مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

اصول نمونه برداری از مواد غذایی

اصول نمونه برداری از مواد غذایی

سمینار کامل

فرمت pptx

تعداد اسلاید 32

 

در این سمینار اصول نمونه برداری از مواد غذایی به طور کامل شرح داده شده و به بررسی بهداشت مواد غذایی ، ایمنی مواد غذایی و سلامت پیشرفت آن و اصول صحیح و درست نمونه برداری از مواد غذایی پرداخته می شود.

 

کلمات کلیدی : نمونه برداری , بهداشت , ایمنی , مواد غذایی , صنایع غذایی


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Nemuneh-Bardari_1227597_2455.zip560.6k





جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی

جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 25     مقدمه : بسته بندي فعال يکي از مفاهيم جديد در بسته بندي مواد غذايي مي باشد که در پاسخ به تغييرات مداوم در درخواست هاي مصرف کنندگان در حال حاضر وگرايشات بازار توسعه يافته است. تکنولوژي هاي جديد در بسته بندي مواد غذايي در پاسخ به نيازهاي مشتريان يا در راستاي توليد صنعتي محصولات غذايي محافظت شده با روشهاي ملايم تر، تازه، لذيذ و راحت با عمر انباري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

كاربرد دي اكسيدكربن فوق بحراني در استخراج و تصفيه روغن Supercritical Fluid Extraction

كاربرد دي اكسيدكربن فوق بحراني  در استخراج و تصفيه روغن Supercritical Fluid Extraction سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید : 30   مقدمه : تحقيقات نشان مي دهند استخراج روغن هاي نباتي با استفاده از دي اكسيد كربن فوق بحراني ( Supercritical CO 2 ) به عنوان روش جايگزين فشردن مكانيكي و استخراج مستقيم با حلال پيشنهاد شده است. دی اكسيد كربن فوق بحراني به دليل مزايايي مانند غير سمي و غير اشتعال زا بودن، قيمت پايين، دسترسي آسان، پايداري شيميايي بالا، عدم واكنش با نمونه و جداسا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی

مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 45   در این سمینار به معرفی و بررسی انواع خوردگی در صنایع غذایی پرداخته و به معرفی جدیدترین ترکیبات ضد خورده طبیعی به عنوان جایگزین ترکیبات شیمیایی در صنایع غذایی می پردازد.   مقدمه : خوردگی را تخریب یا فاسد شدن یک ماده در اثر واکنش با محیطی که در آن قرار دارد تعریف می کنند.برخی اعتقاد دارند که این تعریف باید محدود به فلزات باشد ولی غالبا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

تولید بیوگاز از ضایعات غذایی

تولید بیوگاز از ضایعات غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : مشكل انرژي امروزه يكي از مشكلات اساسي تمامي كشورهاي جهان بخصوص كشورهاي در حال توسعه است . بيشتركشورهاي دنيا برنامه ريزي گسترده اي براي تأمين انرژي مورد نياز خود از طريق انرژي هاي نو انجام داده اند. سوخت رساني به روستاهاي دورافتاده حتي در كشوري مانند ايران كه منابع غني انرژي را در اختيار دارد بسيار مشكل و هزينه بر مي باشد . استفاد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

مواد غذایی حلال

مواد غذایی حلال سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 66   فهرست مطالب : 1- تعاریف 2- غذاهای ممنوع شده از نظر اسلام و برخی دلایل علمی 3- گواهی ها و نظارت بر مواد غذایی حلال 4- قابلیت پذیرش انواع مواد غذایی 5- مکمل های غذایی و دارویی 6- بسته بندی و برچسب زنی مواد غذایی حلال 7- تجارت محصولات حلال   کلمات کلیدی : مواد غذایی , حلال , بسته بندی , تجارت , برچسب زنی , دارو , مکمل , ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از ازن در آب آشامیدنی

استفاده از ازن در آب آشامیدنی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : يكي از اساسي ترين اهداف تصفيه آب ، گندزدايي يا ضد عفوني نمودن آب جهت شرب مي باشد.  شايع‌ترين خطرات بهداشتي آب‌هاي آشاميدني انتقال بيماري‌هاي باكتريايي، ويروسي، تك ياخته‌اي و انگلي مي‌باشد كه در ايجاد بيماري‌ها نقش دارند. علائم عفونتهاي ويروسي معمولاً شامل اختلالات دستگاه عصبي هستند. برخي بيماري& ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

محيط های كشت، معرفها و رنگها

محيط های كشت، معرفها و رنگها سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 36   فهرست مطالب : رعايت نكات مهم در تهيه محيط هاي كشت توزين پودر محيط كشت افزودن آب حل كردن پودر محيط كشت استريليزاسيون اندازه گيري و تنظيم PH آماده سازي جهت مصرف ذخيره سازي خطاها و مشكلات در محيط هاي كشت تهيه شده و بررسي علل ممكن روش تهية محيط هاي كشت دهيدراته و استريليزاسيون آنها روش تهية محيط كشت ژلاتين روش تهية محيط كشت آب پپ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 32   مقدمه : با توجه به تخصص ها و دیدگاه های مختلف تعاریف مختلفی برای خوردگی ارائه شده است : v خوردگی به فساد مواد و تغییر خواص آن گفته می شود که در نتیجه واکنش با محیط حاصل می گردد. v خوردگی اکسیداسیون است. v خوردگی یک حمله شیمیایی به فلز است. v خوردگی پدیده ای است الکتریکی , به عبارت دیگر الکترولیز است. v خوردگی پدیده ای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا مقاله کامل Full Text تعداد صفحات 15   چکیده هیدروکلوئیدها یکی از اجزاي معمول و مهم مورد استفاده در صنعت غذا هستند. کاربرد آن ها بیشتر به عنوان قوام دهنده، ایجاد کننده ژل، امولیسیفایر، استبیلایزر، جایگزین چربی، عامل شفاف کننده، عامل ایجاد لخته، عامل ایجاد کننده حالت ابري و کدري هستند. افزون بر این هیدروکلوئیدها را می توان در قسمتی از فیلم هاي خوراکی، قرار دادن در کپسول به عنوان طعم دهنده و ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx   مقدمه : مواد دارای ساختار نانو ، ویژگی های فیزیکوشیمیایی منحصر به فردی را از خود نشان می دهند و لذا پنجره جدیدی از فرصت ها را برای خلق مواد جدید ، با کارایی بالا که اثراتی اساسی بر روی تولید ، بسته بندی ، ذخیره و کنترل کیفیت غذا دارند ، باز می کنند . اصطلاح  نانو غذا  در واقع غذایی را توصیف می کند که با استفاده از روش ها یا ابزارهای فناوری نانو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی

استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 50   مقدمه : خوردگی تجزیه یک فلز بوسیله واکنش شیمیایی یا الکتروشیمیایی مستقیم در هنگام تماس با محیط خورنده آبی است. این یک فرایند بی انتها و هزینه بر است و مشکل است که به صورت کامل مهار شود. خوردگی باعث افزایش هزینه های نگهداری و تعمیر تجهیزات صنعتی می شود. سرعت خوردگی فلزات عمدتا بوسیله نوع ماده در تماس با فلز و شیمی سطحی فلز و اثرات محیطی مانند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي

كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي سمینار کامل (پاورپوینت) تعداد اسلاید : 78 فرمت pptx   فهرست مطالب :   تهيه و کنترل کیفیت محیط های کشت توزين محيط کشت و افزودن آب حل کردن محيط کشت اندازه گيري و تنظيم pH  توزيع  استريليزاسيون کنترل کیفی اتوکلاو آماده سازي جهت مصرف پارامترهای فیزیکی روش تهيه برخي محيط هاي كشت روش تهیه محیط کشت ژلاتین (ترکیبی) نگهداری محیط های کشت تهیه شده کنترل کیفی محیط های کشت م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بسته بندی فعال در صنایع غذایی

بسته بندی فعال در صنایع غذایی سمینار آماده کامل (پاورپوینت) فرمت pptx   فهرست مطالب   نقش بسته بندی در زنجیره غذایی مهمترین نقش بسته بندی مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی مواد تشکیل دهنده بسته بندی تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال بسته بندی هوشمند سیستم های جذب کننده انواع بسته بندی های فعال و هوشمند بسته بندی ضد میکروبی بسته بندی های شلاته کننده اکسیژن مشکلاتی که مربوط به جذب و دفع رطوبت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 11 فرمت : PDF   چکیده یکی از فناوري هاي جدید و پیشرفته امروزه در زمینه بسته بندي مواد غذایی در صنایع مختلف ، بسته بندي پلمیري می باشد. پلیمرها مواد خام اولیه می باشند و در بسته بندي مواد غذایی کاربرد دارند. کاهش عمده در کیفیت و کمیت میوه جات تازه بین برداشت و مصرف رخ می دهد. با فهم بهتر فرایند تنفس میوه جات تازه چندین تکنیک براي افزایش قابلیت ماندگاري و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

آلاینده هاي مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از آن ها

آلاینده هاي مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از  آن ها مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 7 فرمت PDF   چکیده امروزه اهمیت ایمنی مواد غذایی در سلامت و تندرستی انسان بر هیچ کس پوشیده نیست. دسترسی به تغذیهاي که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیم شده باشد و از سلامت لازم به لحاظ عاري بودن از هر گونه آلودگی میکروبی، شیمیایی و .. برخوردار باشد از مهم ترین اهداف یک جامعه سالم می باشد. امروزه توجه به آلاینده هاي مواد غذا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی ساختار و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران

بررسی ساختار  و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 13 فرمت PDF   چکیده استفاده از رنگ های طبیعی استخراج شده از گیاهان و کاربرد آنها در مواد غذایی یک واقعیت تجاری است. امروزه با افزایش سطح اطلاعات، افراد به دنبال غذاها و نوشیدنی های سالم و ایمن هستند. اولین فاکتوری که باعث جذب مشتری می شود رنگ ماده غذایی است. رنگ با اهداف مختلفی شامل پوشاندن تقلب، رنگ دهی، آروما و ... اضافه می شود. رنگ های مجاز خوراکی )ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی

بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی پاورپویینت کامل فرمت pptx   مقدمه : میکروارگانیسم یک فرم میکروسکوپی زنده است که در ماده غیر استریل یافت می شود. میکروارگانیسمها از مواد غذایی استفاده میکنند‚محصولات ضایع تولید میکنند ‚ تولید مثل کرده باعث ضایع شدن محصولات میشوند. میکروارگانیسمهاي معمول در غذا باکتریهاوقارچها میباشند.قارچها(کپکها و مخمرها)معمولا کمتر از باکتریها هستند.   فهرست :   n مقدمه nتعریف بی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

نیتروزآمین ها در مواد غذایی

نیتروزآمین ها در مواد غذایی پاورپویینت کامل فرمت : pptx  مقدمه : نیترات سدیم جهت عمل آوری گوشت ها به منظور تثبیت رنگ قرمز آن ها و جلوگیری از فعالیت میکروارگانیسم های عامل فساد و مسمومیت و همچنین بهبود طعم، مورد استفاده قرار می گیرد. نيترات بيشتر درمحصولاتي كه زمان عمل آوري طولاني تري دارند يا دوره رسيدگي را پشت سر مي گذارند استفاده مي شود،چون اين ماده به مرور زمان به نيتريت احيا مي شود. نیتریت به عنوان یک نگه دارنده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 5 فرمت : PDF     چكيده: در دهه هاي گذشته مطالعات زيادي بر تأثير افزودن نمك هاي طبيعي بر ويژگي هاي نانوايي و بهبود خمير انجام شده است. نمك بر اختلاط و گسترش خمير و ويژگي هاي نانوايي آن تأثيرگذار است. هنگام افزايش نمك به خمير آرد گندم پروتئين هاي گلوتن تجمع مي يابد كه اين اثر وابسته به نوع و ميزان نمك افزوده شده مي باشد. در غلظت هاي پايين نمك ( 0.05 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی در صنایع غذایی

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی  در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 23 فرمت PDF چکیده: کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی به عنوان یک نگهدارنده ی غذایی, کیفیت غذاهای منجمد شده و دسرها را هنگام سردخانه گذاری ,حمل و نقل و یخ زدایی بالا می برد.یکی از فواید اصلی و مهم این پروتئین ها برای صنعت غذا این است که در مقدار بسیار کم نسبتا فعال اندکه توانسته موجب شود قیمت ترکیبات این غذاهای نوین تحت تاثیر قرار گیرد. بنابراین, این پرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون)

نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون) مقاله کامل Full Text تعداد صفحه : 5 فرمت : PDF چکیده یکی از کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، استفاده از نانوانکپسولاسیون و سیستم های تحویل غذایی میباشند که برای حفاظت، افزایش حلالیت و افزایش جذب زیستی مواد غذا-دارو )نوتریسیتیکال( و جلوگیری از تغییرات حسی در مواد غذایی توسط محموله مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از انواع جدید نانوکپسولها و نانوحاملهای بر پایه لیپید، نانونیوزوم ها هستند که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی كاربرد اينولين در همبرگر به عنوان نگهدارنده چربی

بررسی كاربرد اينولين  در همبرگر به عنوان نگهدارنده چربی مقاله کامل Full Text 12 صفحه فرمت PDF   چکيده: همبرگر از جمله محصولات گوشتي محبوبي است كه توسط ميليونها مصرف كننده در سراسر جهان مورد استفاده قرار ميگيرد در فرآورده های گوشتي، ميزان چربي بر خصوصيات حسي محصول تأثيرگذار بوده و در ايجاد حالت خامه ای ، ظاهر مطلوب، لذيذ ، قابليت پذیرش بافت و ايجاد احساس سير نقش عمده ای دارد از اين رو فرموله كردن محصول گوشتي كم چرب، بدون تغيیر در طعم، احساس ده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی خصوصیات فیلم های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندي صنایع غذایی

بررسی خصوصیات فیلم  های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندي صنایع غذایی مقاله کامل Full Text 7 صفحه فرمت PDF   چکیده: یکی از فراوانترین پلیمرهاي طبیعی، کیتوزان است که از استیل زدایی کیتین به دست میاید و از واحدهاي گلوکزآمین و ان استیل گلوکزآمین تشکیل شده است .در سال هاي اخیر علاقه روز افزونی به استفاده از فیلم هاي خوراکی یر پایه کیتوزان به دلیل دارا بودن فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی به منظور بهبود نگهداري مواد غذایی و کاهش استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر

پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر پاورپوینت کامل فرمت : pptx در این سمینار به بررسی پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر و توضیح کامل آن ها پرداخته می شود که شامل : ژلاتین بعنوان ماده قابل استفاده در بسته بندی های تجزیه پذیر زیستی پوشش خوراکی جدید تجزیه پذیر زیستی حاصل از صمغ دانه ریحان خواص پوشش های تجزیه پذیر زیستی بر پایه نشاسته تفاوت فيلم های نشاسته بر اساس منبع آنها تاثير اجزاء نشاسته بر خواص فيلم فيلم های حاصل از نشا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی

دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی پاورپوینت کامل فرمت : pptx مقدمه : •فیلترهای قهوه، کارتن ها و پاکت های شیر، بشقاب های کاغذی و بسته بندی های مواد منجمد که از کاغذهای سفید شده ساخته شده اند می توانند مواد غذایی را با مقادیر کم ترکیبات دی اکسینی آلوده کنند. •ترکیبات دی اکسینی در اثر تیمار کلری پالپ چوپ در مراحل تولید کاغذ به وجود می آیند. •آلودگی مواد غذایی با دی اکسین در فراورده هایی در مقادیر کم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF چکیده اكسيداسيون چربيها از مهمترين دلايل فساد موادغذايي به حساب ميآيد كه بر روي رنگ، طعم، بافت و ارزش تغذيهاي تأثير گذاشته و منجر به فساد و از دست رفتن ارزش تغذيهاي از طريق نابودي اسيدهاي چرب ضروري، ويتامينها و ايجاد تركيبات سمي ميگردد كه جهت جلوگيري از اكسيداسيون و اثرات آن از آنتي اكسيدانها استفاده ميشود. آنتي اكسيدانها در گستره وسيعي از منابع وجود دارد كه بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

معرفی و تولید روغن زیتون

معرفی و تولید روغن زیتون سمینار کامل 50 اسلاید (پاورپوینت) فرمت : pptx در این سمینار به معرفی کامل روغن زیتون و شناسایی ترکیبات آن پرداخته و نحوه تولید و فرآوری و خواص و ترکیبات شیمیایی زیتون را به طور کامل شرح می دهد.   کلمات کلیدی : روغن , زیتون , استخراج , فرآوری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

فرآوری روغن ها و چربی ها

فرآوری روغن ها و چربی ها مقاله کامل Full Text 15 صفحه فرمت : PDF روغنها و چربیهای خام از دانه های روغنی ، میوه ها ، دانه ها و بافتهای حیوانی بدست می آیند و از فرآورده هایی با بوها و طعم های مختلف حاوی ناخالصی های اندک تا موادی با ناخالصی بالا و بوی تند ، متغیر می باشند . فقط تعداد محدودی از چربی ها و روغنهای خام برای اهداف خوراکی مناسب هستند و به نوعی فرآوری می شوند . خوشبختانه پژوهشگران برای روغنها و چربی های گوناگون ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF (12 صفحه) چکیده فناوری نانو کاربرد های وسیعی در همه مراحل تولید ، فرآوری ، نگهداری ، بسته بندی و انتقال تولیدات کشاورزی دارد . ورود فناوری نانو به صنعت کشاورزی و صنایع غذایی متضمن افزایش میزان تولیدات و کیفیت آن ها ، در کنار حفظ محیط زیست و منابع کره ی زمین می باشد. امروزه بسیاری از مواد غذایی و محصولات کشاورزی کشور، به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی، باز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت پاورپوینت کامل - فرمت : ppt — بسته ‏بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته‏ بندی مواد غذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در درخواست ‏های مصرف کنندگان در حال حاضر وگرایشات بازار توسعه یافته است . اصلی ترین تکنیک های مورد استفاده در بسته‏ بندی فعال شامل استفاده از تکنولوژی‏ هایی می باشد که اکسیژن، اتیلن، رطوبت، دی اکسید کربن و بو و طعم را جذب کرده و باعث رها شدن موادی چو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل

بررسی  تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل مقاله : Full Text 13 صفحه چکیده : ساکارز شناخته شده ترین کربوهیدراتی است که در محصولات غذایی گوناگون حضور دارد و طعم، بافت و قوام آنها را تحت تأثیر قرار میدهد. ساکارز عامل اصلی چاقی، دیابت و پوسیدگی دندان است که معمولاً با دیگر شیرین کننده ها جایگزین میشود. شیره خرما یک شیرین کننده مناسب است که ارزش تغذیهای بالایی دارد. علاوه بر داشتن مزایای سلامتی، شامل گلوکز و فروکتوز میباشد که فروکتوز نیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی

تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی فرمت فایل ppt کامل 26 اسلاید (پاورپوینت) فرآیند دودی کردن فرآیندی است به منظور پختن و مزه دار کردن ونگهداری طولانی مدت ماده ی غذایی انجام می شود. اگرچه در گذشته عمل دود دادن به منظور حفظ و افزایش مدت ماندگاری گوشت وماهی استفاده می شده ولی امروزه اساساهدف از دودی کردن ایجاد طعم های خاص و مطلوب در مواد غذایی دودی است. در این سمینار به موارد زیر پرداخته می شود : دود دادن فن آوری تولید دود(تجهیزات) ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی

بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی فایل کامل (پاورپوینت) 38 اسلایدی فرمت : ppt درباره انواع بسته بندی های زیست تخریب پذیر صنایع غذایی فهرست مطالب : انواع پلیمرهای زیست تخریب پذیر پوشش خوراکی پکتین قالب ریزی  اکستروژن  اسپری کردن  روکش تیغه ای روش های بهبود کیفیت پوشش های خوراکی پکتیین نرم کننده ها معرفی و توضیح جدید ترین مواد زیست تخریب پذیر جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی   کلمات کلیدی : ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی

هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی نوع فایل : پاورپوینت 22 اسلاید سمینار کامل مسئله ی مهمی که سلامت انسان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد پختن مواد غذایی خام می باشد . فرآیند پخت سبب کاهش بار میکروبی غذا شده و به علاوه انرژی دریافتی به بدن را افزایش می دهد . در طی مراحل پخت ناصحیح، برخی از ترکیبات شیمیایی جهش زا و پر خطر می توانند در ماده ی غذایی تشکیل شوند و به راحتی از طریق مصرف این گونه مواد خوراکی به بدن انسان راه یابند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی یک سمینار (پاورپوینت) بسیار کامل (بیش از 90 اسلاید) فرمت ppt فهرست مطالب : } معرفی   } تاریخچه   } انواع پرتو   } مکانیزم عمل پرتوهای یونساز   } واحدهای تابش   } اشعه گاما   } پرتوسازهای ماشینی   } مقایسه پرتوهای یونساز   } ایمنی اشعه دهی   } مزایا و معایب اشعه دهی   } نشانه های ماده غذایی پرتودیده   } وضعت قوانین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

امولسیون های مواد غذایی

امولسیون های مواد غذایی فایل پاورپوینت 37 اسلایدی شامل فرمت ppt معرفی و تعریف امولسیون های غذایی انواع سیستم های کلوئیدی انواع امولسیون ها آزمایشاتی جهت تشخیص نوع امولسیون عوامل موثر در پایدار ماندن امولسیون ها امولسیفایرها روش های آماده سازی امولسیون نگهداری امولسیون ها و ...   کلمات کلیدی : امولسیون , موادغذایی , کلوئید , امولسیفایر   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات