند سازی – پروفسور اشنایدر ، ج1 -2-3 ، ترجمه دکتر شیبانی قند سازی از چغندر قند – ام . پی . سیلین ، ج 1-2 ، ترجمه دکتر سجادی اصول صنایع تولید شکر – غلامرضا مصباحی مقدم مجموعه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی فرمت ppt فایل پاورپوینت 38 اسلایدی درباره مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی می باشد که به تعریف بسته بندی و خصوصیات انواع مواد بسته بندی و انواع بسته بندی و انواع مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی پرداخته و بسیار جامع و مناسب ارایه دانشگاهی و تحقیقاتی می باشد.   کلمات کلیدی : بسته بندی , مهاجرت , مواد غذایی , ظروف پلیمری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات