مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

امولسیون های مواد غذایی

امولسیون های مواد غذایی

فایل پاورپوینت 37 اسلایدی شامل

فرمت ppt

معرفی و تعریف امولسیون های غذایی

انواع سیستم های کلوئیدی

انواع امولسیون ها

آزمایشاتی جهت تشخیص نوع امولسیون

عوامل موثر در پایدار ماندن امولسیون ها

امولسیفایرها

روش های آماده سازی امولسیون

نگهداری امولسیون ها

و ...

 

کلمات کلیدی : امولسیون , موادغذایی , کلوئید , امولسیفایر

 


اشتراک بگذارید:

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
emolsion_704829_7528.zip1.2 MB





آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات