مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

آنزیم های میکروبی در صنایع غذایی

آنزیم های میکروبی در صنایع غذایی

سمینار (پاورپوینت) کامل

فرمت pptx تعداد اسلاید 26

 

مقدمه :

آنزیم ها بیوکاتالیست هاي شناخته شده اي هستند که واکنش هاي شیمیایی بسیاري را کاتالیز می کنند و به طور تجاري در صنایع مختلفی از قبیل صنایع شوینده، غذا، دارو، تشخیص بیماري ها و غیره به کار می روند.از میان بیش از  3000آنزیم مختلف توصیف شده تا به امروز اکثر آن ها از میکروارگانیسم هاي مزوفیل جدا شده اند.

با ارتقاء دانش و تخلیص آنزیم ها، کاربرد آن ها در بسیاري از زمینه ها گسترش یافت و با دستیابی به آنزیم هاي مهندسی شده جنبه هاي جدیدي از فرایندهاي صنعتی پدیدار شدند. امروزه آنزیم هاي صنعتی متعددي توسط میکروارگانیسم هاي مختلف تولید می شوند که از میان آن ها می توان به آمیلازها، انورتاز، پکتیناز، پروتئازها، کاتالاز، گلوکز اکسیداز و سلولاز اشاره کرد.

 

فهرست مطالب :

مختصري در مورد آنزیم هاي میکروبی

پروتئازهاي میکروبی

پروتئازهاي قلیایی میکروبی

طبقه بندي پروتئازها

منابع پروتئازها

پروتئازهاي گیاهی، حیوانی و میکروبی

پروتئازهاي قلیایی

پروتئازهاي قلیایی سویه هاي باسیلوس

 

کلمات کلیدی : آنزیم میکروبی , پروتئاز میکروبی , پروتئاز قلیایی , پروتئاز گیاهی و حیوانی و میکروبی , صنایع غذایی , بیوتکنولوژی

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Microbial-enzymes_1932870_5418.zip1.5 MB





حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی

حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی سمینار کامل(پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 26     فهرست مطالب :   تاریخچه علت پیدایش   اساس حرارت دهی اهمیک عوامل موثر در طراحی سیستم اهمیک عوامل موثر درتغییر هدایت الکتریکی عوامل موثر درتغییر میدان  الکتریکی موقعیت میدان الکتریکی با جریان مواد هیتر اهمیک ستون حرارت دهنده سیستم اهمیک حرارت دهی کاربرد ها Electroporationدر OH اثرات oh بر روی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تولید ژلاتین از پودر استخوان

تولید ژلاتین از پودر استخوان سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 37       مقدمه : •ژلاتين يك نوع پروتئين هيدروليز شده از مشتقات كلاژن بوده كه بيشتر از يك سوم پروتئين بدن حيوانات را شامل مي شود و در تاندون، پوست، استخوان سيستم عروقي و پوششهاي بافت پيوندي احاطه كننده ماهيچه ها به مقادير فراوان وجود دارد.     در این سمینار به بررسی و معرفی ژلاتین ، کارخانه های تولید کننده در کشور، مرا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

روش های تشخیص تقلبات شیر

روش های تشخیص تقلبات شیر سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 19       فهرست مطالب :   تقلبات مربوط به دخل و تصرف در ترکیبات شیر تشخیص و تعیین آب افزوده شده به شیر تشخیص آب نمک در شیر تشخیص گرفتن چربی یا خامه گیری از شیر کامل تشخیص شیر باز ساخته یا شیر خشک در شیر تشخیص آب پنیر افزوده شده به شیر روش تشخیص پرمیت در شیر خام تشخیص اوره در شیر خام تشخیص قند افزوده شده به شیر ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقطه بحرانی (HACCP)

تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقطه بحرانی (HACCP) سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 41     فهرست مطالب : مدیریت ایمنی مواد غذایی Haccp طرح هفت اصل haccp مراحل مختلف طرح haccp نمودار کنترل haccp hazardخطر تجزیه و تحلیل خطر اقدام پیشگیرانه   حد بحرانی سطح هدف وارسی اقدام اصلاحی ممیزی-تضمین کیفیت تامین کننده SFBB و...   کلمات کلیدی : haccp , تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر خسروشاهی

جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر خسروشاهی جزوه کامل فرمت pdf تعداد صفحات 100   جزوه کامل دست نویس تکنولوژی لبنیات دکتر خسروشاهی به طور کامل می باشد.   " مناسب برای امتحانات پایان ترم و کنکور کارشناسی ارشد و دکتری و آزمون های استخدامی صنایع غذایی "   کلمات کلیدی : جزوه , تکنولوژی لبنیات , دکتر خسروشاهی , صنایع غذایی , کارشناسی ارشد , دکتری , آزمون استخدامی , امتحانات ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

فناوری های نوین در صنایع غذایی (استریلیزاسیون ، پرتودهی ، اوزون ، فراصوت)

فناوری های نوین در صنایع غذایی  (استریلیزاسیون ، پرتودهی ، اوزون ، فراصوت) سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 57     شرح سمینار : در این سمینار به بررسی کاربرد روش های نوین در تولید و نگهداری مواد غذایی که شامل روش های جدید استریلیزاسیون ، انواع روش های پرتودهی ، استفاده از اوزون و فراصوت همراه با شرح کامل و انواع روش ها و کاربرد آن در صنعت پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : فناوری نوین , صنایع غذایی , استریلیزاسیون , پرتودهی , اشعه , اوزو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)

تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده) سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 30     مقدمه : •فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند : •1ـ كالباس هاي حرارت ديده •2ـ كالباس هاي خام •3ـ كالباس هاي پخته •4ـ گوشت هاي عمل آمده •تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي ته ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

ایمنی دیگ های بخار

ایمنی دیگ های بخار سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 26     فهرست مطالب : تعریف دیگ بخار در آیین نامه حفاظتی موارد کاربرد انواع دیگهای فایرتیوپ متعلقات جانبی سختی گیری مشخصات آب تغذيه   دیگ بخار دی اریتور سوپرهيتر اکونومايزر آب ديگ بخار بخشهای تحت فشار دیگهای بخار fire tube لوازم حفاظتی دیگهای بخار عوامل خطر آفرین در دیگهای بخار کنترلهای روزانه کنترلهای هفتگی کنت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات

کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات مقاله کامل فرمت PDF و docx تعداد صفحات 17   مقدمه : آب‌ میوه (به انگلیسی: Juice)‏ مایعی است که بطور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب ‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه می‌شود. آب ‌میوه را می‌توان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه‌های ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی

کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 31     مقدمه : اخیرا، تقاضا برای مواد غذایی سالم و با کیفیت بالا، همگام با تغییرات مورد نظر مصرف کنندگان، منجر به گسترش دستاوردها و روش های نوین در بسته بندی مواد غذایی گردیده است. یک مورد از این پیشرفت ها، فن آوری بسته بندی هوشمند مواد غذایی است. بسته بندی هوشمند، نظارت و به دست آوردن اطلاعات درباره کیفیت مواد غذایی را ممکن ساخته است. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)

فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس) سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 22   مقدمه : چغندر قند مهم ترین محصول برای تولید قند است. تفاله چغندر قند ( Beta vulgari ) یا  SBP0 یک محصول جانبی از صنعت قند است که به وفور یافت می شود.این ماده عمدتا برای فرمولاسیون خوراک دام استفاده می شود که چندین استفاده ی صنعتی نیز پیدا کرده است.برای خشک کردن SBP مقدار انرژی زیادی مصرف می شود که مشکل سوختن ایجاد میکند اما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آنتی اکسیدان های طبیعی و اثر آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی

آنتی اکسیدان های طبیعی و اثر آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 22   مقدمه : چربی ها و روغن ها ترکیبات غذایی با ارزشی بوده که علاوه بر تامین انرژي، نقش مهمی در سلامت و ادامه حیات انسان داشته و در گروه مواد غذایی ضروري جاي دارند .روغن سویا به دلیل فراوانی، ارزانی و کیفیت خوب، از مهم ترین منابع روغن هاي گیاهی است. دانه هاي روغنی آن سرشار از اسید لینولئیک بوده و شامل ترکیبات ارزشمندي مانند اسید چرب غیر اشباع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

اصول نمونه برداری از مواد غذایی

اصول نمونه برداری از مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 32   در این سمینار اصول نمونه برداری از مواد غذایی به طور کامل شرح داده شده و به بررسی بهداشت مواد غذایی ، ایمنی مواد غذایی و سلامت پیشرفت آن و اصول صحیح و درست نمونه برداری از مواد غذایی پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : نمونه برداری , بهداشت , ایمنی , مواد غذایی , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی

جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 25     مقدمه : بسته بندي فعال يکي از مفاهيم جديد در بسته بندي مواد غذايي مي باشد که در پاسخ به تغييرات مداوم در درخواست هاي مصرف کنندگان در حال حاضر وگرايشات بازار توسعه يافته است. تکنولوژي هاي جديد در بسته بندي مواد غذايي در پاسخ به نيازهاي مشتريان يا در راستاي توليد صنعتي محصولات غذايي محافظت شده با روشهاي ملايم تر، تازه، لذيذ و راحت با عمر انباري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی

مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 45   در این سمینار به معرفی و بررسی انواع خوردگی در صنایع غذایی پرداخته و به معرفی جدیدترین ترکیبات ضد خورده طبیعی به عنوان جایگزین ترکیبات شیمیایی در صنایع غذایی می پردازد.   مقدمه : خوردگی را تخریب یا فاسد شدن یک ماده در اثر واکنش با محیطی که در آن قرار دارد تعریف می کنند.برخی اعتقاد دارند که این تعریف باید محدود به فلزات باشد ولی غالبا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

نانولیپوزوم ها در سیستم های غذایی

نانولیپوزوم ها در سیستم های غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 36   مقدمه : لیپوزوم ها یا وزیکول های لیپیدی، توده های تشکیل شده از دیسپرسیون های آبی، مولکول های آمفی فیل نظیر لیپیدهای قطبی هستند که تمایل به تشکیل ساختارهای دو لایه دارند. لیپوزوم ها شکلی کروی داشته و به همین دلیل به آن ها اسفرولیت گفته می شود.مکانیسم تشکیل لیپوزوم بدین صورت است که وقتی مولکول های آمفی فیل مثل فسفولیپیدها در محیط آبی قرار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تولید بیوگاز از ضایعات غذایی

تولید بیوگاز از ضایعات غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : مشكل انرژي امروزه يكي از مشكلات اساسي تمامي كشورهاي جهان بخصوص كشورهاي در حال توسعه است . بيشتركشورهاي دنيا برنامه ريزي گسترده اي براي تأمين انرژي مورد نياز خود از طريق انرژي هاي نو انجام داده اند. سوخت رساني به روستاهاي دورافتاده حتي در كشوري مانند ايران كه منابع غني انرژي را در اختيار دارد بسيار مشكل و هزينه بر مي باشد . استفاد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

مواد غذایی حلال

مواد غذایی حلال سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 66   فهرست مطالب : 1- تعاریف 2- غذاهای ممنوع شده از نظر اسلام و برخی دلایل علمی 3- گواهی ها و نظارت بر مواد غذایی حلال 4- قابلیت پذیرش انواع مواد غذایی 5- مکمل های غذایی و دارویی 6- بسته بندی و برچسب زنی مواد غذایی حلال 7- تجارت محصولات حلال   کلمات کلیدی : مواد غذایی , حلال , بسته بندی , تجارت , برچسب زنی , دارو , مکمل , ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بی بو کردن روغن های خوراکی

بی بو کردن روغن های خوراکی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 16   مقدمه : بی بو کردن آخرین مرحله از تصفیه روغن های خوراکی است. طی عمل بی بو کردن: مواد با آرومای نا مطلوب حذف می شوند. اسیدهای جرب آزاد و مواد حاصل از اکسیداسیون حذف می شوند. رنگدانه های کاروتنوئید تخریب می شوند. حشره کش ها و ترکیبات آروماتیک چند حلقه ای جدا می شوند.  مواد معطر موجود یا خاص منبع روغنی است و یا طی فرآیند به وجود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از ازن در آب آشامیدنی

استفاده از ازن در آب آشامیدنی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : يكي از اساسي ترين اهداف تصفيه آب ، گندزدايي يا ضد عفوني نمودن آب جهت شرب مي باشد.  شايع‌ترين خطرات بهداشتي آب‌هاي آشاميدني انتقال بيماري‌هاي باكتريايي، ويروسي، تك ياخته‌اي و انگلي مي‌باشد كه در ايجاد بيماري‌ها نقش دارند. علائم عفونتهاي ويروسي معمولاً شامل اختلالات دستگاه عصبي هستند. برخي بيماري& ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

خط توليد کنسرو ماهی

خط توليد کنسرو ماهی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 40   در این سمینار به طور کامل خط تولید تن ماهی را از لحظه ورود محصول اولیه تا فرآوری و بسته بندی و تولید محصول نهایی به طور کامل و نخصصی شرح می دهد.   کلمات کلیدی : کنسرو , ماهی , خط تولید , فراوری , صنایع غذایی , تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 32   مقدمه : با توجه به تخصص ها و دیدگاه های مختلف تعاریف مختلفی برای خوردگی ارائه شده است : v خوردگی به فساد مواد و تغییر خواص آن گفته می شود که در نتیجه واکنش با محیط حاصل می گردد. v خوردگی اکسیداسیون است. v خوردگی یک حمله شیمیایی به فلز است. v خوردگی پدیده ای است الکتریکی , به عبارت دیگر الکترولیز است. v خوردگی پدیده ای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا مقاله کامل Full Text تعداد صفحات 15   چکیده هیدروکلوئیدها یکی از اجزاي معمول و مهم مورد استفاده در صنعت غذا هستند. کاربرد آن ها بیشتر به عنوان قوام دهنده، ایجاد کننده ژل، امولیسیفایر، استبیلایزر، جایگزین چربی، عامل شفاف کننده، عامل ایجاد لخته، عامل ایجاد کننده حالت ابري و کدري هستند. افزون بر این هیدروکلوئیدها را می توان در قسمتی از فیلم هاي خوراکی، قرار دادن در کپسول به عنوان طعم دهنده و ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری

استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt   مقدمه : قرنهاست طبيعت، هنگام صاعقه يا بوسيله پرتو فرابنفش خورشيد، ازن را به وجود مي آورد و از خصوصيات ضدعفوني كننده آن براي پالايش آب، هوا و محيط زيست جانداران استفاده مي كند. ازن يك ضدعفوني كننده بسيار انعطاف پذير است و كاربرد بسياري در ضدعفوني هوا، آب، محيط، لباس هاي كار، اجسام، لوازم و مواد مختلف دارد. ازن بر خلاف ضدعفوني كننده هاي معمولي مثل كلر و ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 53   مقدمه : استفاده از میدان‌های الکتریکی پالسی برای پایدار کردن محصولات غذایی از اوایل قرن بیستم شناخته شده بود. اما اثرات کشنده تغییر دادن غیر پالسی جریان روی میکروارگانیسم‌ها دارای اثر حرارتی قوی بود. از این رو این فناوری برای تیمار شراب انگور یا برای پاستوریزه کردن شیر استفاده شد. اما، این فناوری با دیگر فناوری‌ها در دهه 1940 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی

استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 50   مقدمه : خوردگی تجزیه یک فلز بوسیله واکنش شیمیایی یا الکتروشیمیایی مستقیم در هنگام تماس با محیط خورنده آبی است. این یک فرایند بی انتها و هزینه بر است و مشکل است که به صورت کامل مهار شود. خوردگی باعث افزایش هزینه های نگهداری و تعمیر تجهیزات صنعتی می شود. سرعت خوردگی فلزات عمدتا بوسیله نوع ماده در تماس با فلز و شیمی سطحی فلز و اثرات محیطی مانند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي

كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي سمینار کامل (پاورپوینت) تعداد اسلاید : 78 فرمت pptx   فهرست مطالب :   تهيه و کنترل کیفیت محیط های کشت توزين محيط کشت و افزودن آب حل کردن محيط کشت اندازه گيري و تنظيم pH  توزيع  استريليزاسيون کنترل کیفی اتوکلاو آماده سازي جهت مصرف پارامترهای فیزیکی روش تهيه برخي محيط هاي كشت روش تهیه محیط کشت ژلاتین (ترکیبی) نگهداری محیط های کشت تهیه شده کنترل کیفی محیط های کشت م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بسته بندی فعال در صنایع غذایی

بسته بندی فعال در صنایع غذایی سمینار آماده کامل (پاورپوینت) فرمت pptx   فهرست مطالب   نقش بسته بندی در زنجیره غذایی مهمترین نقش بسته بندی مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی مواد تشکیل دهنده بسته بندی تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال بسته بندی هوشمند سیستم های جذب کننده انواع بسته بندی های فعال و هوشمند بسته بندی ضد میکروبی بسته بندی های شلاته کننده اکسیژن مشکلاتی که مربوط به جذب و دفع رطوبت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 11 فرمت : PDF   چکیده یکی از فناوري هاي جدید و پیشرفته امروزه در زمینه بسته بندي مواد غذایی در صنایع مختلف ، بسته بندي پلمیري می باشد. پلیمرها مواد خام اولیه می باشند و در بسته بندي مواد غذایی کاربرد دارند. کاهش عمده در کیفیت و کمیت میوه جات تازه بین برداشت و مصرف رخ می دهد. با فهم بهتر فرایند تنفس میوه جات تازه چندین تکنیک براي افزایش قابلیت ماندگاري و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت PDF   چکیده امولسیون مخلوط دو فاز مایع امتزاج ناپذیر و معلق در یکدیگر می باشد.نانوامولسیون ها، امولسییون های بسیار ریز شده یا امولسیون ها زیر میکرون هستند،که اندازه ذرات آنها 50 تا 1000 نانومتر است .به طور کلی اندازه قطرات یک امولسیون به عواملی نظیر نوع فازها ، مقدار و نوع امولسیفایر مصرفی ، چگونگی تهیه امولسیون و غیره بستگی دارد. از این رو واضح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی

بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی پاورپویینت کامل فرمت pptx   مقدمه : میکروارگانیسم یک فرم میکروسکوپی زنده است که در ماده غیر استریل یافت می شود. میکروارگانیسمها از مواد غذایی استفاده میکنند‚محصولات ضایع تولید میکنند ‚ تولید مثل کرده باعث ضایع شدن محصولات میشوند. میکروارگانیسمهاي معمول در غذا باکتریهاوقارچها میباشند.قارچها(کپکها و مخمرها)معمولا کمتر از باکتریها هستند.   فهرست :   n مقدمه nتعریف بی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

نیتروزآمین ها در مواد غذایی

نیتروزآمین ها در مواد غذایی پاورپویینت کامل فرمت : pptx  مقدمه : نیترات سدیم جهت عمل آوری گوشت ها به منظور تثبیت رنگ قرمز آن ها و جلوگیری از فعالیت میکروارگانیسم های عامل فساد و مسمومیت و همچنین بهبود طعم، مورد استفاده قرار می گیرد. نيترات بيشتر درمحصولاتي كه زمان عمل آوري طولاني تري دارند يا دوره رسيدگي را پشت سر مي گذارند استفاده مي شود،چون اين ماده به مرور زمان به نيتريت احيا مي شود. نیتریت به عنوان یک نگه دارنده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

روش هاي توليد و كاربرد نانوكپسول هاي مورد استفاده در صنايع غذايي

روش هاي توليد و كاربرد نانوكپسول هاي مورد استفاده در صنايع غذايي مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 5 فرمت PDF چكيده: نانوحامل ها، سيستم هاي انتقالي هستند كه به منظور انتقال تركيبات مغذي، دارويي يا مولكولهاي زيستي، آنها را در حفره هاي دروني خود به دام انداخته و يا اينكه آنها را در سطح خارجي خود جذب ميكنند. نانوكپسول ها دسته اي از نانوحامل ها هستند كه فرايند ساخت آنها از روي عملكرد غشاي سلولي در طبيعت الگوبرداري شده و شامل فضايي خالي براي به دام انداختن تر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 4 فرمت PDF چكيده: خواص كاربردي پليمرها يا بيوپليمرها مورد استفاده در صنعت غذا، استفاده از آنها را به عنوان يك مادة بسته بندي در يك زمينة موردنظر معين ميكند. به منظور استفاده از يك بيوپليمر براي بستهبندي محصولي خاص بايد خواص كاربردي آن با اهداف مورد نظر همخواني داشته باشد. ويژگيهاي مكانيكي، بازدارندگي در برابر گازها و بخار آب، ويژگي هاي حرارتي و غيره در قابلي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع چکیده فرآیند نور ماوراء بنفش ( UV ) با استفاده از منابع پیوسته و پالس دار میتواند یک روش مناسب غیر حرارتی برای مواد غذایی مایع، مواد تشکیل دهنده آنها، نوشابهها، و نوشیدنیها باشدکه با توجه به مطالعات انجام گرفته در این زمینه، این روش برای از بین بردن و یا کاهش سطحی از انواع پاتوژنهای نامطلوب و میکروارگانیسم های عامل فساد معرفی شده است. در مقایسه با آب، مواد غذایی مایع طیف وسیعی از خواص نوری و فی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

عمل آوری گوشت (Curing of Meat)

عمل آوری گوشت (Curing of Meat) پاورپویینت کامل فرمت : pptx در این سمینار کامل به بررسی نحوه عمل آوری گوشت، ادویه ها، مواد افزودنی، رنگ، بسته بندی و دیگر فاکتورهای موثر در عمل آوری گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : گوشت , عمل آوری , بسته بندی , افزودنی , ادویه   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

صمغ زانتان (Xanthan Gum)

صمغ زانتان (Xanthan Gum) پاورپوینت کامل فرمت :pptx مقدمه : در سال 1880 به تولید زانتان در محیط کشت باکتریایی پی بردند و از سال 1961 تلاش هایی در جهت تولید و استفاده صنعتی از زانتان به عنوان افزودنی خوراکی صورت گرفت و در سال1969 از FDA درجه خوراکی گرفت و به عنوان افزودنی مجاز شناخته شد. زانتان بوسیله Xanthamonas campestris   تولید می شود ساختاری مشابه سلولز دارد با پیوند بتا1به4 گلوکز و زنجیرهای جانبی سه قند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF چکیده اكسيداسيون چربيها از مهمترين دلايل فساد موادغذايي به حساب ميآيد كه بر روي رنگ، طعم، بافت و ارزش تغذيهاي تأثير گذاشته و منجر به فساد و از دست رفتن ارزش تغذيهاي از طريق نابودي اسيدهاي چرب ضروري، ويتامينها و ايجاد تركيبات سمي ميگردد كه جهت جلوگيري از اكسيداسيون و اثرات آن از آنتي اكسيدانها استفاده ميشود. آنتي اكسيدانها در گستره وسيعي از منابع وجود دارد كه بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تولید تخم مرغ مایع

تولید تخم مرغ مایع مقاله کامل Full text 6 صفحه فرمت : PDF چکیده : تولید پودر و مایع تخم مرغ جزو نیازهای ضروری صنایع غذایی امروزی به نظر می رسد در این مطلب سعی شده است اطلاعات در زمینه فرآیند تولید پودر و مایع تخم مرغ در اختیارتان قرار گیرد.بیشتر ویتامین ها و مواد مغذی در زرده تخم مرغ یافت می شااود. رنز زرده تخم مرغ مربوب به درصااد پی مان گزانتو فیدها است. یکی از مسائد مهم در اقتصاد کشور ضایعات مواد غذایی است ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

فرآوری روغن ها و چربی ها

فرآوری روغن ها و چربی ها مقاله کامل Full Text 15 صفحه فرمت : PDF روغنها و چربیهای خام از دانه های روغنی ، میوه ها ، دانه ها و بافتهای حیوانی بدست می آیند و از فرآورده هایی با بوها و طعم های مختلف حاوی ناخالصی های اندک تا موادی با ناخالصی بالا و بوی تند ، متغیر می باشند . فقط تعداد محدودی از چربی ها و روغنهای خام برای اهداف خوراکی مناسب هستند و به نوعی فرآوری می شوند . خوشبختانه پژوهشگران برای روغنها و چربی های گوناگون ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی فایل کامل پاورپوینت - فرمت : ppt فهرست : • مقدمه • روند تحول بسته بندی مواد غذایی • عوامل محرک در نوآوری در بسته بندی • بسته بندی فعال مواد غذایی • بسته بندی هوشمند • فیلم ها و پوشش ها • کیتوزان (معرفی و تحقیق) • نتیجه گیری و پیشنهاد   .................................................................................................... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت پاورپوینت کامل - فرمت : ppt — بسته ‏بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته‏ بندی مواد غذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در درخواست ‏های مصرف کنندگان در حال حاضر وگرایشات بازار توسعه یافته است . اصلی ترین تکنیک های مورد استفاده در بسته‏ بندی فعال شامل استفاده از تکنولوژی‏ هایی می باشد که اکسیژن، اتیلن، رطوبت، دی اکسید کربن و بو و طعم را جذب کرده و باعث رها شدن موادی چو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل

بررسی  تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل مقاله : Full Text 13 صفحه چکیده : ساکارز شناخته شده ترین کربوهیدراتی است که در محصولات غذایی گوناگون حضور دارد و طعم، بافت و قوام آنها را تحت تأثیر قرار میدهد. ساکارز عامل اصلی چاقی، دیابت و پوسیدگی دندان است که معمولاً با دیگر شیرین کننده ها جایگزین میشود. شیره خرما یک شیرین کننده مناسب است که ارزش تغذیهای بالایی دارد. علاوه بر داشتن مزایای سلامتی، شامل گلوکز و فروکتوز میباشد که فروکتوز نیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی

بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی فایل کامل (پاورپوینت) 38 اسلایدی فرمت : ppt درباره انواع بسته بندی های زیست تخریب پذیر صنایع غذایی فهرست مطالب : انواع پلیمرهای زیست تخریب پذیر پوشش خوراکی پکتین قالب ریزی  اکستروژن  اسپری کردن  روکش تیغه ای روش های بهبود کیفیت پوشش های خوراکی پکتیین نرم کننده ها معرفی و توضیح جدید ترین مواد زیست تخریب پذیر جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی   کلمات کلیدی : ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی نوع فایل : پاورپوینت 22 اسلاید سمینار کامل مسئله ی مهمی که سلامت انسان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد پختن مواد غذایی خام می باشد . فرآیند پخت سبب کاهش بار میکروبی غذا شده و به علاوه انرژی دریافتی به بدن را افزایش می دهد . در طی مراحل پخت ناصحیح، برخی از ترکیبات شیمیایی جهش زا و پر خطر می توانند در ماده ی غذایی تشکیل شوند و به راحتی از طریق مصرف این گونه مواد خوراکی به بدن انسان راه یابند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی یک سمینار (پاورپوینت) بسیار کامل (بیش از 90 اسلاید) فرمت ppt فهرست مطالب : } معرفی   } تاریخچه   } انواع پرتو   } مکانیزم عمل پرتوهای یونساز   } واحدهای تابش   } اشعه گاما   } پرتوسازهای ماشینی   } مقایسه پرتوهای یونساز   } ایمنی اشعه دهی   } مزایا و معایب اشعه دهی   } نشانه های ماده غذایی پرتودیده   } وضعت قوانین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

امولسیون های مواد غذایی

امولسیون های مواد غذایی فایل پاورپوینت 37 اسلایدی شامل فرمت ppt معرفی و تعریف امولسیون های غذایی انواع سیستم های کلوئیدی انواع امولسیون ها آزمایشاتی جهت تشخیص نوع امولسیون عوامل موثر در پایدار ماندن امولسیون ها امولسیفایرها روش های آماده سازی امولسیون نگهداری امولسیون ها و ...   کلمات کلیدی : امولسیون , موادغذایی , کلوئید , امولسیفایر   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات