مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

آنزيم ها در صنایع غذایی

آنزيم ها در صنایع غذایی

سمینار کامل

فرمت ppt

تعداد اسلاید 78

 

 

مقدمه :

آنزیم ها ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور  برخي از واکنشهاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند  و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند   اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون  باعث افزايش سرعت واکنش شده  و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا داراي کوفاکتور هايي ازجمله حاوي يونهاي فلزي باشند .

 

در این سمینار به معرفی انواع آنزیم ها پرداخته و هر یک را به صورت کامل همراه با فرمول شیمیایی و شکل همراه با طبقه بندی و کاربرد آن ها توضیح می دهد.

 

کلمات کلیدی : آنزیم , شیمی مواد غذایی , کاربرد , صنایع غذایی


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Enzyme_foodScience_1749061_8532.zip1.9 MB





تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)

تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده) سمینار کامل فرمت ppt تعداد اسلاید 30     مقدمه : •فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند : •1ـ كالباس هاي حرارت ديده •2ـ كالباس هاي خام •3ـ كالباس هاي پخته •4ـ گوشت هاي عمل آمده •تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

تلخی زدایی روغن کنجد

تلخی زدایی روغن کنجد سمینار کامل فرمت ppt تعداد اسلاید 37   فهرست مطالب : تاریخچه کنجد کلیات گیاه شناسی ترکیب شیمیایی کنجد معرفی روغن کنجد ترکیب شیمیایی روغن کنجد خواص درمانی روغن کنجد تولید روغن کنجد مراحل تولید روغن کنجد تمیز کردن و بوجاری پوست گیری مشروط کردن پخت 5.استخراج روغن   کلمات کلیدی : تلخی زدایی , روغن , کنجد , تولید , صنایع غذایی , استخراج , مشروط کردن , پخت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات

کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات مقاله کامل فرمت PDF و docx تعداد صفحات 17   مقدمه : آب‌ میوه (به انگلیسی: Juice)‏ مایعی است که بطور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب ‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه می‌شود. آب ‌میوه را می‌توان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه‌های ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

جزوه اصول و مبانی بسته بندي مواد غذایی دکتر مهدی کدیور

جزوه اصول و مبانی بسته بندي مواد غذایی دکتر مهدی کدیور جزوه کامل دانشگاه صنعتی اصفهان ویرایش هشتم فرمت PDF تعداد صفحات 131   مقدمه : یکی از بزرگترین و مهمترین جنبه هاي حیات بشري، مقابله انسان با قحطی و گرسنگی بوده و میباشد. تهیه مواد غذایی سالم جهت تغذیه جمعیت رو به افزایش دنیا از دغدغـه هـاي عمـده در کشورهاي جهان است. متاسفانه میلیونها تن از فراورده هاي غذایی در هر سـال بـه علـل مختلفـی از جمله فعالیت میکروب ، فسادهاي شیمیایی و آنزیمی و عوا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design

خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 67     فهرست مطالب : تعاريف و قلمرو طراحي كارخانه اهداف و مراحل طراحي كارخانه مطالعات امكان سنجي تحقيق بازار خصوصيات زمين كارخانه خصوصيات ساختمان نور  تهويه  انبارها  تامين آب   تهیه جریان مواد یا FLOW CHART   سیستمهای خطی  تامین انر ﮊ ی در یک کارخانه  بخار نكات ايمني  يا خوردگ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan)

کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan) سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 23   مقدمه : کنجاک گلوکومانان یک پلی ساکارید بی رنگ و بی مزه است که از غده گیاه آمورفوفالوس کنجاک ( konjac Amorphophallu ) به دست می آید و به عنوان یک ماده GRAS شناخته شده است. کنجاک گلوکومانان عملکردی دو گانه دارد از یک سو به دلیل غیر قابل هضم بودن یک فیبر غذایی محسوب می شود و در کنترل دیابت و کاهش کلسترول نقش دارد و از سوی دیگر باعث تشکیل ژل در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

آنتی اکسیدان های طبیعی و اثر آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی

آنتی اکسیدان های طبیعی و اثر آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 22   مقدمه : چربی ها و روغن ها ترکیبات غذایی با ارزشی بوده که علاوه بر تامین انرژي، نقش مهمی در سلامت و ادامه حیات انسان داشته و در گروه مواد غذایی ضروري جاي دارند .روغن سویا به دلیل فراوانی، ارزانی و کیفیت خوب، از مهم ترین منابع روغن هاي گیاهی است. دانه هاي روغنی آن سرشار از اسید لینولئیک بوده و شامل ترکیبات ارزشمندي مانند اسید چرب غیر اشباع با چندین پی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

اصول نمونه برداری از مواد غذایی

اصول نمونه برداری از مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 32   در این سمینار اصول نمونه برداری از مواد غذایی به طور کامل شرح داده شده و به بررسی بهداشت مواد غذایی ، ایمنی مواد غذایی و سلامت پیشرفت آن و اصول صحیح و درست نمونه برداری از مواد غذایی پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : نمونه برداری , بهداشت , ایمنی , مواد غذایی , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی

جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 25     مقدمه : بسته بندي فعال يکي از مفاهيم جديد در بسته بندي مواد غذايي مي باشد که در پاسخ به تغييرات مداوم در درخواست هاي مصرف کنندگان در حال حاضر وگرايشات بازار توسعه يافته است. تکنولوژي هاي جديد در بسته بندي مواد غذايي در پاسخ به نيازهاي مشتريان يا در راستاي توليد صنعتي محصولات غذايي محافظت شده با روشهاي ملايم تر، تازه، لذيذ و راحت با عمر انباري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

آزمایشات خوردگی

آزمایشات خوردگی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 29   مقدمه : همواره آزمايشات خوردگي زيادي انجام مي شوند كه يا نحوه انجام آنها صحيح نيست و يا نحوه گزارش دادن آنها اشتباه بوده و اطلاعات به دست آمده گمراه كننده هستند . اكثر آزمايشات داراي هدف هاي معيني هستند . در بعضي موارد نتايج دقيق و معيني مورد نظر است و گاهي اوقات، صرفاً مقايسه هاي كيفي لازم است . در آزمايشات خوردگي، اين دو نكته داراي بيش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

تولید بیوگاز از ضایعات غذایی

تولید بیوگاز از ضایعات غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : مشكل انرژي امروزه يكي از مشكلات اساسي تمامي كشورهاي جهان بخصوص كشورهاي در حال توسعه است . بيشتركشورهاي دنيا برنامه ريزي گسترده اي براي تأمين انرژي مورد نياز خود از طريق انرژي هاي نو انجام داده اند. سوخت رساني به روستاهاي دورافتاده حتي در كشوري مانند ايران كه منابع غني انرژي را در اختيار دارد بسيار مشكل و هزينه بر مي باشد . استفاده از انرژي ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

بی بو کردن روغن های خوراکی

بی بو کردن روغن های خوراکی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 16   مقدمه : بی بو کردن آخرین مرحله از تصفیه روغن های خوراکی است. طی عمل بی بو کردن: مواد با آرومای نا مطلوب حذف می شوند. اسیدهای جرب آزاد و مواد حاصل از اکسیداسیون حذف می شوند. رنگدانه های کاروتنوئید تخریب می شوند. حشره کش ها و ترکیبات آروماتیک چند حلقه ای جدا می شوند.  مواد معطر موجود یا خاص منبع روغنی است و یا طی فرآیند به وجود آمده است. & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

استفاده از ازن در آب آشامیدنی

استفاده از ازن در آب آشامیدنی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : يكي از اساسي ترين اهداف تصفيه آب ، گندزدايي يا ضد عفوني نمودن آب جهت شرب مي باشد.  شايع‌ترين خطرات بهداشتي آب‌هاي آشاميدني انتقال بيماري‌هاي باكتريايي، ويروسي، تك ياخته‌اي و انگلي مي‌باشد كه در ايجاد بيماري‌ها نقش دارند. علائم عفونتهاي ويروسي معمولاً شامل اختلالات دستگاه عصبي هستند. برخي بيماري‌هاي منت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال طرح توجیهی کامل صنایع غذایی فرمت PDF تعداد صفحات16   خلاصه طرح: موضوع طرح: توليد خيارشور ، ترشيجات و مربا دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنايع و معادن ظرفيت اسمي توليدات: 1000 تن نوع توليدات: خيارشور ، ترشيجات و مربا تعداد شاغلين: 12 نفر   مقدمه : عليرغم نياز كشور به واردات محصولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا مقاله کامل Full Text تعداد صفحات 15   چکیده هیدروکلوئیدها یکی از اجزاي معمول و مهم مورد استفاده در صنعت غذا هستند. کاربرد آن ها بیشتر به عنوان قوام دهنده، ایجاد کننده ژل، امولیسیفایر، استبیلایزر، جایگزین چربی، عامل شفاف کننده، عامل ایجاد لخته، عامل ایجاد کننده حالت ابري و کدري هستند. افزون بر این هیدروکلوئیدها را می توان در قسمتی از فیلم هاي خوراکی، قرار دادن در کپسول به عنوان طعم دهنده و ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تولید و فرآوری مواد غذایی ارگانیک

تولید و فرآوری مواد غذایی ارگانیک سمینار کامل فرمت pptx   مقدمه : با افزایش روند جمعیت و افزایش تقاضای افراد جامعه برای محصولات سالم ، کشاورزی پایدار توسعه پیدا کرده است . کشاورزی ارگانیک می تواند از لحاظ حفظ محیط زیست ، حفظ منابع تجدیدناپذیر ، بهبود کیفیت مواد غذایی ، کاهش تولید فراورده های مازاد و غیر ضروری و جهت گیری مجدد بخش کشاورزی به سوی نیازهای بازار ، موثر واقع شود . کشاورزی ارگانیک نظامی است که از کاربرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 53   مقدمه : استفاده از میدان‌های الکتریکی پالسی برای پایدار کردن محصولات غذایی از اوایل قرن بیستم شناخته شده بود. اما اثرات کشنده تغییر دادن غیر پالسی جریان روی میکروارگانیسم‌ها دارای اثر حرارتی قوی بود. از این رو این فناوری برای تیمار شراب انگور یا برای پاستوریزه کردن شیر استفاده شد. اما، این فناوری با دیگر فناوری‌ها در دهه 1940 جایگزین شد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی

تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx   در این سمینار به بحث و توضیح کامل HACCP و کاربرد و اجرا آن در صنعت غذا به طور کامل پرداخته می شود. مقدمه :     HACCP   بيان اختصاري H azard A nalysis & C ritical C ontrol P oint  يا تجزيه و تحليل خطر و نقطه كنترل بحراني است . اين سيستم مبتني بر ابزار مديريتي در كنترل ايمني فرآورده هاي غذايي و يك روش  پيشگيري در شناسايي و تجزيه و ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

بسته بندی فعال در صنایع غذایی

بسته بندی فعال در صنایع غذایی سمینار آماده کامل فرمت pptx   فهرست مطالب   نقش بسته بندی در زنجیره غذایی مهمترین نقش بسته بندی مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی مواد تشکیل دهنده بسته بندی تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال بسته بندی هوشمند سیستم های جذب کننده انواع بسته بندی های فعال و هوشمند بسته بندی ضد میکروبی بسته بندی های شلاته کننده اکسیژن مشکلاتی که مربوط به جذب و دفع رطوبت در غذا می ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

بسته بندی ادویه (تقلبات و چالشها)

بسته بندی ادویه (تقلبات و چالشها) سمینار کامل تعداد اسلاید : 43 فرمت pptx   فهرست مطالب : تاریخچه ادویه خواص ادویه انواع ادویه ها از نظر شکل و ساختمان فراوری ادویه ها رنگ ادویه ها تقلب در ادويه ها روشهاي تشخيص تقلب تجهيزات خط توليد ادويه نقطه بحراني ( ccp ) ادويه راههاي كاهش آلودگي ادويه آزمونهاي ادويه تاريخ مصرف ادويه ها بسته بندي     کلمات کلیدی : بسته بندی , ادویه , تقلب , تولید , ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 11 فرمت : PDF   چکیده یکی از فناوري هاي جدید و پیشرفته امروزه در زمینه بسته بندي مواد غذایی در صنایع مختلف ، بسته بندي پلمیري می باشد. پلیمرها مواد خام اولیه می باشند و در بسته بندي مواد غذایی کاربرد دارند. کاهش عمده در کیفیت و کمیت میوه جات تازه بین برداشت و مصرف رخ می دهد. با فهم بهتر فرایند تنفس میوه جات تازه چندین تکنیک براي افزایش قابلیت ماندگاري و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت PDF   چکیده امولسیون مخلوط دو فاز مایع امتزاج ناپذیر و معلق در یکدیگر می باشد.نانوامولسیون ها، امولسییون های بسیار ریز شده یا امولسیون ها زیر میکرون هستند،که اندازه ذرات آنها 50 تا 1000 نانومتر است .به طور کلی اندازه قطرات یک امولسیون به عواملی نظیر نوع فازها ، مقدار و نوع امولسیفایر مصرفی ، چگونگی تهیه امولسیون و غیره بستگی دارد. از این رو واضح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربردهای شبکه عصبی در صنایع غذایی

کاربردهای شبکه عصبی در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت :PDF   چکیده براي مدل كردن پديده هاي فيزيكي از روش هاي معمول حل معادلات )موازنه جرم و انرژي( استفاده مي شود اما به دليل وقت گير بودن حل اين معادلات روش هاي سريع تري چون شبكه عصبي مصنوعي هم موجود است. شبكه هاي عصبي مصنوعي از عناصر عملياتي ساده اي به صورت موازي ساخته مي شوند . اين عناصر از سيستمهاي عصبي زيستي الهام گرفته شده اند . شبكه هاي عصبي از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیري پروبیوتیک در صنایع غذایی

چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیري پروبیوتیک در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 7 فرمت PDF     چکیده: تحقیقات در رابطه با غذاهاي فراسودمند به دلیل خواص ویژه سلامتی بخشی که برخوردار هستند یکی از مهمترین مسائل مطرح در زمینه صنایع غذایی می باشد که اخیرا مورد توجه مجامع علمی جهان قرارگرفته است. پروبیوتیک ها میکروب هاي زنده اي می باشند که سلامتی میزبان (انسان) را با بهبود تعادل میکروبی روده تحت تأثیر قرار می دهند. تحقیقات نشان می د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

نیتروزآمین ها در مواد غذایی

نیتروزآمین ها در مواد غذایی پاورپویینت کامل فرمت : pptx  مقدمه : نیترات سدیم جهت عمل آوری گوشت ها به منظور تثبیت رنگ قرمز آن ها و جلوگیری از فعالیت میکروارگانیسم های عامل فساد و مسمومیت و همچنین بهبود طعم، مورد استفاده قرار می گیرد. نيترات بيشتر درمحصولاتي كه زمان عمل آوري طولاني تري دارند يا دوره رسيدگي را پشت سر مي گذارند استفاده مي شود،چون اين ماده به مرور زمان به نيتريت احيا مي شود. نیتریت به عنوان یک نگه دارنده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 5 فرمت : PDF     چكيده: در دهه هاي گذشته مطالعات زيادي بر تأثير افزودن نمك هاي طبيعي بر ويژگي هاي نانوايي و بهبود خمير انجام شده است. نمك بر اختلاط و گسترش خمير و ويژگي هاي نانوايي آن تأثيرگذار است. هنگام افزايش نمك به خمير آرد گندم پروتئين هاي گلوتن تجمع مي يابد كه اين اثر وابسته به نوع و ميزان نمك افزوده شده مي باشد. در غلظت هاي پايين نمك ( 0.05 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی در صنایع غذایی

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی  در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 23 فرمت PDF چکیده: کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی به عنوان یک نگهدارنده ی غذایی, کیفیت غذاهای منجمد شده و دسرها را هنگام سردخانه گذاری ,حمل و نقل و یخ زدایی بالا می برد.یکی از فواید اصلی و مهم این پروتئین ها برای صنعت غذا این است که در مقدار بسیار کم نسبتا فعال اندکه توانسته موجب شود قیمت ترکیبات این غذاهای نوین تحت تاثیر قرار گیرد. بنابراین, این پرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 4 فرمت PDF چكيده: خواص كاربردي پليمرها يا بيوپليمرها مورد استفاده در صنعت غذا، استفاده از آنها را به عنوان يك مادة بسته بندي در يك زمينة موردنظر معين ميكند. به منظور استفاده از يك بيوپليمر براي بستهبندي محصولي خاص بايد خواص كاربردي آن با اهداف مورد نظر همخواني داشته باشد. ويژگيهاي مكانيكي، بازدارندگي در برابر گازها و بخار آب، ويژگي هاي حرارتي و غيره در قابلي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 4 فرمت PDF چکیده زنجبیل یکی از ادویه های معروف مورد استفاده در انواع غذا ها و نوشیدنی ها که از سالیان دور به عنوان یک داروی گیاهی مورد استفاده بشر بوده است. زنجبیل دارای ترکیبات زیست فعال زیادی می باشد که از جمله این ترکیبات می توان به 6 -جینجرول اشاره کرد که از عوامل اصلی تندی زنجبیل بوده و خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد توموری زنجبیل به آن مربوط می شود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی خصوصیات فیلم های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندي صنایع غذایی

بررسی خصوصیات فیلم  های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندي صنایع غذایی مقاله کامل Full Text 7 صفحه فرمت PDF   چکیده: یکی از فراوانترین پلیمرهاي طبیعی، کیتوزان است که از استیل زدایی کیتین به دست میاید و از واحدهاي گلوکزآمین و ان استیل گلوکزآمین تشکیل شده است .در سال هاي اخیر علاقه روز افزونی به استفاده از فیلم هاي خوراکی یر پایه کیتوزان به دلیل دارا بودن فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی به منظور بهبود نگهداري مواد غذایی و کاهش استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

عمل آوری گوشت (Curing of Meat)

عمل آوری گوشت (Curing of Meat) پاورپویینت کامل فرمت : pptx در این سمینار کامل به بررسی نحوه عمل آوری گوشت، ادویه ها، مواد افزودنی، رنگ، بسته بندی و دیگر فاکتورهای موثر در عمل آوری گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : گوشت , عمل آوری , بسته بندی , افزودنی , ادویه   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی پاورپویینت کامل فرمت : pptx مقدمه : •فیلترهای قهوه، کارتن ها و پاکت های شیر، بشقاب های کاغذی و بسته بندی های مواد منجمد که از کاغذهای سفید شده ساخته شده اند می توانند مواد غذایی را با مقادیر کم ترکیبات دی اکسینی آلوده کنند. •ترکیبات دی اکسینی در اثر تیمار کلری پالپ چوپ در مراحل تولید کاغذ به وجود می آیند. •آلودگی مواد غذایی با دی اکسین در فراورده هایی در مقادیر ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF چکیده اكسيداسيون چربيها از مهمترين دلايل فساد موادغذايي به حساب ميآيد كه بر روي رنگ، طعم، بافت و ارزش تغذيهاي تأثير گذاشته و منجر به فساد و از دست رفتن ارزش تغذيهاي از طريق نابودي اسيدهاي چرب ضروري، ويتامينها و ايجاد تركيبات سمي ميگردد كه جهت جلوگيري از اكسيداسيون و اثرات آن از آنتي اكسيدانها استفاده ميشود. آنتي اكسيدانها در گستره وسيعي از منابع وجود دارد كه بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تکنولوژی تولید بیسکویت

تکنولوژی تولید بیسکویت فایل کامل پاورپویینت فرمت : pptx سمینار آماده توضیح کامل درباره بیسکوییت، ارزش تغذیه، مواد تشکیل دهنده و تکنولوژی و فرآیند ساخت و تولید آن، انواع بیسکوییت و شرایط نگهداری آن می باشد.   کلملت کلیدی : بیسکویت , تولید , فرآیند , تکنولوژی , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF (12 صفحه) چکیده فناوری نانو کاربرد های وسیعی در همه مراحل تولید ، فرآوری ، نگهداری ، بسته بندی و انتقال تولیدات کشاورزی دارد . ورود فناوری نانو به صنعت کشاورزی و صنایع غذایی متضمن افزایش میزان تولیدات و کیفیت آن ها ، در کنار حفظ محیط زیست و منابع کره ی زمین می باشد. امروزه بسیاری از مواد غذایی و محصولات کشاورزی کشور، به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی، باز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی

معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی فایل کامل پاورپویینت - فرمت : ppt فهرست : • مقدمه • روند تحول بسته بندی مواد غذایی • عوامل محرک در نوآوری در بسته بندی • بسته بندی فعال مواد غذایی • بسته بندی هوشمند • فیلم ها و پوشش ها • کیتوزان (معرفی و تحقیق) • نتیجه گیری و پیشنهاد   ................................................................................................... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی

کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی مقاله Full Text 6 صفحه چکیده : افزودنیهاي مواد غذایی یک واژه کلی براي استفاده از ترکیباتی است که سبب بهبود ظاهر غذا، ماندگاري، ترکیب، طعم و ارزش غذایی میشوند. رنگها یکی از این مواد بوده و براي بهبود ظاهر یا همگن کردن محصولات غذایی و گاهی هم براي مخفی نموندن کیفیت پایین و یا احیاناً فساد محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. رنگها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند که از رنگهاي طبیعی و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی فرمت فایل ppt کامل 26 اسلاید فرآیند دودی کردن فرآیندی است به منظور پختن و مزه دار کردن ونگهداری طولانی مدت ماده ی غذایی انجام می شود. اگرچه در گذشته عمل دود دادن به منظور حفظ و افزایش مدت ماندگاری گوشت وماهی استفاده می شده ولی امروزه اساساهدف از دودی کردن ایجاد طعم های خاص و مطلوب در مواد غذایی دودی است. در این سمینار به موارد زیر پرداخته می شود : دود دادن فن آوری تولید دود(تجهیزات) روش های د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون نوع فایل : پاورپویینت استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون سمینار کامل ppt رایج ترین روش ازاد سازی کنترل شده در صنعت غذا است .به عنوان تکنیک بسته  بندی مواد جامد ،مایع یا گازی شکل درون پوشش پلیمری تعریف می شود که می تواند تحت شرایط خاص با یک سرعت کنترل شده محتویاتش را ازاد کند در سیستم های غذایی دامنه وسیعی از مواد هسته ای(انکپسولانت)،مواد تشکیل دهنده دیواره(مواد انکپسوله کننده)،و تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی

مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی نوع فایل :word Full Text معرفی و مقدمه ای از بسته بندی فعال.نقش بسته بندی در زنجیره غذایی .مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی .تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال .رایج ترین کاربرد سیستم بسته بندی فعال .بسته بندی هوشمند .تاثیر بسته بندی بر خصوصیات ماده غذایی   کلمات کلیدی : بسته بندی فعال , صنایع غذایی , بسته بندی هوشمند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی فرمت ppt فایل پاورپویینت 38 اسلایدی درباره مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی می باشد که به تعریف بسته بندی و خصوصیات انواع مواد بسته بندی و انواع بسته بندی و انواع مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی پرداخته و بسیار جامع و مناسب ارایه دانشگاهی و تحقیقاتی می باشد.   کلمات کلیدی : بسته بندی , مهاجرت , مواد غذایی , ظروف پلیمری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات