عنوان | قیمت |
منافع و خطرات کاربرد افزودنی ها درفراورده های غذایی
|
5,500 تومان
|
حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی
|
5,500 تومان
|
مهاجرت در بسته بندی های پلیمری مواد غذایی
|
5,500 تومان
|
تولید ژلاتین از پودر استخوان
|
5,500 تومان
|
فرایند تولید رب گوجه فرنگی
|
5,500 تومان
|
روش های تشخیص تقلبات شیر
|
5,500 تومان
|
نقش روغن پالم در صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقطه بحرانی (HACCP)
|
5,500 تومان
|
جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر خسروشاهی
|
4,000 تومان
|
فناوری های نوین در صنایع غذایی (استریلیزاسیون ، پرتودهی ، اوزون ، فراصوت)
|
5,500 تومان
|
آنزيم ها در صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)
|
5,500 تومان
|
ایمنی دیگ های بخار
|
5,500 تومان
|
تلخی زدایی روغن کنجد
|
5,500 تومان
|
بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن پوست بنه در مقایسه با روغن های کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردان
|
5,500 تومان
|
کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات
|
3,000 تومان
|
جزوه اصول و مبانی بسته بندي مواد غذایی دکتر مهدی کدیور
|
3,500 تومان
|
کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
|
5,500 تومان
|
خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design
|
5,500 تومان
|
فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)
|
5,500 تومان
|
کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan)
|
5,500 تومان
|
استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا
|
5,500 تومان
|
آنتی اکسیدان های طبیعی و اثر آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی
|
5,500 تومان
|
تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
|
5,500 تومان
|
اصول نمونه برداری از مواد غذایی
|
5,500 تومان
|
جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی
|
5,500 تومان
|
كاربرد دي اكسيدكربن فوق بحراني در استخراج و تصفيه روغن Supercritical Fluid Extraction
|
5,500 تومان
|
مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
آزمایشات خوردگی
|
5,500 تومان
|
نانولیپوزوم ها در سیستم های غذایی
|
5,500 تومان
|
تولید بیوگاز از ضایعات غذایی
|
5,500 تومان
|
بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی
|
5,500 تومان
|
مواد غذایی حلال
|
5,500 تومان
|
بی بو کردن روغن های خوراکی
|
5,500 تومان
|
استفاده از ازن در آب آشامیدنی
|
5,500 تومان
|
محيط های كشت، معرفها و رنگها
|
5,500 تومان
|
خط توليد کنسرو ماهی
|
5,500 تومان
|
طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال
|
5,000 تومان
|
خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
خوردگی در صنعت قند
|
5,500 تومان
|
تولید بیودیزل از جاتروفا
|
5,500 تومان
|
کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا
|
2,500 تومان
|
کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری
|
5,500 تومان
|
تولید و فرآوری مواد غذایی ارگانیک
|
5,500 تومان
|
استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی
|
5,500 تومان
|
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی
|
5,500 تومان
|
كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي
|
5,500 تومان
|
افزودنی های غذایی (Food Additives)
|
5,500 تومان
|
بسته بندی فعال در صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
بسته بندی ادویه (تقلبات و چالشها)
|
5,500 تومان
|
میکروبیولوژي مواد غذایی
|
4,000 تومان
|
هیدروکلوئیدهای غذایی (فرمولاسیون غذا)
|
2,500 تومان
|
استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی
|
2,500 تومان
|
میکروبیولوژی عمومی
|
5,500 تومان
|
آلاینده هاي مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از آن ها
|
2,500 تومان
|
بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت
|
2,500 تومان
|
بررسی ساختار و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران
|
2,500 تومان
|
کاربردهای شبکه عصبی در صنایع غذایی
|
2,500 تومان
|
چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیري پروبیوتیک در صنایع غذایی
|
2,500 تومان
|
بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
تولید روغن های تک یاخته ای توسط میکروارگانیسم ها (Single cell oil)
|
5,500 تومان
|
نیتروزآمین ها در مواد غذایی
|
5,500 تومان
|
خورندگي در صنايع غذايي (آزمايشات خوردگي)
|
2,500 تومان
|
فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی
|
2,500 تومان
|
روش هاي توليد و كاربرد نانوكپسول هاي مورد استفاده در صنايع غذايي
|
2,500 تومان
|
مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی در صنایع غذایی
|
2,500 تومان
|
کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي
|
2,500 تومان
|
نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون)
|
2,500 تومان
|
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل
|
2,500 تومان
|
بررسی كاربرد اينولين در همبرگر به عنوان نگهدارنده چربی
|
2,500 تومان
|
تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع
|
2,500 تومان
|
بررسی خصوصیات فیلم های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندي صنایع غذایی
|
2,500 تومان
|
عمل آوری گوشت (Curing of Meat)
|
5,500 تومان
|
پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر
|
5,500 تومان
|
صمغ زانتان (Xanthan Gum)
|
5,500 تومان
|
دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی
|
5,500 تومان
|
آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی
|
2,500 تومان
|
معرفی و تولید روغن زیتون
|
5,500 تومان
|
تولید تخم مرغ مایع
|
2,500 تومان
|
تکنولوژی تولید ویفر
|
2,500 تومان
|
تکنولوژی تولید بیسکویت
|
5,500 تومان
|
فرآوری روغن ها و چربی ها
|
2,500 تومان
|
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
|
2,500 تومان
|
معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی
|
5,500 تومان
|
بسته بندی های فعال در صنعت گوشت
|
5,500 تومان
|
فرآورده های جانبی حاصل از کشتار
|
5,500 تومان
|
کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی
|
2,500 تومان
|
بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل
|
2,500 تومان
|
تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller
|
5,500 تومان
|
بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون
|
5,500 تومان
|
جزوه کامل درس تکنولوژی قند
|
3,500 تومان
|
هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی
|
2,500 تومان
|
استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی
|
5,500 تومان
|
مهاجـرت مــواد پلیمری از بستهبندی پلاستیکی مواد غذایی
|
5,500 تومان
|
امولسیون های مواد غذایی
|
5,500 تومان
|