مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

امولسیون های مواد غذایی

امولسیون های مواد غذایی

فایل پاورپویینت 37 اسلایدی شامل

فرمت ppt

معرفی و تعریف امولسیون های غذایی

انواع سیستم های کلوئیدی

انواع امولسیون ها

آزمایشاتی جهت تشخیص نوع امولسیون

عوامل موثر در پایدار ماندن امولسیون ها

امولسیفایرها

روش های آماده سازی امولسیون

نگهداری امولسیون ها

و ...

 

کلمات کلیدی : امولسیون , موادغذایی , کلوئید , امولسیفایر

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
emolsion_704829_7528.zip1.2 MB





آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات