مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

فناوری های نوین در صنایع غذایی (استریلیزاسیون ، پرتودهی ، اوزون ، فراصوت)

فناوری های نوین در صنایع غذایی  (استریلیزاسیون ، پرتودهی ، اوزون ، فراصوت)

سمینار کامل (پاورپوینت)

فرمت ppt

تعداد اسلاید 57

 

 

شرح سمینار :

در این سمینار به بررسی کاربرد روش های نوین در تولید و نگهداری مواد غذایی که شامل روش های جدید استریلیزاسیون ، انواع روش های پرتودهی ، استفاده از اوزون و فراصوت همراه با شرح کامل و انواع روش ها و کاربرد آن در صنعت پرداخته می شود.

 

کلمات کلیدی : فناوری نوین , صنایع غذایی , استریلیزاسیون , پرتودهی , اشعه , اوزون , فراصوت , صنعت


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
New-tech-in-food-industry_1749079_2227.zip441k





آنزيم ها در صنایع غذایی

آنزيم ها در صنایع غذایی سمینار کامل(پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 78     مقدمه : آنزیم ها ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور  برخي از واکنشهاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند  و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند   اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون  باعث افزايش سرعت واکنش شده  و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

ایمنی دیگ های بخار

ایمنی دیگ های بخار سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 26     فهرست مطالب : تعریف دیگ بخار در آیین نامه حفاظتی موارد کاربرد انواع دیگهای فایرتیوپ متعلقات جانبی سختی گیری مشخصات آب تغذيه   دیگ بخار دی اریتور سوپرهيتر اکونومايزر آب ديگ بخار بخشهای تحت فشار دیگهای بخار fire tube لوازم حفاظتی دیگهای بخار عوامل خطر آفرین در دیگهای بخار کنترلهای روزانه کنترلهای هفتگی کنت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات

کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات مقاله کامل فرمت PDF و docx تعداد صفحات 17   مقدمه : آب‌ میوه (به انگلیسی: Juice)‏ مایعی است که بطور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب ‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه می‌شود. آب ‌میوه را می‌توان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه‌های ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

جزوه اصول و مبانی بسته بندي مواد غذایی دکتر مهدی کدیور

جزوه اصول و مبانی بسته بندي مواد غذایی دکتر مهدی کدیور جزوه کامل دانشگاه صنعتی اصفهان ویرایش هشتم فرمت PDF تعداد صفحات 131   مقدمه : یکی از بزرگترین و مهمترین جنبه هاي حیات بشري، مقابله انسان با قحطی و گرسنگی بوده و میباشد. تهیه مواد غذایی سالم جهت تغذیه جمعیت رو به افزایش دنیا از دغدغـه هـاي عمـده در کشورهاي جهان است. متاسفانه میلیونها تن از فراورده هاي غذایی در هر سـال بـه علـل مختلفـی از جمله فعالیت میکروب ، فسادهاي شیمیایی و آنزیمی و عوا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design

خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 67     فهرست مطالب : تعاريف و قلمرو طراحي كارخانه اهداف و مراحل طراحي كارخانه مطالعات امكان سنجي تحقيق بازار خصوصيات زمين كارخانه خصوصيات ساختمان نور  تهويه  انبارها  تامين آب   تهیه جریان مواد یا FLOW CHART   سیستمهای خطی  تامین انر ﮊ ی در یک کارخانه  بخار نكات ايمني &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)

فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس) سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 22   مقدمه : چغندر قند مهم ترین محصول برای تولید قند است. تفاله چغندر قند ( Beta vulgari ) یا  SBP0 یک محصول جانبی از صنعت قند است که به وفور یافت می شود.این ماده عمدتا برای فرمولاسیون خوراک دام استفاده می شود که چندین استفاده ی صنعتی نیز پیدا کرده است.برای خشک کردن SBP مقدار انرژی زیادی مصرف می شود که مشکل سوختن ایجاد میکند اما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا

استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 23   مقدمه : سالیکورنیا از خانواده اسفنجیان و  نمک دوست بوده و در خاك هاي شور قابل رشد است. همین ویژگی باعث می شود که جهت کشت آن نیازي به زمین زراعی و آب کشاورزي نباشد و از این نظر نیز صرفه اقتصادي خوبی خواهد داشت. این گیاه بدون برگ بوده و ساقه هاي آن بسیار آبدار و شاداب است. سالیکورنیا از آب شور تغذیه و به روش گرده افشانی تولید مثل می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک

تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 29     مقدمه : بستنی از جمله مواد غذایی است که تقریبا در تمامی رده های سنی مصرف می شود.همچنین این ماده ی غذایی به علت دارا بودن شرایط محیطی مناسب(دمای پایین-phخنثی)می تواند حامل مناسبی در طولانی مدت برای پروبیوتیکها باشد.از این رو محققان تحقیقات زیادی را در این رابطه انجام داده اند که نتایج موثری نیز بدست آمده است. —اصطلاح پروبیوتیک اولین بار در سا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی

جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 25     مقدمه : بسته بندي فعال يکي از مفاهيم جديد در بسته بندي مواد غذايي مي باشد که در پاسخ به تغييرات مداوم در درخواست هاي مصرف کنندگان در حال حاضر وگرايشات بازار توسعه يافته است. تکنولوژي هاي جديد در بسته بندي مواد غذايي در پاسخ به نيازهاي مشتريان يا در راستاي توليد صنعتي محصولات غذايي محافظت شده با روشهاي ملايم تر، تازه، لذيذ و راحت با عمر انباري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

كاربرد دي اكسيدكربن فوق بحراني در استخراج و تصفيه روغن Supercritical Fluid Extraction

كاربرد دي اكسيدكربن فوق بحراني  در استخراج و تصفيه روغن Supercritical Fluid Extraction سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید : 30   مقدمه : تحقيقات نشان مي دهند استخراج روغن هاي نباتي با استفاده از دي اكسيد كربن فوق بحراني ( Supercritical CO 2 ) به عنوان روش جايگزين فشردن مكانيكي و استخراج مستقيم با حلال پيشنهاد شده است. دی اكسيد كربن فوق بحراني به دليل مزايايي مانند غير سمي و غير اشتعال زا بودن، قيمت پايين، دسترسي آسان، پايداري شيميايي بالا، عدم واكنش با نمونه و جداسا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آزمایشات خوردگی

آزمایشات خوردگی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 29   مقدمه : همواره آزمايشات خوردگي زيادي انجام مي شوند كه يا نحوه انجام آنها صحيح نيست و يا نحوه گزارش دادن آنها اشتباه بوده و اطلاعات به دست آمده گمراه كننده هستند . اكثر آزمايشات داراي هدف هاي معيني هستند . در بعضي موارد نتايج دقيق و معيني مورد نظر است و گاهي اوقات، صرفاً مقايسه هاي كيفي لازم است . در آزمايشات خوردگي، اين دو نك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی

بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 36   مقدمه : § امروزه صنایع بسته بندی تبدیل به یك تکنولوژی قدرتمند شده است تا بتوان به کمك آن، فعالیت باکتریها و عوامل فساد مواد غذایی را به حداقل رساند . § بسته بندی هوشمند و فعال مواد غذایی علاوه بر به تاخیر انداختن عوامل محیطی موثر بر مواد غذایی، روشی پویاتر را برای حفظ و نگهداری محصول به کار می گیرد و موثرترین راهکار برای تش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از ازن در آب آشامیدنی

استفاده از ازن در آب آشامیدنی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : يكي از اساسي ترين اهداف تصفيه آب ، گندزدايي يا ضد عفوني نمودن آب جهت شرب مي باشد.  شايع‌ترين خطرات بهداشتي آب‌هاي آشاميدني انتقال بيماري‌هاي باكتريايي، ويروسي، تك ياخته‌اي و انگلي مي‌باشد كه در ايجاد بيماري‌ها نقش دارند. علائم عفونتهاي ويروسي معمولاً شامل اختلالات دستگاه عصبي هستند. برخي بيماري& ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال طرح توجیهی کامل صنایع غذایی فرمت PDF تعداد صفحات16   خلاصه طرح: موضوع طرح: توليد خيارشور ، ترشيجات و مربا دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنايع و معادن ظرفيت اسمي توليدات: 1000 تن نوع توليدات: خيارشور ، ترشيجات و مربا تعداد شاغلين: 12 نفر   مقدمه : عليرغم نياز كشور به واردات محصولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

تولید بیودیزل از جاتروفا

تولید بیودیزل از جاتروفا سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 28   مقدمه : افزایش قیمت نفت از یک سو و مسائل زیست محیطی، همچون آلودگی هوا و گرم شدن کره ی زمین از سویی دیگر، استفاده از سوخت های زیستی را بیش از پیش توجیه می کند. یکی از مهم ترین و کاربردی ترین سوخت های زیستی، بیودیزل است که آن را از روغن های گیاهی تازه یا مستعمل شده و چربی حیوانات تولید کرد . از مزایای بیودیزل می توان به قابلیت تجزیه ی بیولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا مقاله کامل Full Text تعداد صفحات 15   چکیده هیدروکلوئیدها یکی از اجزاي معمول و مهم مورد استفاده در صنعت غذا هستند. کاربرد آن ها بیشتر به عنوان قوام دهنده، ایجاد کننده ژل، امولیسیفایر، استبیلایزر، جایگزین چربی، عامل شفاف کننده، عامل ایجاد لخته، عامل ایجاد کننده حالت ابري و کدري هستند. افزون بر این هیدروکلوئیدها را می توان در قسمتی از فیلم هاي خوراکی، قرار دادن در کپسول به عنوان طعم دهنده و ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری

استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt   مقدمه : قرنهاست طبيعت، هنگام صاعقه يا بوسيله پرتو فرابنفش خورشيد، ازن را به وجود مي آورد و از خصوصيات ضدعفوني كننده آن براي پالايش آب، هوا و محيط زيست جانداران استفاده مي كند. ازن يك ضدعفوني كننده بسيار انعطاف پذير است و كاربرد بسياري در ضدعفوني هوا، آب، محيط، لباس هاي كار، اجسام، لوازم و مواد مختلف دارد. ازن بر خلاف ضدعفوني كننده هاي معمولي مثل كلر و ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تولید و فرآوری مواد غذایی ارگانیک

تولید و فرآوری مواد غذایی ارگانیک سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx   مقدمه : با افزایش روند جمعیت و افزایش تقاضای افراد جامعه برای محصولات سالم ، کشاورزی پایدار توسعه پیدا کرده است . کشاورزی ارگانیک می تواند از لحاظ حفظ محیط زیست ، حفظ منابع تجدیدناپذیر ، بهبود کیفیت مواد غذایی ، کاهش تولید فراورده های مازاد و غیر ضروری و جهت گیری مجدد بخش کشاورزی به سوی نیازهای بازار ، موثر واقع شود . کشاورزی ارگانیک نظامی است ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی

استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 50   مقدمه : خوردگی تجزیه یک فلز بوسیله واکنش شیمیایی یا الکتروشیمیایی مستقیم در هنگام تماس با محیط خورنده آبی است. این یک فرایند بی انتها و هزینه بر است و مشکل است که به صورت کامل مهار شود. خوردگی باعث افزایش هزینه های نگهداری و تعمیر تجهیزات صنعتی می شود. سرعت خوردگی فلزات عمدتا بوسیله نوع ماده در تماس با فلز و شیمی سطحی فلز و اثرات محیطی مانند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

افزودنی های غذایی (Food Additives)

افزودنی های غذایی (Food Additives) سمینار کامل (پاورپوینت) تعداد اسلاید : 104 فرمت : pptx   سمینار بسیار کامل درباره انواع افزودنی ها در صنایع غذایی و کاربرد و شرح و توضیح کامل آن ها مقدمه : • تعریف : هر ماده  ای که در تولید، فرایند ، تیمار ، بسته بندی ، حمل و نقل و یا ذخیره سازی به غذا اضافه شود را جزء مواد افزودنی در نظر می گیرند. • مواد افزودنی به دو دسته کلی تقسیم می شوند: الف- افزودنیهای مستقیم ( ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بسته بندی فعال در صنایع غذایی

بسته بندی فعال در صنایع غذایی سمینار آماده کامل (پاورپوینت) فرمت pptx   فهرست مطالب   نقش بسته بندی در زنجیره غذایی مهمترین نقش بسته بندی مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی مواد تشکیل دهنده بسته بندی تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال بسته بندی هوشمند سیستم های جذب کننده انواع بسته بندی های فعال و هوشمند بسته بندی ضد میکروبی بسته بندی های شلاته کننده اکسیژن مشکلاتی که مربوط به جذب و دفع رطوبت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

هیدروکلوئیدهای غذایی (فرمولاسیون غذا)

هیدروکلوئیدهای غذایی (فرمولاسیون غذا) Food Hydrocolloids Food formulation course فرمت PDF تعداد صفحات : 22   مقدمه واژه هيدروكلوئيد به گروهي از پلي ساكاريد ها و پروتئين ها اطلاق مي شود كه موجب ايجاد ويژگي هاي متعددي از قبيل thickening و gelling در محلول هاي آبي شده، موجب پايداري فوم ها، امولسيونها و ديسپرسيون ها شده، از تشكيل كريستالهاي يخ و شكر جلوگيري كرده و در آزاد شدن flavors نقش دارند.در سالهاي اخير ميزان مصرف اين تركيبات ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

میکروبیولوژی عمومی

میکروبیولوژی عمومی سمینار کامل (پاورپوینت) تعداد اسلاید 44 فرمت pptx   در این سمینار به توضیح کامل میکروبیولوژی عمومی و مباحث زیر پرداخته می شود نظریه سلولی ترکیب مولکولی انواع سلولها ساختمان میکروب پوشش سلولی متابولیسم باکتری عوامل مؤثر در رشد باکتریها قارچ ها مخمرها ویروس ها ژنتیک میکروبها     کلمات کلیدی : میکروبیولوژی عمومی , باکتری , مخمر , کپک , ویروس , قارچ     ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت PDF   چکیده امولسیون مخلوط دو فاز مایع امتزاج ناپذیر و معلق در یکدیگر می باشد.نانوامولسیون ها، امولسییون های بسیار ریز شده یا امولسیون ها زیر میکرون هستند،که اندازه ذرات آنها 50 تا 1000 نانومتر است .به طور کلی اندازه قطرات یک امولسیون به عواملی نظیر نوع فازها ، مقدار و نوع امولسیفایر مصرفی ، چگونگی تهیه امولسیون و غیره بستگی دارد. از این رو واضح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربردهای شبکه عصبی در صنایع غذایی

کاربردهای شبکه عصبی در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت :PDF   چکیده براي مدل كردن پديده هاي فيزيكي از روش هاي معمول حل معادلات )موازنه جرم و انرژي( استفاده مي شود اما به دليل وقت گير بودن حل اين معادلات روش هاي سريع تري چون شبكه عصبي مصنوعي هم موجود است. شبكه هاي عصبي مصنوعي از عناصر عملياتي ساده اي به صورت موازي ساخته مي شوند . اين عناصر از سيستمهاي عصبي زيستي الهام گرفته شده اند . شبكه هاي عصبي از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی

بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی پاورپویینت کامل فرمت pptx   مقدمه : میکروارگانیسم یک فرم میکروسکوپی زنده است که در ماده غیر استریل یافت می شود. میکروارگانیسمها از مواد غذایی استفاده میکنند‚محصولات ضایع تولید میکنند ‚ تولید مثل کرده باعث ضایع شدن محصولات میشوند. میکروارگانیسمهاي معمول در غذا باکتریهاوقارچها میباشند.قارچها(کپکها و مخمرها)معمولا کمتر از باکتریها هستند.   فهرست :   n مقدمه nتعریف بی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

خورندگي در صنايع غذايي (آزمايشات خوردگي)

خورندگي در صنايع غذايي (آزمايشات خوردگي) جزوه آزمایشات خوردگی در صنایع غذایی فرمت PDF   مقدمه همواره آزمايشات خوردگي زيادي انجام مي شوند كه يا نحوه انجام آنها صحيح نيست و يا نحوه گزارش دادن آنها اشتباه بوده و اطلاعات به دست آمده گمراه كننده هستند. اكثر آزمايشات داراي هدف هاي معيني هستند. در بعضي موارد نتايج دقيق و معيني مورد نظر است و گاهي اوقات، صرفاً مقايسه هاي كيفي لازم است. ارزش و اعتبار هر آزمايش به فكر و برنامه ريزي آن بس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 5 فرمت : PDF     چكيده: در دهه هاي گذشته مطالعات زيادي بر تأثير افزودن نمك هاي طبيعي بر ويژگي هاي نانوايي و بهبود خمير انجام شده است. نمك بر اختلاط و گسترش خمير و ويژگي هاي نانوايي آن تأثيرگذار است. هنگام افزايش نمك به خمير آرد گندم پروتئين هاي گلوتن تجمع مي يابد كه اين اثر وابسته به نوع و ميزان نمك افزوده شده مي باشد. در غلظت هاي پايين نمك ( 0.05 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی در صنایع غذایی

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی  در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 23 فرمت PDF چکیده: کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی به عنوان یک نگهدارنده ی غذایی, کیفیت غذاهای منجمد شده و دسرها را هنگام سردخانه گذاری ,حمل و نقل و یخ زدایی بالا می برد.یکی از فواید اصلی و مهم این پروتئین ها برای صنعت غذا این است که در مقدار بسیار کم نسبتا فعال اندکه توانسته موجب شود قیمت ترکیبات این غذاهای نوین تحت تاثیر قرار گیرد. بنابراین, این پرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون)

نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون) مقاله کامل Full Text تعداد صفحه : 5 فرمت : PDF چکیده یکی از کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، استفاده از نانوانکپسولاسیون و سیستم های تحویل غذایی میباشند که برای حفاظت، افزایش حلالیت و افزایش جذب زیستی مواد غذا-دارو )نوتریسیتیکال( و جلوگیری از تغییرات حسی در مواد غذایی توسط محموله مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از انواع جدید نانوکپسولها و نانوحاملهای بر پایه لیپید، نانونیوزوم ها هستند که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی كاربرد اينولين در همبرگر به عنوان نگهدارنده چربی

بررسی كاربرد اينولين  در همبرگر به عنوان نگهدارنده چربی مقاله کامل Full Text 12 صفحه فرمت PDF   چکيده: همبرگر از جمله محصولات گوشتي محبوبي است كه توسط ميليونها مصرف كننده در سراسر جهان مورد استفاده قرار ميگيرد در فرآورده های گوشتي، ميزان چربي بر خصوصيات حسي محصول تأثيرگذار بوده و در ايجاد حالت خامه ای ، ظاهر مطلوب، لذيذ ، قابليت پذیرش بافت و ايجاد احساس سير نقش عمده ای دارد از اين رو فرموله كردن محصول گوشتي كم چرب، بدون تغيیر در طعم، احساس ده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع چکیده فرآیند نور ماوراء بنفش ( UV ) با استفاده از منابع پیوسته و پالس دار میتواند یک روش مناسب غیر حرارتی برای مواد غذایی مایع، مواد تشکیل دهنده آنها، نوشابهها، و نوشیدنیها باشدکه با توجه به مطالعات انجام گرفته در این زمینه، این روش برای از بین بردن و یا کاهش سطحی از انواع پاتوژنهای نامطلوب و میکروارگانیسم های عامل فساد معرفی شده است. در مقایسه با آب، مواد غذایی مایع طیف وسیعی از خواص نوری و فی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

عمل آوری گوشت (Curing of Meat)

عمل آوری گوشت (Curing of Meat) پاورپویینت کامل فرمت : pptx در این سمینار کامل به بررسی نحوه عمل آوری گوشت، ادویه ها، مواد افزودنی، رنگ، بسته بندی و دیگر فاکتورهای موثر در عمل آوری گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : گوشت , عمل آوری , بسته بندی , افزودنی , ادویه   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی پاورپوینت کامل فرمت : pptx مقدمه : •فیلترهای قهوه، کارتن ها و پاکت های شیر، بشقاب های کاغذی و بسته بندی های مواد منجمد که از کاغذهای سفید شده ساخته شده اند می توانند مواد غذایی را با مقادیر کم ترکیبات دی اکسینی آلوده کنند. •ترکیبات دی اکسینی در اثر تیمار کلری پالپ چوپ در مراحل تولید کاغذ به وجود می آیند. •آلودگی مواد غذایی با دی اکسین در فراورده هایی در مقادیر کم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

معرفی و تولید روغن زیتون

معرفی و تولید روغن زیتون سمینار کامل 50 اسلاید (پاورپوینت) فرمت : pptx در این سمینار به معرفی کامل روغن زیتون و شناسایی ترکیبات آن پرداخته و نحوه تولید و فرآوری و خواص و ترکیبات شیمیایی زیتون را به طور کامل شرح می دهد.   کلمات کلیدی : روغن , زیتون , استخراج , فرآوری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تولید تخم مرغ مایع

تولید تخم مرغ مایع مقاله کامل Full text 6 صفحه فرمت : PDF چکیده : تولید پودر و مایع تخم مرغ جزو نیازهای ضروری صنایع غذایی امروزی به نظر می رسد در این مطلب سعی شده است اطلاعات در زمینه فرآیند تولید پودر و مایع تخم مرغ در اختیارتان قرار گیرد.بیشتر ویتامین ها و مواد مغذی در زرده تخم مرغ یافت می شااود. رنز زرده تخم مرغ مربوب به درصااد پی مان گزانتو فیدها است. یکی از مسائد مهم در اقتصاد کشور ضایعات مواد غذایی است ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

فرآوری روغن ها و چربی ها

فرآوری روغن ها و چربی ها مقاله کامل Full Text 15 صفحه فرمت : PDF روغنها و چربیهای خام از دانه های روغنی ، میوه ها ، دانه ها و بافتهای حیوانی بدست می آیند و از فرآورده هایی با بوها و طعم های مختلف حاوی ناخالصی های اندک تا موادی با ناخالصی بالا و بوی تند ، متغیر می باشند . فقط تعداد محدودی از چربی ها و روغنهای خام برای اهداف خوراکی مناسب هستند و به نوعی فرآوری می شوند . خوشبختانه پژوهشگران برای روغنها و چربی های گوناگون ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی فایل کامل پاورپوینت - فرمت : ppt فهرست : • مقدمه • روند تحول بسته بندی مواد غذایی • عوامل محرک در نوآوری در بسته بندی • بسته بندی فعال مواد غذایی • بسته بندی هوشمند • فیلم ها و پوشش ها • کیتوزان (معرفی و تحقیق) • نتیجه گیری و پیشنهاد   .................................................................................................... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

فرآورده های جانبی حاصل از کشتار

فرآورده های جانبی حاصل از کشتار فرمت فایل : ppt سمینار کامل (پاورپوینت) موضوعات سمینار : پودر گوشت و استخوان آرد گوشت ویژگی ها و ارزش غذایی ژلاتین روش تهیه ژلاتین پودر خون كاربرد پودر خون بررسی اجمالی تکنولوژي و روش هاي تولید این محصولات و معرفی و توضیح در رابطه با تجهیزات تولید و فرآوری این محصولات   کلمات کلیدی : پودر استخوان , پودر گوشت , دام , ژلاتین , پودر خون , آرد گوشت , تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی

کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی مقاله Full Text 6 صفحه چکیده : افزودنیهاي مواد غذایی یک واژه کلی براي استفاده از ترکیباتی است که سبب بهبود ظاهر غذا، ماندگاري، ترکیب، طعم و ارزش غذایی میشوند. رنگها یکی از این مواد بوده و براي بهبود ظاهر یا همگن کردن محصولات غذایی و گاهی هم براي مخفی نموندن کیفیت پایین و یا احیاناً فساد محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. رنگها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند که از رنگهاي طبیعی و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل

بررسی  تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل مقاله : Full Text 13 صفحه چکیده : ساکارز شناخته شده ترین کربوهیدراتی است که در محصولات غذایی گوناگون حضور دارد و طعم، بافت و قوام آنها را تحت تأثیر قرار میدهد. ساکارز عامل اصلی چاقی، دیابت و پوسیدگی دندان است که معمولاً با دیگر شیرین کننده ها جایگزین میشود. شیره خرما یک شیرین کننده مناسب است که ارزش تغذیهای بالایی دارد. علاوه بر داشتن مزایای سلامتی، شامل گلوکز و فروکتوز میباشد که فروکتوز نیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller فرمت : ppt کامل 30 اسلایدی (پاورپوینت) بسته بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته بندی موادغذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در روش زندگی مصرف کنندگان و نحوه توزیع و به دنبال آن ارسال مواد غذایی به مسافت های طولانی و به عبارت دیگر در راستای تولید صنعتی محصولات غذایی محافظت شده با روشهای ملایم ترو تازه با عمر انباری زیاد و کیفیت کنترل شده توسعه یافته است . یکی از تکنیک هایی بسته بندی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون نوع فایل : پاورپوینت استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون سمینار کامل ppt رایج ترین روش ازاد سازی کنترل شده در صنعت غذا است .به عنوان تکنیک بسته  بندی مواد جامد ،مایع یا گازی شکل درون پوشش پلیمری تعریف می شود که می تواند تحت شرایط خاص با یک سرعت کنترل شده محتویاتش را ازاد کند در سیستم های غذایی دامنه وسیعی از مواد هسته ای(انکپسولانت)،مواد تشکیل دهنده دیواره(مواد انکپسوله کننده)،و تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی نوع فایل : پاورپوینت 22 اسلاید سمینار کامل مسئله ی مهمی که سلامت انسان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد پختن مواد غذایی خام می باشد . فرآیند پخت سبب کاهش بار میکروبی غذا شده و به علاوه انرژی دریافتی به بدن را افزایش می دهد . در طی مراحل پخت ناصحیح، برخی از ترکیبات شیمیایی جهش زا و پر خطر می توانند در ماده ی غذایی تشکیل شوند و به راحتی از طریق مصرف این گونه مواد خوراکی به بدن انسان راه یابند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی یک سمینار (پاورپوینت) بسیار کامل (بیش از 90 اسلاید) فرمت ppt فهرست مطالب : } معرفی   } تاریخچه   } انواع پرتو   } مکانیزم عمل پرتوهای یونساز   } واحدهای تابش   } اشعه گاما   } پرتوسازهای ماشینی   } مقایسه پرتوهای یونساز   } ایمنی اشعه دهی   } مزایا و معایب اشعه دهی   } نشانه های ماده غذایی پرتودیده   } وضعت قوانین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

امولسیون های مواد غذایی

امولسیون های مواد غذایی فایل پاورپوینت 37 اسلایدی شامل فرمت ppt معرفی و تعریف امولسیون های غذایی انواع سیستم های کلوئیدی انواع امولسیون ها آزمایشاتی جهت تشخیص نوع امولسیون عوامل موثر در پایدار ماندن امولسیون ها امولسیفایرها روش های آماده سازی امولسیون نگهداری امولسیون ها و ...   کلمات کلیدی : امولسیون , موادغذایی , کلوئید , امولسیفایر   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات