مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

محصولات پروبیوتیک : لاکتوباسیلوس کازئی

محصولات پروبیوتیک : لاکتوباسیلوس کازئی

سمینار کامل (پاورپوینت)

فرمت pptx

تعداد اسلاید 26

 

مقدمه :

در سالهاي اخیر کیفیت و سالم بودن مواد غذایی توجه مصرف کنندگان را به خود معطوف ساخته است. امروزه اکثر مصرف کنندگان نه تنها به سالم بودن غذا و ارزش تغذیهاي آن توجه دارند بلکه در رابطه با تاثیر سلامت بخشی آن نیز علاقه مند هستند. چنین خصوصیاتی را در گروه جدیدي از غذاها تحت عنوان غذاهاي عملگرا میتوان پیدا کرد که حاوي محصولات پروبیوتیکی می باشند.

 

فهرست مطالب :

 

مقدمه

معرفی پروبیتیک های رایج

معيار اصلي جهت انتخاب پروبيوتيك ها

لاکتوباسیلوس ها

خلاصه اي از ساز و كار ايمني بخش پروبيوتيك ها

لاکتوباسیلوس ها در فراورده های تخمیری لبنی

محصولات پروبیوتیک بر پایه غلات و سویا

و ...

 

 

کلمات کلیدی : پروبیوتیک , لاکتوباسیلوس , کازئی , تخمیری , لبنیات , غلات , صنایع غذایی

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
L-Casei-Probiotic_2054942_4398.zip160.5k





رزین های تبادل یونی و کاربرد آن در رنگ بری و کانی زدایی شربت های قندی

رزین های تبادل یونی و کاربرد آن  در رنگ بری و کانی زدایی شربت های قندی سمینار (پاورپوینت) کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 35   مقدمه : پدیده ی تبادل یون برای اولین بار در سال 1850 میلادی در خاک های زراعی یافت شد ,این خاک ها توانایی تعویض برخی از یون ها مانند آمونیوم با یون کلسیم و منیزیم موجود در ساختمانشان را دارند. رزین های تبادل یونی ذرات جامد پلیمری هستند که می توانند یون های نامطلوب در محلول را با همان مقدار اکی والان از یون مطلوب با بار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی

حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی سمینار کامل(پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 26     فهرست مطالب :   تاریخچه علت پیدایش   اساس حرارت دهی اهمیک عوامل موثر در طراحی سیستم اهمیک عوامل موثر درتغییر هدایت الکتریکی عوامل موثر درتغییر میدان  الکتریکی موقعیت میدان الکتریکی با جریان مواد هیتر اهمیک ستون حرارت دهنده سیستم اهمیک حرارت دهی کاربرد ها Electroporationدر OH اثرات oh بر روی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

مهاجرت در بسته بندی های پلیمری مواد غذایی

مهاجرت در بسته بندی های پلیمری مواد غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 44       فهرست مطالب :   ارزیابی خطرات مهاجرت شاخص های مهاجرت روش های ارزیابی مهاجرت روش غیر مستقیم اندازه گیری روش مستقیم شرایط نیمه مستقیم تشدید شده مشکلات مربوط به اندازه گیری مهاجرت انتخاب شرایط مناسب آزمون روش های آنالیز محلول های مهاجرت مراحل ارزیابی مهاجرت جداسازی موادمهاجر شناسایی مواد مهاجر مهاجرت در بسته ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

نقش روغن پالم در صنایع غذایی

نقش روغن پالم در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 45     فهرست مطالب :   نقش چربي در بدن روغن پالم اسيدهاي چرب در انواع روغن پالم  جنبه های تغذیه ای پالم وضعیت مصرف روغنها در ایران اقدامات صنعت وضعيت روغن در دنيا تجارت جهاني پالم تجارت پالم در ايران انواع پالم مصرف روغن پالم دلایل انتخاب پالم برای سرخ کردنی روغن هسته پالم پالم اولئین ساير انواع پالم استاندارد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

آنزيم ها در صنایع غذایی

آنزيم ها در صنایع غذایی سمینار کامل(پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 78     مقدمه : آنزیم ها ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور  برخي از واکنشهاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند  و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند   اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون  باعث افزايش سرعت واکنش شده  و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

ایمنی دیگ های بخار

ایمنی دیگ های بخار سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 26     فهرست مطالب : تعریف دیگ بخار در آیین نامه حفاظتی موارد کاربرد انواع دیگهای فایرتیوپ متعلقات جانبی سختی گیری مشخصات آب تغذيه   دیگ بخار دی اریتور سوپرهيتر اکونومايزر آب ديگ بخار بخشهای تحت فشار دیگهای بخار fire tube لوازم حفاظتی دیگهای بخار عوامل خطر آفرین در دیگهای بخار کنترلهای روزانه کنترلهای هفتگی کنت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

تلخی زدایی روغن کنجد

تلخی زدایی روغن کنجد سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 37   فهرست مطالب : تاریخچه کنجد کلیات گیاه شناسی ترکیب شیمیایی کنجد معرفی روغن کنجد ترکیب شیمیایی روغن کنجد خواص درمانی روغن کنجد تولید روغن کنجد مراحل تولید روغن کنجد تمیز کردن و بوجاری پوست گیری مشروط کردن پخت 5.استخراج روغن   کلمات کلیدی : تلخی زدایی , روغن , کنجد , تولید , صنایع غذایی , استخراج , مشروط کردن , پخت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)

فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس) سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 22   مقدمه : چغندر قند مهم ترین محصول برای تولید قند است. تفاله چغندر قند ( Beta vulgari ) یا  SBP0 یک محصول جانبی از صنعت قند است که به وفور یافت می شود.این ماده عمدتا برای فرمولاسیون خوراک دام استفاده می شود که چندین استفاده ی صنعتی نیز پیدا کرده است.برای خشک کردن SBP مقدار انرژی زیادی مصرف می شود که مشکل سوختن ایجاد میکند اما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا

استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 23   مقدمه : سالیکورنیا از خانواده اسفنجیان و  نمک دوست بوده و در خاك هاي شور قابل رشد است. همین ویژگی باعث می شود که جهت کشت آن نیازي به زمین زراعی و آب کشاورزي نباشد و از این نظر نیز صرفه اقتصادي خوبی خواهد داشت. این گیاه بدون برگ بوده و ساقه هاي آن بسیار آبدار و شاداب است. سالیکورنیا از آب شور تغذیه و به روش گرده افشانی تولید مثل می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

كاربرد دي اكسيدكربن فوق بحراني در استخراج و تصفيه روغن Supercritical Fluid Extraction

كاربرد دي اكسيدكربن فوق بحراني  در استخراج و تصفيه روغن Supercritical Fluid Extraction سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید : 30   مقدمه : تحقيقات نشان مي دهند استخراج روغن هاي نباتي با استفاده از دي اكسيد كربن فوق بحراني ( Supercritical CO 2 ) به عنوان روش جايگزين فشردن مكانيكي و استخراج مستقيم با حلال پيشنهاد شده است. دی اكسيد كربن فوق بحراني به دليل مزايايي مانند غير سمي و غير اشتعال زا بودن، قيمت پايين، دسترسي آسان، پايداري شيميايي بالا، عدم واكنش با نمونه و جداسا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی

بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 36   مقدمه : § امروزه صنایع بسته بندی تبدیل به یك تکنولوژی قدرتمند شده است تا بتوان به کمك آن، فعالیت باکتریها و عوامل فساد مواد غذایی را به حداقل رساند . § بسته بندی هوشمند و فعال مواد غذایی علاوه بر به تاخیر انداختن عوامل محیطی موثر بر مواد غذایی، روشی پویاتر را برای حفظ و نگهداری محصول به کار می گیرد و موثرترین راهکار برای تش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

مواد غذایی حلال

مواد غذایی حلال سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 66   فهرست مطالب : 1- تعاریف 2- غذاهای ممنوع شده از نظر اسلام و برخی دلایل علمی 3- گواهی ها و نظارت بر مواد غذایی حلال 4- قابلیت پذیرش انواع مواد غذایی 5- مکمل های غذایی و دارویی 6- بسته بندی و برچسب زنی مواد غذایی حلال 7- تجارت محصولات حلال   کلمات کلیدی : مواد غذایی , حلال , بسته بندی , تجارت , برچسب زنی , دارو , مکمل , ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

استفاده از ازن در آب آشامیدنی

استفاده از ازن در آب آشامیدنی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : يكي از اساسي ترين اهداف تصفيه آب ، گندزدايي يا ضد عفوني نمودن آب جهت شرب مي باشد.  شايع‌ترين خطرات بهداشتي آب‌هاي آشاميدني انتقال بيماري‌هاي باكتريايي، ويروسي، تك ياخته‌اي و انگلي مي‌باشد كه در ايجاد بيماري‌ها نقش دارند. علائم عفونتهاي ويروسي معمولاً شامل اختلالات دستگاه عصبي هستند. برخي بيماري& ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

خط توليد کنسرو ماهی

خط توليد کنسرو ماهی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 40   در این سمینار به طور کامل خط تولید تن ماهی را از لحظه ورود محصول اولیه تا فرآوری و بسته بندی و تولید محصول نهایی به طور کامل و نخصصی شرح می دهد.   کلمات کلیدی : کنسرو , ماهی , خط تولید , فراوری , صنایع غذایی , تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 32   مقدمه : با توجه به تخصص ها و دیدگاه های مختلف تعاریف مختلفی برای خوردگی ارائه شده است : v خوردگی به فساد مواد و تغییر خواص آن گفته می شود که در نتیجه واکنش با محیط حاصل می گردد. v خوردگی اکسیداسیون است. v خوردگی یک حمله شیمیایی به فلز است. v خوردگی پدیده ای است الکتریکی , به عبارت دیگر الکترولیز است. v خوردگی پدیده ای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

تولید بیودیزل از جاتروفا

تولید بیودیزل از جاتروفا سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 28   مقدمه : افزایش قیمت نفت از یک سو و مسائل زیست محیطی، همچون آلودگی هوا و گرم شدن کره ی زمین از سویی دیگر، استفاده از سوخت های زیستی را بیش از پیش توجیه می کند. یکی از مهم ترین و کاربردی ترین سوخت های زیستی، بیودیزل است که آن را از روغن های گیاهی تازه یا مستعمل شده و چربی حیوانات تولید کرد . از مزایای بیودیزل می توان به قابلیت تجزیه ی بیولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx   مقدمه : مواد دارای ساختار نانو ، ویژگی های فیزیکوشیمیایی منحصر به فردی را از خود نشان می دهند و لذا پنجره جدیدی از فرصت ها را برای خلق مواد جدید ، با کارایی بالا که اثراتی اساسی بر روی تولید ، بسته بندی ، ذخیره و کنترل کیفیت غذا دارند ، باز می کنند . اصطلاح  نانو غذا  در واقع غذایی را توصیف می کند که با استفاده از روش ها یا ابزارهای فناوری نانو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری

استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt   مقدمه : قرنهاست طبيعت، هنگام صاعقه يا بوسيله پرتو فرابنفش خورشيد، ازن را به وجود مي آورد و از خصوصيات ضدعفوني كننده آن براي پالايش آب، هوا و محيط زيست جانداران استفاده مي كند. ازن يك ضدعفوني كننده بسيار انعطاف پذير است و كاربرد بسياري در ضدعفوني هوا، آب، محيط، لباس هاي كار، اجسام، لوازم و مواد مختلف دارد. ازن بر خلاف ضدعفوني كننده هاي معمولي مثل كلر و ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 53   مقدمه : استفاده از میدان‌های الکتریکی پالسی برای پایدار کردن محصولات غذایی از اوایل قرن بیستم شناخته شده بود. اما اثرات کشنده تغییر دادن غیر پالسی جریان روی میکروارگانیسم‌ها دارای اثر حرارتی قوی بود. از این رو این فناوری برای تیمار شراب انگور یا برای پاستوریزه کردن شیر استفاده شد. اما، این فناوری با دیگر فناوری‌ها در دهه 1940 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی

بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی پاورپویینت کامل فرمت pptx   مقدمه : میکروارگانیسم یک فرم میکروسکوپی زنده است که در ماده غیر استریل یافت می شود. میکروارگانیسمها از مواد غذایی استفاده میکنند‚محصولات ضایع تولید میکنند ‚ تولید مثل کرده باعث ضایع شدن محصولات میشوند. میکروارگانیسمهاي معمول در غذا باکتریهاوقارچها میباشند.قارچها(کپکها و مخمرها)معمولا کمتر از باکتریها هستند.   فهرست :   n مقدمه nتعریف بی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

نیتروزآمین ها در مواد غذایی

نیتروزآمین ها در مواد غذایی پاورپویینت کامل فرمت : pptx  مقدمه : نیترات سدیم جهت عمل آوری گوشت ها به منظور تثبیت رنگ قرمز آن ها و جلوگیری از فعالیت میکروارگانیسم های عامل فساد و مسمومیت و همچنین بهبود طعم، مورد استفاده قرار می گیرد. نيترات بيشتر درمحصولاتي كه زمان عمل آوري طولاني تري دارند يا دوره رسيدگي را پشت سر مي گذارند استفاده مي شود،چون اين ماده به مرور زمان به نيتريت احيا مي شود. نیتریت به عنوان یک نگه دارنده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

صمغ زانتان (Xanthan Gum)

صمغ زانتان (Xanthan Gum) پاورپوینت کامل فرمت :pptx مقدمه : در سال 1880 به تولید زانتان در محیط کشت باکتریایی پی بردند و از سال 1961 تلاش هایی در جهت تولید و استفاده صنعتی از زانتان به عنوان افزودنی خوراکی صورت گرفت و در سال1969 از FDA درجه خوراکی گرفت و به عنوان افزودنی مجاز شناخته شد. زانتان بوسیله Xanthamonas campestris   تولید می شود ساختاری مشابه سلولز دارد با پیوند بتا1به4 گلوکز و زنجیرهای جانبی سه قند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی پاورپوینت کامل فرمت : pptx مقدمه : •فیلترهای قهوه، کارتن ها و پاکت های شیر، بشقاب های کاغذی و بسته بندی های مواد منجمد که از کاغذهای سفید شده ساخته شده اند می توانند مواد غذایی را با مقادیر کم ترکیبات دی اکسینی آلوده کنند. •ترکیبات دی اکسینی در اثر تیمار کلری پالپ چوپ در مراحل تولید کاغذ به وجود می آیند. •آلودگی مواد غذایی با دی اکسین در فراورده هایی در مقادیر کم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی فایل کامل پاورپوینت - فرمت : ppt فهرست : • مقدمه • روند تحول بسته بندی مواد غذایی • عوامل محرک در نوآوری در بسته بندی • بسته بندی فعال مواد غذایی • بسته بندی هوشمند • فیلم ها و پوشش ها • کیتوزان (معرفی و تحقیق) • نتیجه گیری و پیشنهاد   .................................................................................................... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون نوع فایل : پاورپوینت استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون سمینار کامل ppt رایج ترین روش ازاد سازی کنترل شده در صنعت غذا است .به عنوان تکنیک بسته  بندی مواد جامد ،مایع یا گازی شکل درون پوشش پلیمری تعریف می شود که می تواند تحت شرایط خاص با یک سرعت کنترل شده محتویاتش را ازاد کند در سیستم های غذایی دامنه وسیعی از مواد هسته ای(انکپسولانت)،مواد تشکیل دهنده دیواره(مواد انکپسوله کننده)،و تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی نوع فایل : پاورپوینت 22 اسلاید سمینار کامل مسئله ی مهمی که سلامت انسان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد پختن مواد غذایی خام می باشد . فرآیند پخت سبب کاهش بار میکروبی غذا شده و به علاوه انرژی دریافتی به بدن را افزایش می دهد . در طی مراحل پخت ناصحیح، برخی از ترکیبات شیمیایی جهش زا و پر خطر می توانند در ماده ی غذایی تشکیل شوند و به راحتی از طریق مصرف این گونه مواد خوراکی به بدن انسان راه یابند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی فرمت ppt فایل پاورپوینت 38 اسلایدی درباره مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی می باشد که به تعریف بسته بندی و خصوصیات انواع مواد بسته بندی و انواع بسته بندی و انواع مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی پرداخته و بسیار جامع و مناسب ارایه دانشگاهی و تحقیقاتی می باشد.   کلمات کلیدی : بسته بندی , مهاجرت , مواد غذایی , ظروف پلیمری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان

امولسیون های مواد غذایی

امولسیون های مواد غذایی فایل پاورپوینت 37 اسلایدی شامل فرمت ppt معرفی و تعریف امولسیون های غذایی انواع سیستم های کلوئیدی انواع امولسیون ها آزمایشاتی جهت تشخیص نوع امولسیون عوامل موثر در پایدار ماندن امولسیون ها امولسیفایرها روش های آماده سازی امولسیون نگهداری امولسیون ها و ...   کلمات کلیدی : امولسیون , موادغذایی , کلوئید , امولسیفایر   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,900 تومان