مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)

فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)

سمینار کامل (پاورپوینت)

فرمت pptx

تعداد اسلاید 22

 

مقدمه :

چغندر قند مهم ترین محصول برای تولید قند است. تفاله چغندر قند (Beta vulgari) یا  SBP0 یک محصول جانبی از صنعت قند است که به وفور یافت می شود.این ماده عمدتا برای فرمولاسیون خوراک دام استفاده می شود که چندین استفاده ی صنعتی نیز پیدا کرده است.برای خشک کردن SBP مقدار انرژی زیادی مصرف می شود که مشکل سوختن ایجاد میکند اما با این حال SBP بر پایه ی وزن خشک دارای محتوای پروتئین بالایی است.

یک محصول جانبی دیگر در صنعت قند , ملاس چغندر قند است که همیشه تولید می شود و معمولا با قیمت های پایین در دسترس است. تحقیقات اولیه بازیافت ملاس را برای خوراک حیوانات اهلی , تولید الکل و محیط های تخمیری پیچیده نشان داده است.ملاس چغندر قند حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است. به این معنی که می تواند به عنوان ماده ی خام برای تولید آنتی اکسیدان ها به کار برود.

هدف این سمینار نگاهی به بازیابی این دو محصول جانبی است.

 

کلمات کلیدی : صنعت قند , پسماند , تقاله , چغندر قند , فراوری , ملاس , پکتین , صنایع غذایی

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Sugar-industry-waste-processing_1500074_2396.zip133.5k





کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan)

کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan) سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 23   مقدمه : کنجاک گلوکومانان یک پلی ساکارید بی رنگ و بی مزه است که از غده گیاه آمورفوفالوس کنجاک ( konjac Amorphophallu ) به دست می آید و به عنوان یک ماده GRAS شناخته شده است. کنجاک گلوکومانان عملکردی دو گانه دارد از یک سو به دلیل غیر قابل هضم بودن یک فیبر غذایی محسوب می شود و در کنترل دیابت و کاهش کلسترول نقش دارد و از سوی دیگر باعث ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا

استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 23   مقدمه : سالیکورنیا از خانواده اسفنجیان و  نمک دوست بوده و در خاك هاي شور قابل رشد است. همین ویژگی باعث می شود که جهت کشت آن نیازي به زمین زراعی و آب کشاورزي نباشد و از این نظر نیز صرفه اقتصادي خوبی خواهد داشت. این گیاه بدون برگ بوده و ساقه هاي آن بسیار آبدار و شاداب است. سالیکورنیا از آب شور تغذیه و به روش گرده افشانی تولید مثل می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

اصول نمونه برداری از مواد غذایی

اصول نمونه برداری از مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 32   در این سمینار اصول نمونه برداری از مواد غذایی به طور کامل شرح داده شده و به بررسی بهداشت مواد غذایی ، ایمنی مواد غذایی و سلامت پیشرفت آن و اصول صحیح و درست نمونه برداری از مواد غذایی پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : نمونه برداری , بهداشت , ایمنی , مواد غذایی , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

كاربرد دي اكسيدكربن فوق بحراني در استخراج و تصفيه روغن Supercritical Fluid Extraction

كاربرد دي اكسيدكربن فوق بحراني  در استخراج و تصفيه روغن Supercritical Fluid Extraction سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید : 30   مقدمه : تحقيقات نشان مي دهند استخراج روغن هاي نباتي با استفاده از دي اكسيد كربن فوق بحراني ( Supercritical CO 2 ) به عنوان روش جايگزين فشردن مكانيكي و استخراج مستقيم با حلال پيشنهاد شده است. دی اكسيد كربن فوق بحراني به دليل مزايايي مانند غير سمي و غير اشتعال زا بودن، قيمت پايين، دسترسي آسان، پايداري شيميايي بالا، عدم واكنش با نمونه و جداسا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی

مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 45   در این سمینار به معرفی و بررسی انواع خوردگی در صنایع غذایی پرداخته و به معرفی جدیدترین ترکیبات ضد خورده طبیعی به عنوان جایگزین ترکیبات شیمیایی در صنایع غذایی می پردازد.   مقدمه : خوردگی را تخریب یا فاسد شدن یک ماده در اثر واکنش با محیطی که در آن قرار دارد تعریف می کنند.برخی اعتقاد دارند که این تعریف باید محدود به فلزات باشد ولی غالبا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تولید بیوگاز از ضایعات غذایی

تولید بیوگاز از ضایعات غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : مشكل انرژي امروزه يكي از مشكلات اساسي تمامي كشورهاي جهان بخصوص كشورهاي در حال توسعه است . بيشتركشورهاي دنيا برنامه ريزي گسترده اي براي تأمين انرژي مورد نياز خود از طريق انرژي هاي نو انجام داده اند. سوخت رساني به روستاهاي دورافتاده حتي در كشوري مانند ايران كه منابع غني انرژي را در اختيار دارد بسيار مشكل و هزينه بر مي باشد . استفاد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بی بو کردن روغن های خوراکی

بی بو کردن روغن های خوراکی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 16   مقدمه : بی بو کردن آخرین مرحله از تصفیه روغن های خوراکی است. طی عمل بی بو کردن: مواد با آرومای نا مطلوب حذف می شوند. اسیدهای جرب آزاد و مواد حاصل از اکسیداسیون حذف می شوند. رنگدانه های کاروتنوئید تخریب می شوند. حشره کش ها و ترکیبات آروماتیک چند حلقه ای جدا می شوند.  مواد معطر موجود یا خاص منبع روغنی است و یا طی فرآیند به وجود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

محيط های كشت، معرفها و رنگها

محيط های كشت، معرفها و رنگها سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 36   فهرست مطالب : رعايت نكات مهم در تهيه محيط هاي كشت توزين پودر محيط كشت افزودن آب حل كردن پودر محيط كشت استريليزاسيون اندازه گيري و تنظيم PH آماده سازي جهت مصرف ذخيره سازي خطاها و مشكلات در محيط هاي كشت تهيه شده و بررسي علل ممكن روش تهية محيط هاي كشت دهيدراته و استريليزاسيون آنها روش تهية محيط كشت ژلاتين روش تهية محيط كشت آب پپ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 32   مقدمه : با توجه به تخصص ها و دیدگاه های مختلف تعاریف مختلفی برای خوردگی ارائه شده است : v خوردگی به فساد مواد و تغییر خواص آن گفته می شود که در نتیجه واکنش با محیط حاصل می گردد. v خوردگی اکسیداسیون است. v خوردگی یک حمله شیمیایی به فلز است. v خوردگی پدیده ای است الکتریکی , به عبارت دیگر الکترولیز است. v خوردگی پدیده ای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تولید بیودیزل از جاتروفا

تولید بیودیزل از جاتروفا سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 28   مقدمه : افزایش قیمت نفت از یک سو و مسائل زیست محیطی، همچون آلودگی هوا و گرم شدن کره ی زمین از سویی دیگر، استفاده از سوخت های زیستی را بیش از پیش توجیه می کند. یکی از مهم ترین و کاربردی ترین سوخت های زیستی، بیودیزل است که آن را از روغن های گیاهی تازه یا مستعمل شده و چربی حیوانات تولید کرد . از مزایای بیودیزل می توان به قابلیت تجزیه ی بیولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری

استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt   مقدمه : قرنهاست طبيعت، هنگام صاعقه يا بوسيله پرتو فرابنفش خورشيد، ازن را به وجود مي آورد و از خصوصيات ضدعفوني كننده آن براي پالايش آب، هوا و محيط زيست جانداران استفاده مي كند. ازن يك ضدعفوني كننده بسيار انعطاف پذير است و كاربرد بسياري در ضدعفوني هوا، آب، محيط، لباس هاي كار، اجسام، لوازم و مواد مختلف دارد. ازن بر خلاف ضدعفوني كننده هاي معمولي مثل كلر و ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 53   مقدمه : استفاده از میدان‌های الکتریکی پالسی برای پایدار کردن محصولات غذایی از اوایل قرن بیستم شناخته شده بود. اما اثرات کشنده تغییر دادن غیر پالسی جریان روی میکروارگانیسم‌ها دارای اثر حرارتی قوی بود. از این رو این فناوری برای تیمار شراب انگور یا برای پاستوریزه کردن شیر استفاده شد. اما، این فناوری با دیگر فناوری‌ها در دهه 1940 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی

تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx   در این سمینار به بحث و توضیح کامل HACCP و کاربرد و اجرا آن در صنعت غذا به طور کامل پرداخته می شود. مقدمه :     HACCP   بيان اختصاري H azard A nalysis & C ritical C ontrol P oint  يا تجزيه و تحليل خطر و نقطه كنترل بحراني است . اين سيستم مبتني بر ابزار مديريتي در كنترل ايمني فرآورده هاي غذايي و يك روش  پيشگيري در شناسايي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

افزودنی های غذایی (Food Additives)

افزودنی های غذایی (Food Additives) سمینار کامل (پاورپوینت) تعداد اسلاید : 104 فرمت : pptx   سمینار بسیار کامل درباره انواع افزودنی ها در صنایع غذایی و کاربرد و شرح و توضیح کامل آن ها مقدمه : • تعریف : هر ماده  ای که در تولید، فرایند ، تیمار ، بسته بندی ، حمل و نقل و یا ذخیره سازی به غذا اضافه شود را جزء مواد افزودنی در نظر می گیرند. • مواد افزودنی به دو دسته کلی تقسیم می شوند: الف- افزودنیهای مستقیم ( ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بسته بندی فعال در صنایع غذایی

بسته بندی فعال در صنایع غذایی سمینار آماده کامل (پاورپوینت) فرمت pptx   فهرست مطالب   نقش بسته بندی در زنجیره غذایی مهمترین نقش بسته بندی مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی مواد تشکیل دهنده بسته بندی تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال بسته بندی هوشمند سیستم های جذب کننده انواع بسته بندی های فعال و هوشمند بسته بندی ضد میکروبی بسته بندی های شلاته کننده اکسیژن مشکلاتی که مربوط به جذب و دفع رطوبت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 11 فرمت : PDF   چکیده یکی از فناوري هاي جدید و پیشرفته امروزه در زمینه بسته بندي مواد غذایی در صنایع مختلف ، بسته بندي پلمیري می باشد. پلیمرها مواد خام اولیه می باشند و در بسته بندي مواد غذایی کاربرد دارند. کاهش عمده در کیفیت و کمیت میوه جات تازه بین برداشت و مصرف رخ می دهد. با فهم بهتر فرایند تنفس میوه جات تازه چندین تکنیک براي افزایش قابلیت ماندگاري و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

میکروبیولوژی عمومی

میکروبیولوژی عمومی سمینار کامل (پاورپوینت) تعداد اسلاید 44 فرمت pptx   در این سمینار به توضیح کامل میکروبیولوژی عمومی و مباحث زیر پرداخته می شود نظریه سلولی ترکیب مولکولی انواع سلولها ساختمان میکروب پوشش سلولی متابولیسم باکتری عوامل مؤثر در رشد باکتریها قارچ ها مخمرها ویروس ها ژنتیک میکروبها     کلمات کلیدی : میکروبیولوژی عمومی , باکتری , مخمر , کپک , ویروس , قارچ     ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت PDF   چکیده امولسیون مخلوط دو فاز مایع امتزاج ناپذیر و معلق در یکدیگر می باشد.نانوامولسیون ها، امولسییون های بسیار ریز شده یا امولسیون ها زیر میکرون هستند،که اندازه ذرات آنها 50 تا 1000 نانومتر است .به طور کلی اندازه قطرات یک امولسیون به عواملی نظیر نوع فازها ، مقدار و نوع امولسیفایر مصرفی ، چگونگی تهیه امولسیون و غیره بستگی دارد. از این رو واضح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی ساختار و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران

بررسی ساختار  و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 13 فرمت PDF   چکیده استفاده از رنگ های طبیعی استخراج شده از گیاهان و کاربرد آنها در مواد غذایی یک واقعیت تجاری است. امروزه با افزایش سطح اطلاعات، افراد به دنبال غذاها و نوشیدنی های سالم و ایمن هستند. اولین فاکتوری که باعث جذب مشتری می شود رنگ ماده غذایی