مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

مواد غذایی حلال

مواد غذایی حلال

سمینار کامل

فرمت pptx

تعداد اسلاید 66

 

فهرست مطالب :

1- تعاریف

2- غذاهای ممنوع شده از نظر اسلام و برخی دلایل علمی

3- گواهی ها و نظارت بر مواد غذایی حلال

4- قابلیت پذیرش انواع مواد غذایی

5- مکمل های غذایی و دارویی

6- بسته بندی و برچسب زنی مواد غذایی حلال

7- تجارت محصولات حلال

 

کلمات کلیدی : مواد غذایی , حلال , بسته بندی , تجارت , برچسب زنی , دارو , مکمل , اسلام


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Halal-Food-3_1015606_1239.zip10.3 MB





بی بو کردن روغن های خوراکی

بی بو کردن روغن های خوراکی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 16   مقدمه : بی بو کردن آخرین مرحله از تصفیه روغن های خوراکی است. طی عمل بی بو کردن: مواد با آرومای نا مطلوب حذف می شوند. اسیدهای جرب آزاد و مواد حاصل از اکسیداسیون حذف می شوند. رنگدانه های کاروتنوئید تخریب می شوند. حشره کش ها و ترکیبات آروماتیک چند حلقه ای جدا می شوند.  مواد معطر موجود یا خاص منبع روغنی است و یا طی فرآیند به وجود آمده است. & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

استفاده از ازن در آب آشامیدنی

استفاده از ازن در آب آشامیدنی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : يكي از اساسي ترين اهداف تصفيه آب ، گندزدايي يا ضد عفوني نمودن آب جهت شرب مي باشد.  شايع‌ترين خطرات بهداشتي آب‌هاي آشاميدني انتقال بيماري‌هاي باكتريايي، ويروسي، تك ياخته‌اي و انگلي مي‌باشد كه در ايجاد بيماري‌ها نقش دارند. علائم عفونتهاي ويروسي معمولاً شامل اختلالات دستگاه عصبي هستند. برخي بيماري‌هاي منت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

محيط های كشت، معرفها و رنگها

محيط های كشت، معرفها و رنگها سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 36   فهرست مطالب : رعايت نكات مهم در تهيه محيط هاي كشت توزين پودر محيط كشت افزودن آب حل كردن پودر محيط كشت استريليزاسيون اندازه گيري و تنظيم PH آماده سازي جهت مصرف ذخيره سازي خطاها و مشكلات در محيط هاي كشت تهيه شده و بررسي علل ممكن روش تهية محيط هاي كشت دهيدراته و استريليزاسيون آنها روش تهية محيط كشت ژلاتين روش تهية محيط كشت آب پپتونة قليايي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

خط توليد کنسرو ماهی

خط توليد کنسرو ماهی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 40   در این سمینار به طور کامل خط تولید تن ماهی را از لحظه ورود محصول اولیه تا فرآوری و بسته بندی و تولید محصول نهایی به طور کامل و نخصصی شرح می دهد.   کلمات کلیدی : کنسرو , ماهی , خط تولید , فراوری , صنایع غذایی , تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال

طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال طرح توجیهی کامل صنایع غذایی فرمت PDF تعداد صفحات16   خلاصه طرح: موضوع طرح: توليد خيارشور ، ترشيجات و مربا دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنايع و معادن ظرفيت اسمي توليدات: 1000 تن نوع توليدات: خيارشور ، ترشيجات و مربا تعداد شاغلين: 12 نفر   مقدمه : عليرغم نياز كشور به واردات محصولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی

خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 32   مقدمه : با توجه به تخصص ها و دیدگاه های مختلف تعاریف مختلفی برای خوردگی ارائه شده است : v خوردگی به فساد مواد و تغییر خواص آن گفته می شود که در نتیجه واکنش با محیط حاصل می گردد. v خوردگی اکسیداسیون است. v خوردگی یک حمله شیمیایی به فلز است. v خوردگی پدیده ای است الکتریکی , به عبارت دیگر الکترولیز است. v خوردگی پدیده ای است الکترو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا مقاله کامل Full Text تعداد صفحات 15   چکیده هیدروکلوئیدها یکی از اجزاي معمول و مهم مورد استفاده در صنعت غذا هستند. کاربرد آن ها بیشتر به عنوان قوام دهنده، ایجاد کننده ژل، امولیسیفایر، استبیلایزر، جایگزین چربی، عامل شفاف کننده، عامل ایجاد لخته، عامل ایجاد کننده حالت ابري و کدري هستند. افزون بر این هیدروکلوئیدها را می توان در قسمتی از فیلم هاي خوراکی، قرار دادن در کپسول به عنوان طعم دهنده و ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تولید و فرآوری مواد غذایی ارگانیک

تولید و فرآوری مواد غذایی ارگانیک سمینار کامل فرمت pptx   مقدمه : با افزایش روند جمعیت و افزایش تقاضای افراد جامعه برای محصولات سالم ، کشاورزی پایدار توسعه پیدا کرده است . کشاورزی ارگانیک می تواند از لحاظ حفظ محیط زیست ، حفظ منابع تجدیدناپذیر ، بهبود کیفیت مواد غذایی ، کاهش تولید فراورده های مازاد و غیر ضروری و جهت گیری مجدد بخش کشاورزی به سوی نیازهای بازار ، موثر واقع شود . کشاورزی ارگانیک نظامی است که از کاربرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی

استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 50   مقدمه : خوردگی تجزیه یک فلز بوسیله واکنش شیمیایی یا الکتروشیمیایی مستقیم در هنگام تماس با محیط خورنده آبی است. این یک فرایند بی انتها و هزینه بر است و مشکل است که به صورت کامل مهار شود. خوردگی باعث افزایش هزینه های نگهداری و تعمیر تجهیزات صنعتی می شود. سرعت خوردگی فلزات عمدتا بوسیله نوع ماده در تماس با فلز و شیمی سطحی فلز و اثرات محیطی مانند دما و pH ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی

تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی سمینار کامل فرمت pptx   در این سمینار به بحث و توضیح کامل HACCP و کاربرد و اجرا آن در صنعت غذا به طور کامل پرداخته می شود. مقدمه :     HACCP   بيان اختصاري H azard A nalysis & C ritical C ontrol P oint  يا تجزيه و تحليل خطر و نقطه كنترل بحراني است . اين سيستم مبتني بر ابزار مديريتي در كنترل ايمني فرآورده هاي غذايي و يك روش  پيشگيري در شناسايي و تجزيه و ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

افزودنی های غذایی (Food Additives)

افزودنی های غذایی (Food Additives) سمینار کامل تعداد اسلاید : 104 فرمت : pptx   سمینار بسیار کامل درباره انواع افزودنی ها در صنایع غذایی و کاربرد و شرح و توضیح کامل آن ها مقدمه : • تعریف : هر ماده  ای که در تولید، فرایند ، تیمار ، بسته بندی ، حمل و نقل و یا ذخیره سازی به غذا اضافه شود را جزء مواد افزودنی در نظر می گیرند. • مواد افزودنی به دو دسته کلی تقسیم می شوند: الف- افزودنیهای مستقیم ( Direct ) یا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

هیدروکلوئیدهای غذایی (فرمولاسیون غذا)

هیدروکلوئیدهای غذایی (فرمولاسیون غذا) Food Hydrocolloids Food formulation course فرمت PDF تعداد صفحات : 22   مقدمه واژه هيدروكلوئيد به گروهي از پلي ساكاريد ها و پروتئين ها اطلاق مي شود كه موجب ايجاد ويژگي هاي متعددي از قبيل thickening و gelling در محلول هاي آبي شده، موجب پايداري فوم ها، امولسيونها و ديسپرسيون ها شده، از تشكيل كريستالهاي يخ و شكر جلوگيري كرده و در آزاد شدن flavors نقش دارند.در سالهاي اخير ميزان مصرف اين تركيبات ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

میکروبیولوژی عمومی

میکروبیولوژی عمومی سمینار کامل تعداد اسلاید 44 فرمت pptx   در این سمینار به توضیح کامل میکروبیولوژی عمومی و مباحث زیر پرداخته می شود نظریه سلولی ترکیب مولکولی انواع سلولها ساختمان میکروب پوشش سلولی متابولیسم باکتری عوامل مؤثر در رشد باکتریها قارچ ها مخمرها ویروس ها ژنتیک میکروبها     کلمات کلیدی : میکروبیولوژی عمومی , باکتری , مخمر , کپک , ویروس , قارچ     ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت PDF   چکیده امولسیون مخلوط دو فاز مایع امتزاج ناپذیر و معلق در یکدیگر می باشد.نانوامولسیون ها، امولسییون های بسیار ریز شده یا امولسیون ها زیر میکرون هستند،که اندازه ذرات آنها 50 تا 1000 نانومتر است .به طور کلی اندازه قطرات یک امولسیون به عواملی نظیر نوع فازها ، مقدار و نوع امولسیفایر مصرفی ، چگونگی تهیه امولسیون و غیره بستگی دارد. از این رو واضح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی ساختار و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران

بررسی ساختار  و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 13 فرمت PDF   چکیده استفاده از رنگ های طبیعی استخراج شده از گیاهان و کاربرد آنها در مواد غذایی یک واقعیت تجاری است. امروزه با افزایش سطح اطلاعات، افراد به دنبال غذاها و نوشیدنی های سالم و ایمن هستند. اولین فاکتوری که باعث جذب مشتری می شود رنگ ماده غذایی است. رنگ با اهداف مختلفی شامل پوشاندن تقلب، رنگ دهی، آروما و ... اضافه می شود. رنگ های مجاز خوراکی )ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیري پروبیوتیک در صنایع غذایی

چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیري پروبیوتیک در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 7 فرمت PDF     چکیده: تحقیقات در رابطه با غذاهاي فراسودمند به دلیل خواص ویژه سلامتی بخشی که برخوردار هستند یکی از مهمترین مسائل مطرح در زمینه صنایع غذایی می باشد که اخیرا مورد توجه مجامع علمی جهان قرارگرفته است. پروبیوتیک ها میکروب هاي زنده اي می باشند که سلامتی میزبان (انسان) را با بهبود تعادل میکروبی روده تحت تأثیر قرار می دهند. تحقیقات نشان می د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تولید روغن های تک یاخته ای توسط میکروارگانیسم ها (Single cell oil)

تولید روغن های تک یاخته ای توسط میکروارگانیسم ها (Single cell oil) پاورپویینت کامل فرمت pptx   مقدمه : به دلیل افزایش جمعیت جهان و کمبود منابع غذایی تولید غذا با مشکل رو به روست. برای ادامه بقا نیاز به روش جایگزینی جهت تولید غذا است.تولید روغن های تک یاخته توسط میکرو ارگانیسم ها به روش های زیستی انجام می گیرد. میکرو ارگانیسم ها سوبسترا هایی با منابع کربنی، پسماند ها و مواد زائد، منابع نیتروژنی و غیره را مصرف کرده و در میسلای خود روغن تولید و ذخیره می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

خورندگي در صنايع غذايي (آزمايشات خوردگي)

خورندگي در صنايع غذايي (آزمايشات خوردگي) جزوه آزمایشات خوردگی در صنایع غذایی فرمت PDF   مقدمه همواره آزمايشات خوردگي زيادي انجام مي شوند كه يا نحوه انجام آنها صحيح نيست و يا نحوه گزارش دادن آنها اشتباه بوده و اطلاعات به دست آمده گمراه كننده هستند. اكثر آزمايشات داراي هدف هاي معيني هستند. در بعضي موارد نتايج دقيق و معيني مورد نظر است و گاهي اوقات، صرفاً مقايسه هاي كيفي لازم است. ارزش و اعتبار هر آزمايش به فكر و برنامه ريزي آن بس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 5 فرمت : PDF     چكيده: در دهه هاي گذشته مطالعات زيادي بر تأثير افزودن نمك هاي طبيعي بر ويژگي هاي نانوايي و بهبود خمير انجام شده است. نمك بر اختلاط و گسترش خمير و ويژگي هاي نانوايي آن تأثيرگذار است. هنگام افزايش نمك به خمير آرد گندم پروتئين هاي گلوتن تجمع مي يابد كه اين اثر وابسته به نوع و ميزان نمك افزوده شده مي باشد. در غلظت هاي پايين نمك ( 0.05 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی در صنایع غذایی

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی  در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 23 فرمت PDF چکیده: کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی به عنوان یک نگهدارنده ی غذایی, کیفیت غذاهای منجمد شده و دسرها را هنگام سردخانه گذاری ,حمل و نقل و یخ زدایی بالا می برد.یکی از فواید اصلی و مهم این پروتئین ها برای صنعت غذا این است که در مقدار بسیار کم نسبتا فعال اندکه توانسته موجب شود قیمت ترکیبات این غذاهای نوین تحت تاثیر قرار گیرد. بنابراین, این پرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون)

نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون) مقاله کامل Full Text تعداد صفحه : 5 فرمت : PDF چکیده یکی از کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، استفاده از نانوانکپسولاسیون و سیستم های تحویل غذایی میباشند که برای حفاظت، افزایش حلالیت و افزایش جذب زیستی مواد غذا-دارو )نوتریسیتیکال( و جلوگیری از تغییرات حسی در مواد غذایی توسط محموله مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از انواع جدید نانوکپسولها و نانوحاملهای بر پایه لیپید، نانونیوزوم ها هستند که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 4 فرمت PDF چکیده زنجبیل یکی از ادویه های معروف مورد استفاده در انواع غذا ها و نوشیدنی ها که از سالیان دور به عنوان یک داروی گیاهی مورد استفاده بشر بوده است. زنجبیل دارای ترکیبات زیست فعال زیادی می باشد که از جمله این ترکیبات می توان به 6 -جینجرول اشاره کرد که از عوامل اصلی تندی زنجبیل بوده و خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد توموری زنجبیل به آن مربوط می شود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع چکیده فرآیند نور ماوراء بنفش ( UV ) با استفاده از منابع پیوسته و پالس دار میتواند یک روش مناسب غیر حرارتی برای مواد غذایی مایع، مواد تشکیل دهنده آنها، نوشابهها، و نوشیدنیها باشدکه با توجه به مطالعات انجام گرفته در این زمینه، این روش برای از بین بردن و یا کاهش سطحی از انواع پاتوژنهای نامطلوب و میکروارگانیسم های عامل فساد معرفی شده است. در مقایسه با آب، مواد غذایی مایع طیف وسیعی از خواص نوری و فی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

عمل آوری گوشت (Curing of Meat)

عمل آوری گوشت (Curing of Meat) پاورپویینت کامل فرمت : pptx در این سمینار کامل به بررسی نحوه عمل آوری گوشت، ادویه ها، مواد افزودنی، رنگ، بسته بندی و دیگر فاکتورهای موثر در عمل آوری گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : گوشت , عمل آوری , بسته بندی , افزودنی , ادویه   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

صمغ زانتان (Xanthan Gum)

صمغ زانتان (Xanthan Gum) پاورپویینت کامل فرمت :pptx مقدمه : در سال 1880 به تولید زانتان در محیط کشت باکتریایی پی بردند و از سال 1961 تلاش هایی در جهت تولید و استفاده صنعتی از زانتان به عنوان افزودنی خوراکی صورت گرفت و در سال1969 از FDA درجه خوراکی گرفت و به عنوان افزودنی مجاز شناخته شد. زانتان بوسیله Xanthamonas campestris   تولید می شود ساختاری مشابه سلولز دارد با پیوند بتا1به4 گلوکز و زنجیرهای جانبی سه قن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF چکیده اكسيداسيون چربيها از مهمترين دلايل فساد موادغذايي به حساب ميآيد كه بر روي رنگ، طعم، بافت و ارزش تغذيهاي تأثير گذاشته و منجر به فساد و از دست رفتن ارزش تغذيهاي از طريق نابودي اسيدهاي چرب ضروري، ويتامينها و ايجاد تركيبات سمي ميگردد كه جهت جلوگيري از اكسيداسيون و اثرات آن از آنتي اكسيدانها استفاده ميشود. آنتي اكسيدانها در گستره وسيعي از منابع وجود دارد كه بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تکنولوژی تولید بیسکویت

تکنولوژی تولید بیسکویت فایل کامل پاورپویینت فرمت : pptx سمینار آماده توضیح کامل درباره بیسکوییت، ارزش تغذیه، مواد تشکیل دهنده و تکنولوژی و فرآیند ساخت و تولید آن، انواع بیسکوییت و شرایط نگهداری آن می باشد.   کلملت کلیدی : بیسکویت , تولید , فرآیند , تکنولوژی , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF (12 صفحه) چکیده فناوری نانو کاربرد های وسیعی در همه مراحل تولید ، فرآوری ، نگهداری ، بسته بندی و انتقال تولیدات کشاورزی دارد . ورود فناوری نانو به صنعت کشاورزی و صنایع غذایی متضمن افزایش میزان تولیدات و کیفیت آن ها ، در کنار حفظ محیط زیست و منابع کره ی زمین می باشد. امروزه بسیاری از مواد غذایی و محصولات کشاورزی کشور، به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی، باز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت پاورپویینت کامل - فرمت : ppt — بسته ‏بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته‏ بندی مواد غذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در درخواست ‏های مصرف کنندگان در حال حاضر وگرایشات بازار توسعه یافته است . اصلی ترین تکنیک های مورد استفاده در بسته‏ بندی فعال شامل استفاده از تکنولوژی‏ هایی می باشد که اکسیژن، اتیلن، رطوبت، دی اکسید کربن و بو و طعم را جذب کرده و باعث رها شدن موادی چ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل

بررسی  تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل مقاله : Full Text 13 صفحه چکیده : ساکارز شناخته شده ترین کربوهیدراتی است که در محصولات غذایی گوناگون حضور دارد و طعم، بافت و قوام آنها را تحت تأثیر قرار میدهد. ساکارز عامل اصلی چاقی، دیابت و پوسیدگی دندان است که معمولاً با دیگر شیرین کننده ها جایگزین میشود. شیره خرما یک شیرین کننده مناسب است که ارزش تغذیهای بالایی دارد. علاوه بر داشتن مزایای سلامتی، شامل گلوکز و فروکتوز میباشد که فروکتوز نیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller

کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller فرمت : ppt کامل 30 اسلایدی بسته بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته بندی موادغذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در روش زندگی مصرف کنندگان و نحوه توزیع و به دنبال آن ارسال مواد غذایی به مسافت های طولانی و به عبارت دیگر در راستای تولید صنعتی محصولات غذایی محافظت شده با روشهای ملایم ترو تازه با عمر انباری زیاد و کیفیت کنترل شده توسعه یافته است . یکی از تکنیک هایی بسته بندی فعال جاذب ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون

استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون نوع فایل : پاورپویینت استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون سمینار کامل ppt رایج ترین روش ازاد سازی کنترل شده در صنعت غذا است .به عنوان تکنیک بسته  بندی مواد جامد ،مایع یا گازی شکل درون پوشش پلیمری تعریف می شود که می تواند تحت شرایط خاص با یک سرعت کنترل شده محتویاتش را ازاد کند در سیستم های غذایی دامنه وسیعی از مواد هسته ای(انکپسولانت)،مواد تشکیل دهنده دیواره(مواد انکپسوله کننده)،و تکنولوژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی

مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی نوع فایل :word Full Text معرفی و مقدمه ای از بسته بندی فعال.نقش بسته بندی در زنجیره غذایی .مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی .تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال .رایج ترین کاربرد سیستم بسته بندی فعال .بسته بندی هوشمند .تاثیر بسته بندی بر خصوصیات ماده غذایی   کلمات کلیدی : بسته بندی فعال , صنایع غذایی , بسته بندی هوشمند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی

مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی فرمت ppt فایل پاورپویینت 38 اسلایدی درباره مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی می باشد که به تعریف بسته بندی و خصوصیات انواع مواد بسته بندی و انواع بسته بندی و انواع مهاجرت در بسته بندی مواد غذایی پرداخته و بسیار جامع و مناسب ارایه دانشگاهی و تحقیقاتی می باشد.   کلمات کلیدی : بسته بندی , مهاجرت , مواد غذایی , ظروف پلیمری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات