مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

لیست تمام محصولات

عنوانقیمت
آنزیم های میکروبی در صنایع غذایی 5,500 تومان
منافع و خطرات کاربرد افزودنی ها درفراورده های غذایی 5,500 تومان
حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی 5,500 تومان
مهاجرت در بسته بندی های پلیمری مواد غذایی 5,500 تومان
تولید ژلاتین از پودر استخوان 5,500 تومان
فرایند تولید رب گوجه فرنگی 5,500 تومان
روش های تشخیص تقلبات شیر 5,500 تومان
نقش روغن پالم در صنایع غذایی 5,500 تومان
تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقطه بحرانی (HACCP) 5,500 تومان
جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر خسروشاهی 4,000 تومان
فناوری های نوین در صنایع غذایی (استریلیزاسیون ، پرتودهی ، اوزون ، فراصوت) 5,500 تومان
آنزيم ها در صنایع غذایی 5,500 تومان
تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده) 5,500 تومان
ایمنی دیگ های بخار 5,500 تومان
تلخی زدایی روغن کنجد 5,500 تومان
بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن پوست بنه در مقایسه با روغن های کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردان 5,500 تومان
کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات 3,000 تومان
جزوه اصول و مبانی بسته بندي مواد غذایی دکتر مهدی کدیور 3,500 تومان
کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی 5,500 تومان
خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design 5,500 تومان
فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس) 5,500 تومان
کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan) 5,500 تومان
استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا 5,500 تومان
آنتی اکسیدان های طبیعی و اثر آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی 5,500 تومان
تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک 5,500 تومان
اصول نمونه برداری از مواد غذایی 5,500 تومان
جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی 5,500 تومان
كاربرد دي اكسيدكربن فوق بحراني در استخراج و تصفيه روغن Supercritical Fluid Extraction 5,500 تومان
مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی 5,500 تومان
آزمایشات خوردگی 5,500 تومان
نانولیپوزوم ها در سیستم های غذایی 5,500 تومان
تولید بیوگاز از ضایعات غذایی 5,500 تومان
بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی 5,500 تومان
مواد غذایی حلال 5,500 تومان
بی بو کردن روغن های خوراکی 5,500 تومان
استفاده از ازن در آب آشامیدنی 5,500 تومان
محيط های كشت، معرفها و رنگها 5,500 تومان
خط توليد کنسرو ماهی 5,500 تومان
طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا به ظرفيت 1000 تن در سال 5,000 تومان
خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی 5,500 تومان
خوردگی در صنعت قند 5,500 تومان
تولید بیودیزل از جاتروفا 5,500 تومان
کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا 2,500 تومان
کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی 5,500 تومان
استفاده از گاز ازن در صنعت مرغداری 5,500 تومان
تولید و فرآوری مواد غذایی ارگانیک 5,500 تومان
استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی 5,500 تومان
استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی 5,500 تومان
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) در عرضه مواد غذایی 5,500 تومان
كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي 5,500 تومان
افزودنی های غذایی (Food Additives) 5,500 تومان
بسته بندی فعال در صنایع غذایی 5,500 تومان
بسته بندی ادویه (تقلبات و چالشها) 5,500 تومان
هیدروکلوئیدهای غذایی (فرمولاسیون غذا) 2,500 تومان
استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی 2,500 تومان
میکروبیولوژی عمومی 5,500 تومان
آلاینده هاي مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از آن ها 2,500 تومان
بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت 2,500 تومان
بررسی ساختار و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران 2,500 تومان
کاربردهای شبکه عصبی در صنایع غذایی 2,500 تومان
چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیري پروبیوتیک در صنایع غذایی 2,500 تومان
بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی 5,500 تومان
تولید روغن های تک یاخته ای توسط میکروارگانیسم ها (Single cell oil) 5,500 تومان
نیتروزآمین ها در مواد غذایی 5,500 تومان
خورندگي در صنايع غذايي (آزمايشات خوردگي) 2,500 تومان
فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی 2,500 تومان
روش هاي توليد و كاربرد نانوكپسول هاي مورد استفاده در صنايع غذايي 2,500 تومان
مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی در صنایع غذایی 2,500 تومان
کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي 2,500 تومان
نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون) 2,500 تومان
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل 2,500 تومان
بررسی كاربرد اينولين در همبرگر به عنوان نگهدارنده چربی 2,500 تومان
تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع 2,500 تومان
بررسی خصوصیات فیلم های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندي صنایع غذایی 2,500 تومان
عمل آوری گوشت (Curing of Meat) 5,500 تومان
پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر 5,500 تومان
صمغ زانتان (Xanthan Gum) 5,500 تومان
دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی 5,500 تومان
آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی 2,500 تومان
معرفی و تولید روغن زیتون 5,500 تومان
تولید تخم مرغ مایع 2,500 تومان
تکنولوژی تولید ویفر 2,500 تومان
تکنولوژی تولید بیسکویت 5,500 تومان
فرآوری روغن ها و چربی ها 2,500 تومان
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی 2,500 تومان
معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی 5,500 تومان
بسته بندی های فعال در صنعت گوشت 5,500 تومان
فرآورده های جانبی حاصل از کشتار 5,500 تومان
کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی 2,500 تومان
بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل 2,500 تومان
تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی 5,500 تومان
کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller 5,500 تومان
بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی 5,500 تومان
استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون 5,500 تومان
جزوه کامل درس تکنولوژی قند 3,500 تومان
هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی 5,500 تومان
مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی 2,500 تومان
استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی 5,500 تومان
مهاجـرت مــواد پلیمری از بسته‌بندی پلاستیکی مواد غذایی 5,500 تومان
امولسیون های مواد غذایی 5,500 تومان

تعداد صفحه(1):

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات