مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

نقش روغن پالم در صنایع غذایی

نقش روغن پالم در صنایع غذایی

سمینار کامل

فرمت ppt

تعداد اسلاید 45

 

 

فهرست مطالب :

 

نقش چربي در بدن

روغن پالم

اسيدهاي چرب در انواع روغن پالم

 جنبه های تغذیه ای پالم

وضعیت مصرف روغنها در ایران

اقدامات صنعت

وضعيت روغن در دنيا

تجارت جهاني پالم

تجارت پالم در ايران

انواع پالم

مصرف روغن پالم

دلایل انتخاب پالم برای سرخ کردنی

روغن هسته پالم

پالم اولئین

ساير انواع پالم

استانداردهای ملی ایران مرتبط با روغن پالم

آنالوگ يا محصولات لبنی با چربی گیاهی

 

 

کلمات کلیدی : روغن , صنایع غذایی , پالم , اولئین , چربی , هسته پالم , استاندارد , لبنیات , گیاهی


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Palm-In-Food-Industry_1778410_5363.zip3 MB





جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر خسروشاهی

جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر خسروشاهی جزوه کامل فرمت pdf تعداد صفحات 100   جزوه کامل دست نویس تکنولوژی لبنیات دکتر خسروشاهی به طور کامل می باشد.   " مناسب برای امتحانات پایان ترم و کنکور کارشناسی ارشد و دکتری و آزمون های استخدامی صنایع غذایی "   کلمات کلیدی : جزوه , تکنولوژی لبنیات , دکتر خسروشاهی , صنایع غذایی , کارشناسی ارشد , دکتری , آزمون استخدامی , امتحانات ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

آنزيم ها در صنایع غذایی

آنزيم ها در صنایع غذایی سمینار کامل فرمت ppt تعداد اسلاید 78     مقدمه : آنزیم ها ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور  برخي از واکنشهاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند  و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند   اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون  باعث افزايش سرعت واکنش شده  و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا داراي کوفا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)

تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده) سمینار کامل فرمت ppt تعداد اسلاید 30     مقدمه : •فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند : •1ـ كالباس هاي حرارت ديده •2ـ كالباس هاي خام •3ـ كالباس هاي پخته •4ـ گوشت هاي عمل آمده •تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

ایمنی دیگ های بخار

ایمنی دیگ های بخار سمینار کامل فرمت ppt تعداد اسلاید 26     فهرست مطالب : تعریف دیگ بخار در آیین نامه حفاظتی موارد کاربرد انواع دیگهای فایرتیوپ متعلقات جانبی سختی گیری مشخصات آب تغذيه   دیگ بخار دی اریتور سوپرهيتر اکونومايزر آب ديگ بخار بخشهای تحت فشار دیگهای بخار fire tube لوازم حفاظتی دیگهای بخار عوامل خطر آفرین در دیگهای بخار کنترلهای روزانه کنترلهای هفتگی کنترلهای سه ماه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن پوست بنه در مقایسه با روغن های کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن پوست بنه در مقایسه با روغن های کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردان سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 30   مقدمه : v سرخ کردن از جمله فرایندهای متداول در زمینه آماده سازی مواد غذایی به شمار می آید. طی این فرایند روغن به مدت طولانی در معرض درجه حرارتهای بالا (180 تا 220 درجه سانتیگراد) و شرایط اکسایشی قرار می گیرد. v يكي از روشهاي پايدار كردن روغنهاي سرخ كردني، اضافه كردن آنتي اكسيدانهاي سنتزي به آنها است ولي تمايل به حذف مواد شيميايي سنتزي به عنوان اف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات

کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات مقاله کامل فرمت PDF و docx تعداد صفحات 17   مقدمه : آب‌ میوه (به انگلیسی: Juice)‏ مایعی است که بطور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب ‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه می‌شود. آب ‌میوه را می‌توان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه‌های ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

جزوه اصول و مبانی بسته بندي مواد غذایی دکتر مهدی کدیور

جزوه اصول و مبانی بسته بندي مواد غذایی دکتر مهدی کدیور جزوه کامل دانشگاه صنعتی اصفهان ویرایش هشتم فرمت PDF تعداد صفحات 131   مقدمه : یکی از بزرگترین و مهمترین جنبه هاي حیات بشري، مقابله انسان با قحطی و گرسنگی بوده و میباشد. تهیه مواد غذایی سالم جهت تغذیه جمعیت رو به افزایش دنیا از دغدغـه هـاي عمـده در کشورهاي جهان است. متاسفانه میلیونها تن از فراورده هاي غذایی در هر سـال بـه علـل مختلفـی از جمله فعالیت میکروب ، فسادهاي شیمیایی و آنزیمی و عوا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design

خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 67     فهرست مطالب : تعاريف و قلمرو طراحي كارخانه اهداف و مراحل طراحي كارخانه مطالعات امكان سنجي تحقيق بازار خصوصيات زمين كارخانه خصوصيات ساختمان نور  تهويه  انبارها  تامين آب   تهیه جریان مواد یا FLOW CHART   سیستمهای خطی  تامین انر ﮊ ی در یک کارخانه  بخار نكات ايمني  يا خوردگ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan)

کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan) سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 23   مقدمه : کنجاک گلوکومانان یک پلی ساکارید بی رنگ و بی مزه است که از غده گیاه آمورفوفالوس کنجاک ( konjac Amorphophallu ) به دست می آید و به عنوان یک ماده GRAS شناخته شده است. کنجاک گلوکومانان عملکردی دو گانه دارد از یک سو به دلیل غیر قابل هضم بودن یک فیبر غذایی محسوب می شود و در کنترل دیابت و کاهش کلسترول نقش دارد و از سوی دیگر باعث تشکیل ژل در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا

استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 23   مقدمه : سالیکورنیا از خانواده اسفنجیان و  نمک دوست بوده و در خاك هاي شور قابل رشد است. همین ویژگی باعث می شود که جهت کشت آن نیازي به زمین زراعی و آب کشاورزي نباشد و از این نظر نیز صرفه اقتصادي خوبی خواهد داشت. این گیاه بدون برگ بوده و ساقه هاي آن بسیار آبدار و شاداب است. سالیکورنیا از آب شور تغذیه و به روش گرده افشانی تولید مثل می کند. امروزه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک

تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 29     مقدمه : بستنی از جمله مواد غذایی است که تقریبا در تمامی رده های سنی مصرف می شود.همچنین این ماده ی غذایی به علت دارا بودن شرایط محیطی مناسب(دمای پایین-phخنثی)می تواند حامل مناسبی در طولانی مدت برای پروبیوتیکها باشد.از این رو محققان تحقیقات زیادی را در این رابطه انجام داده اند که نتایج موثری نیز بدست آمده است. —اصطلاح پروبیوتیک اولین بار در سا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی

جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 25     مقدمه : بسته بندي فعال يکي از مفاهيم جديد در بسته بندي مواد غذايي مي باشد که در پاسخ به تغييرات مداوم در درخواست هاي مصرف کنندگان در حال حاضر وگرايشات بازار توسعه يافته است. تکنولوژي هاي جديد در بسته بندي مواد غذايي در پاسخ به نيازهاي مشتريان يا در راستاي توليد صنعتي محصولات غذايي محافظت شده با روشهاي ملايم تر، تازه، لذيذ و راحت با عمر انباري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی

مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 45   در این سمینار به معرفی و بررسی انواع خوردگی در صنایع غذایی پرداخته و به معرفی جدیدترین ترکیبات ضد خورده طبیعی به عنوان جایگزین ترکیبات شیمیایی در صنایع غذایی می پردازد.   مقدمه : خوردگی را تخریب یا فاسد شدن یک ماده در اثر واکنش با محیطی که در آن قرار دارد تعریف می کنند.برخی اعتقاد دارند که این تعریف باید محدود به فلزات باشد ولی غالبا بایستی هم فل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

نانولیپوزوم ها در سیستم های غذایی

نانولیپوزوم ها در سیستم های غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 36   مقدمه : لیپوزوم ها یا وزیکول های لیپیدی، توده های تشکیل شده از دیسپرسیون های آبی، مولکول های آمفی فیل نظیر لیپیدهای قطبی هستند که تمایل به تشکیل ساختارهای دو لایه دارند. لیپوزوم ها شکلی کروی داشته و به همین دلیل به آن ها اسفرولیت گفته می شود.مکانیسم تشکیل لیپوزوم بدین صورت است که وقتی مولکول های آمفی فیل مثل فسفولیپیدها در محیط آبی قرار می گیرند، تش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی

بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 36   مقدمه : § امروزه صنایع بسته بندی تبدیل به یك تکنولوژی قدرتمند شده است تا بتوان به کمك آن، فعالیت باکتریها و عوامل فساد مواد غذایی را به حداقل رساند . § بسته بندی هوشمند و فعال مواد غذایی علاوه بر به تاخیر انداختن عوامل محیطی موثر بر مواد غذایی، روشی پویاتر را برای حفظ و نگهداری محصول به کار می گیرد و موثرترین راهکار برای تشخیص و اطمینا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

استفاده از ازن در آب آشامیدنی

استفاده از ازن در آب آشامیدنی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : يكي از اساسي ترين اهداف تصفيه آب ، گندزدايي يا ضد عفوني نمودن آب جهت شرب مي باشد.  شايع‌ترين خطرات بهداشتي آب‌هاي آشاميدني انتقال بيماري‌هاي باكتريايي، ويروسي، تك ياخته‌اي و انگلي مي‌باشد كه در ايجاد بيماري‌ها نقش دارند. علائم عفونتهاي ويروسي معمولاً شامل اختلالات دستگاه عصبي هستند. برخي بيماري‌هاي منت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

جزوه دروس تکنولوژی مواد غذایی بخش 1

جزوه دروس تکنولوژی مواد غذایی بخش 1 جزوه کامل فرمت pdf تعداد صفحات 290   جزوه کامل دروس اصول نگهداری , تکنولوژی کنسرو , تکنولوژی روغن جهت آمادگی امتحانات پایانی و کنکور ارشد و دکتری جمع آوری شده از کتب و جزوه های یرترین اساتید صنایع غذایی کشور   فهرست مهم ترین منابع : تکنولوژي روغن، فرشته مالک جزوه تکنولوژي روغن، دکتر گلمکانی دانشگاه شیراز کنسرو و اصول نگهداري، دکتر حسن فاطمی صنایع کنسروسازي اصول و کاربردها، دکت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال طرح توجیهی کامل صنایع غذایی فرمت PDF تعداد صفحات16   خلاصه طرح: موضوع طرح: توليد خيارشور ، ترشيجات و مربا دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنايع و معادن ظرفيت اسمي توليدات: 1000 تن نوع توليدات: خيارشور ، ترشيجات و مربا تعداد شاغلين: 12 نفر   مقدمه : عليرغم نياز كشور به واردات محصولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

خوردگی در صنعت قند

خوردگی در صنعت قند سمینار کامل فرمت pptx  تعداد اسلاید 24 مقدمه : خوردگی اجزاء و ماشین آلات از جمله شایع ترین مشکلات صنعت تولید قند و شکر درجهان محسوب می شود . طبیعت اسیدی عصاره اولیه ، دمای بالا ، افزودن ترکیبات قلیایی و اسیدی در مراحل مختلف تولید ، انواع خوردگی را در دستگاه های کارخانه ایجاد می کند. صنعت قند در بسیاری از کشورها به عنوان صنعت مادر محسوب می شود . البته متاسفانه به دلایل مختلف از جمله م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

تولید بیودیزل از جاتروفا

تولید بیودیزل از جاتروفا سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 28   مقدمه : افزایش قیمت نفت از یک سو و مسائل زیست محیطی، همچون آلودگی هوا و گرم شدن کره ی زمین از سویی دیگر، استفاده از سوخت های زیستی را بیش از پیش توجیه می کند. یکی از مهم ترین و کاربردی ترین سوخت های زیستی، بیودیزل است که آن را از روغن های گیاهی تازه یا مستعمل شده و چربی حیوانات تولید کرد . از مزایای بیودیزل می توان به قابلیت تجزیه ی بیولوژیکی و کم بودن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی سمینار کامل فرمت pptx   مقدمه : مواد دارای ساختار نانو ، ویژگی های فیزیکوشیمیایی منحصر به فردی را از خود نشان می دهند و لذا پنجره جدیدی از فرصت ها را برای خلق مواد جدید ، با کارایی بالا که اثراتی اساسی بر روی تولید ، بسته بندی ، ذخیره و کنترل کیفیت غذا دارند ، باز می کنند . اصطلاح  نانو غذا  در واقع غذایی را توصیف می کند که با استفاده از روش ها یا ابزارهای فناوری نانو و یا مواد اف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 53   مقدمه : استفاده از میدان‌های الکتریکی پالسی برای پایدار کردن محصولات غذایی از اوایل قرن بیستم شناخته شده بود. اما اثرات کشنده تغییر دادن غیر پالسی جریان روی میکروارگانیسم‌ها دارای اثر حرارتی قوی بود. از این رو این فناوری برای تیمار شراب انگور یا برای پاستوریزه کردن شیر استفاده شد. اما، این فناوری با دیگر فناوری‌ها در دهه 1940 جایگزین شد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی

استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 50   مقدمه : خوردگی تجزیه یک فلز بوسیله واکنش شیمیایی یا الکتروشیمیایی مستقیم در هنگام تماس با محیط خورنده آبی است. این یک فرایند بی انتها و هزینه بر است و مشکل است که به صورت کامل مهار شود. خوردگی باعث افزایش هزینه های نگهداری و تعمیر تجهیزات صنعتی می شود. سرعت خوردگی فلزات عمدتا بوسیله نوع ماده در تماس با فلز و شیمی سطحی فلز و اثرات محیطی مانند دما و pH ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي

كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي سمینار کامل تعداد اسلاید : 78 فرمت pptx   فهرست مطالب :   تهيه و کنترل کیفیت محیط های کشت توزين محيط کشت و افزودن آب حل کردن محيط کشت اندازه گيري و تنظيم pH  توزيع  استريليزاسيون کنترل کیفی اتوکلاو آماده سازي جهت مصرف پارامترهای فیزیکی روش تهيه برخي محيط هاي كشت روش تهیه محیط کشت ژلاتین (ترکیبی) نگهداری محیط های کشت تهیه شده کنترل کیفی محیط های کشت میکروبی منبع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

بسته بندی فعال در صنایع غذایی

بسته بندی فعال در صنایع غذایی سمینار آماده کامل فرمت pptx   فهرست مطالب   نقش بسته بندی در زنجیره غذایی مهمترین نقش بسته بندی مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی مواد تشکیل دهنده بسته بندی تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال بسته بندی هوشمند سیستم های جذب کننده انواع بسته بندی های فعال و هوشمند بسته بندی ضد میکروبی بسته بندی های شلاته کننده اکسیژن مشکلاتی که مربوط به جذب و دفع رطوبت در غذا می ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

میکروبیولوژي مواد غذایی

میکروبیولوژي مواد غذایی کتاب کامل Full Text تعداد صفحات : 127 فرمت PDF   برای مشاهده فهرست و قسمتی از متن کتاب بر روی لینک زیر کلیک نمایید http://dllup.ir/downloadf-Food-Microbiology-rar.html   کلمات کلیدی : میکروبیولوژی , مواد غذایی , کتاب , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 11 فرمت : PDF   چکیده یکی از فناوري هاي جدید و پیشرفته امروزه در زمینه بسته بندي مواد غذایی در صنایع مختلف ، بسته بندي پلمیري می باشد. پلیمرها مواد خام اولیه می باشند و در بسته بندي مواد غذایی کاربرد دارند. کاهش عمده در کیفیت و کمیت میوه جات تازه بین برداشت و مصرف رخ می دهد. با فهم بهتر فرایند تنفس میوه جات تازه چندین تکنیک براي افزایش قابلیت ماندگاري و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

آلاینده هاي مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از آن ها

آلاینده هاي مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از  آن ها مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 7 فرمت PDF   چکیده امروزه اهمیت ایمنی مواد غذایی در سلامت و تندرستی انسان بر هیچ کس پوشیده نیست. دسترسی به تغذیهاي که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیم شده باشد و از سلامت لازم به لحاظ عاري بودن از هر گونه آلودگی میکروبی، شیمیایی و .. برخوردار باشد از مهم ترین اهداف یک جامعه سالم می باشد. امروزه توجه به آلاینده هاي مواد غذا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت PDF   چکیده امولسیون مخلوط دو فاز مایع امتزاج ناپذیر و معلق در یکدیگر می باشد.نانوامولسیون ها، امولسییون های بسیار ریز شده یا امولسیون ها زیر میکرون هستند،که اندازه ذرات آنها 50 تا 1000 نانومتر است .به طور کلی اندازه قطرات یک امولسیون به عواملی نظیر نوع فازها ، مقدار و نوع امولسیفایر مصرفی ، چگونگی تهیه امولسیون و غیره بستگی دارد. از این رو واضح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربردهای شبکه عصبی در صنایع غذایی

کاربردهای شبکه عصبی در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت :PDF   چکیده براي مدل كردن پديده هاي فيزيكي از روش هاي معمول حل معادلات )موازنه جرم و انرژي( استفاده مي شود اما به دليل وقت گير بودن حل اين معادلات روش هاي سريع تري چون شبكه عصبي مصنوعي هم موجود است. شبكه هاي عصبي مصنوعي از عناصر عملياتي ساده اي به صورت موازي ساخته مي شوند . اين عناصر از سيستمهاي عصبي زيستي الهام گرفته شده اند . شبكه هاي عصبي از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تولید روغن های تک یاخته ای توسط میکروارگانیسم ها (Single cell oil)

تولید روغن های تک یاخته ای توسط میکروارگانیسم ها (Single cell oil) پاورپویینت کامل فرمت pptx   مقدمه : به دلیل افزایش جمعیت جهان و کمبود منابع غذایی تولید غذا با مشکل رو به روست. برای ادامه بقا نیاز به روش جایگزینی جهت تولید غذا است.تولید روغن های تک یاخته توسط میکرو ارگانیسم ها به روش های زیستی انجام می گیرد. میکرو ارگانیسم ها سوبسترا هایی با منابع کربنی، پسماند ها و مواد زائد، منابع نیتروژنی و غیره را مصرف کرده و در میسلای خود روغن تولید و ذخیره می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 5 فرمت : PDF     چكيده: در دهه هاي گذشته مطالعات زيادي بر تأثير افزودن نمك هاي طبيعي بر ويژگي هاي نانوايي و بهبود خمير انجام شده است. نمك بر اختلاط و گسترش خمير و ويژگي هاي نانوايي آن تأثيرگذار است. هنگام افزايش نمك به خمير آرد گندم پروتئين هاي گلوتن تجمع مي يابد كه اين اثر وابسته به نوع و ميزان نمك افزوده شده مي باشد. در غلظت هاي پايين نمك ( 0.05 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

روش هاي توليد و كاربرد نانوكپسول هاي مورد استفاده در صنايع غذايي

روش هاي توليد و كاربرد نانوكپسول هاي مورد استفاده در صنايع غذايي مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 5 فرمت PDF چكيده: نانوحامل ها، سيستم هاي انتقالي هستند كه به منظور انتقال تركيبات مغذي، دارويي يا مولكولهاي زيستي، آنها را در حفره هاي دروني خود به دام انداخته و يا اينكه آنها را در سطح خارجي خود جذب ميكنند. نانوكپسول ها دسته اي از نانوحامل ها هستند كه فرايند ساخت آنها از روي عملكرد غشاي سلولي در طبيعت الگوبرداري شده و شامل فضايي خالي براي به دام انداختن تر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 4 فرمت PDF چكيده: خواص كاربردي پليمرها يا بيوپليمرها مورد استفاده در صنعت غذا، استفاده از آنها را به عنوان يك مادة بسته بندي در يك زمينة موردنظر معين ميكند. به منظور استفاده از يك بيوپليمر براي بستهبندي محصولي خاص بايد خواص كاربردي آن با اهداف مورد نظر همخواني داشته باشد. ويژگيهاي مكانيكي، بازدارندگي در برابر گازها و بخار آب، ويژگي هاي حرارتي و غيره در قابلي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 4 فرمت PDF چکیده زنجبیل یکی از ادویه های معروف مورد استفاده در انواع غذا ها و نوشیدنی ها که از سالیان دور به عنوان یک داروی گیاهی مورد استفاده بشر بوده است. زنجبیل دارای ترکیبات زیست فعال زیادی می باشد که از جمله این ترکیبات می توان به 6 -جینجرول اشاره کرد که از عوامل اصلی تندی زنجبیل بوده و خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد توموری زنجبیل به آن مربوط می شود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع چکیده فرآیند نور ماوراء بنفش ( UV ) با استفاده از منابع پیوسته و پالس دار میتواند یک روش مناسب غیر حرارتی برای مواد غذایی مایع، مواد تشکیل دهنده آنها، نوشابهها، و نوشیدنیها باشدکه با توجه به مطالعات انجام گرفته در این زمینه، این روش برای از بین بردن و یا کاهش سطحی از انواع پاتوژنهای نامطلوب و میکروارگانیسم های عامل فساد معرفی شده است. در مقایسه با آب، مواد غذایی مایع طیف وسیعی از خواص نوری و فی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

عمل آوری گوشت (Curing of Meat)

عمل آوری گوشت (Curing of Meat) پاورپویینت کامل فرمت : pptx در این سمینار کامل به بررسی نحوه عمل آوری گوشت، ادویه ها، مواد افزودنی، رنگ، بسته بندی و دیگر فاکتورهای موثر در عمل آوری گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : گوشت , عمل آوری , بسته بندی , افزودنی , ادویه   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی پاورپویینت کامل فرمت : pptx مقدمه : •فیلترهای قهوه، کارتن ها و پاکت های شیر، بشقاب های کاغذی و بسته بندی های مواد منجمد که از کاغذهای سفید شده ساخته شده اند می توانند مواد غذایی را با مقادیر کم ترکیبات دی اکسینی آلوده کنند. •ترکیبات دی اکسینی در اثر تیمار کلری پالپ چوپ در مراحل تولید کاغذ به وجود می آیند. •آلودگی مواد غذایی با دی اکسین در فراورده هایی در مقادیر ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF چکیده اكسيداسيون چربيها از مهمترين دلايل فساد موادغذايي به حساب ميآيد كه بر روي رنگ، طعم، بافت و ارزش تغذيهاي تأثير گذاشته و منجر به فساد و از دست رفتن ارزش تغذيهاي از طريق نابودي اسيدهاي چرب ضروري، ويتامينها و ايجاد تركيبات سمي ميگردد كه جهت جلوگيري از اكسيداسيون و اثرات آن از آنتي اكسيدانها استفاده ميشود. آنتي اكسيدانها در گستره وسيعي از منابع وجود دارد كه بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تولید تخم مرغ مایع

تولید تخم مرغ مایع مقاله کامل Full text 6 صفحه فرمت : PDF چکیده : تولید پودر و مایع تخم مرغ جزو نیازهای ضروری صنایع غذایی امروزی به نظر می رسد در این مطلب سعی شده است اطلاعات در زمینه فرآیند تولید پودر و مایع تخم مرغ در اختیارتان قرار گیرد.بیشتر ویتامین ها و مواد مغذی در زرده تخم مرغ یافت می شااود. رنز زرده تخم مرغ مربوب به درصااد پی مان گزانتو فیدها است. یکی از مسائد مهم در اقتصاد کشور ضایعات مواد غذایی است ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

فرآوری روغن ها و چربی ها

فرآوری روغن ها و چربی ها مقاله کامل Full Text 15 صفحه فرمت : PDF روغنها و چربیهای خام از دانه های روغنی ، میوه ها ، دانه ها و بافتهای حیوانی بدست می آیند و از فرآورده هایی با بوها و طعم های مختلف حاوی ناخالصی های اندک تا موادی با ناخالصی بالا و بوی تند ، متغیر می باشند . فقط تعداد محدودی از چربی ها و روغنهای خام برای اهداف خوراکی مناسب هستند و به نوعی فرآوری می شوند . خوشبختانه پژوهشگران برای روغنها و چربی های گوناگون ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی فایل کامل پاورپویینت - فرمت : ppt فهرست : • مقدمه • روند تحول بسته بندی مواد غذایی • عوامل محرک در نوآوری در بسته بندی • بسته بندی فعال مواد غذایی • بسته بندی هوشمند • فیلم ها و پوشش ها • کیتوزان (معرفی و تحقیق) • نتیجه گیری و پیشنهاد   ................................................................................................... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت پاورپویینت کامل - فرمت : ppt — بسته ‏بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته‏ بندی مواد غذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در درخواست ‏های مصرف کنندگان در حال حاضر وگرایشات بازار توسعه یافته است . اصلی ترین تکنیک های مورد استفاده در بسته‏ بندی فعال شامل استفاده از تکنولوژی‏ هایی می باشد که اکسیژن، اتیلن، رطوبت، دی اکسید کربن و بو و طعم را جذب کرده و باعث رها شدن موادی چ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل

بررسی  تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل مقاله : Full Text 13 صفحه چکیده : ساکارز شناخته شده ترین کربوهیدراتی است که در محصولات غذایی گوناگون حضور دارد و طعم، بافت و قوام آنها را تحت تأثیر قرار میدهد. ساکارز عامل اصلی چاقی، دیابت و پوسیدگی دندان است که معمولاً با دیگر شیرین کننده ها جایگزین میشود. شیره خرما یک شیرین کننده مناسب است که ارزش تغذیهای بالایی دارد. علاوه بر داشتن مزایای سلامتی، شامل گلوکز و فروکتوز میباشد که فروکتوز نیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller فرمت : ppt کامل 30 اسلایدی بسته بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته بندی موادغذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در روش زندگی مصرف کنندگان و نحوه توزیع و به دنبال آن ارسال مواد غذایی به مسافت های طولانی و به عبارت دیگر در راستای تولید صنعتی محصولات غذایی محافظت شده با روشهای ملایم ترو تازه با عمر انباری زیاد و کیفیت کنترل شده توسعه یافته است . یکی از تکنیک هایی بسته بندی فعال جاذب ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی

بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی فایل کامل 38 اسلایدی فرمت : ppt درباره انواع بسته بندی های زیست تخریب پذیر صنایع غذایی فهرست مطالب : انواع پلیمرهای زیست تخریب پذیر پوشش خوراکی پکتین قالب ریزی  اکستروژن  اسپری کردن  روکش تیغه ای روش های بهبود کیفیت پوشش های خوراکی پکتیین نرم کننده ها معرفی و توضیح جدید ترین مواد زیست تخریب پذیر جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی   کلمات کلیدی : بسته بندی , زیست ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

جزوه کامل درس تکنولوژی قند

جزوه کامل درس تکنولوژی قند فرمت فایل :word جزوه کامل درس تکنولوژی قند. مناسب برای امتحانات دانشگاهی و آزمون کارشناسی ارشد و دکتری 140 صفحه جزوه کامل   این جزوه از منابع معتبر و جدید زیر گردآوری شده است :   تکنولوژی قند سازی – پروفسور اشنایدر ، ج1 -2-3 ، ترجمه دکتر شیبانی قند سازی از چغندر قند – ام . پی . سیلین ، ج 1-2 ، ترجمه دکتر سجادی اصول صنایع تولید شکر – غلامرضا مصباحی مقدم مجموعه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی

مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی نوع فایل :word Full Text معرفی و مقدمه ای از بسته بندی فعال.نقش بسته بندی در زنجیره غذایی .مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی .تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال .رایج ترین کاربرد سیستم بسته بندی فعال .بسته بندی هوشمند .تاثیر بسته بندی بر خصوصیات ماده غذایی   کلمات کلیدی : بسته بندی فعال , صنایع غذایی , بسته بندی هوشمند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی فرمت ppt فایل پاورپویینت 38 اسلایدی درباره مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی می باشد که به تعریف بسته بندی و خصوصیات انواع مواد بسته بندی و انواع بسته بندی و انواع مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی پرداخته و بسیار جامع و مناسب ارایه دانشگاهی و تحقیقاتی می باشد.   کلمات کلیدی : بسته بندی , مهاجرت , مواد غذایی , ظروف پلیمری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

امولسیون های مواد غذایی

امولسیون های مواد غذایی فایل پاورپویینت 37 اسلایدی شامل فرمت ppt معرفی و تعریف امولسیون های غذایی انواع سیستم های کلوئیدی انواع امولسیون ها آزمایشاتی جهت تشخیص نوع امولسیون عوامل موثر در پایدار ماندن امولسیون ها امولسیفایرها روش های آماده سازی امولسیون نگهداری امولسیون ها و ...   کلمات کلیدی : امولسیون , موادغذایی , کلوئید , امولسیفایر   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات