مقالات ترجمه شده فارسی صنایع غذایی سمینارهای تخصصی صنایع غذایی در موضوعات مختلف آخرین جزوات اساتید برتر صنایع غذایی جدیدترین طرح های توجیهی صنایع غذایی

کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات

کنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات مقاله کامل فرمت PDF و docx تعداد صفحات 17   مقدمه : آب‌ میوه (به انگلیسی: Juice)‏ مایعی است که بطور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب ‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه می‌شود. آب ‌میوه را می‌توان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه‌های ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا

کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا مقاله کامل Full Text تعداد صفحات 15   چکیده هیدروکلوئیدها یکی از اجزاي معمول و مهم مورد استفاده در صنعت غذا هستند. کاربرد آن ها بیشتر به عنوان قوام دهنده، ایجاد کننده ژل، امولیسیفایر، استبیلایزر، جایگزین چربی، عامل شفاف کننده، عامل ایجاد لخته، عامل ایجاد کننده حالت ابري و کدري هستند. افزون بر این هیدروکلوئیدها را می توان در قسمتی از فیلم هاي خوراکی، قرار دادن در کپسول به عنوان طعم دهنده و ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی

استفاده از بسته بندي پلیمري به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده هاي غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 11 فرمت : PDF   چکیده یکی از فناوري هاي جدید و پیشرفته امروزه در زمینه بسته بندي مواد غذایی در صنایع مختلف ، بسته بندي پلمیري می باشد. پلیمرها مواد خام اولیه می باشند و در بسته بندي مواد غذایی کاربرد دارند. کاهش عمده در کیفیت و کمیت میوه جات تازه بین برداشت و مصرف رخ می دهد. با فهم بهتر فرایند تنفس میوه جات تازه چندین تکنیک براي افزایش قابلیت ماندگاري و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

آلاینده هاي مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از آن ها

آلاینده هاي مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از  آن ها مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 7 فرمت PDF   چکیده امروزه اهمیت ایمنی مواد غذایی در سلامت و تندرستی انسان بر هیچ کس پوشیده نیست. دسترسی به تغذیهاي که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیم شده باشد و از سلامت لازم به لحاظ عاري بودن از هر گونه آلودگی میکروبی، شیمیایی و .. برخوردار باشد از مهم ترین اهداف یک جامعه سالم می باشد. امروزه توجه به آلاینده هاي مواد غذا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت

بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت PDF   چکیده امولسیون مخلوط دو فاز مایع امتزاج ناپذیر و معلق در یکدیگر می باشد.نانوامولسیون ها، امولسییون های بسیار ریز شده یا امولسیون ها زیر میکرون هستند،که اندازه ذرات آنها 50 تا 1000 نانومتر است .به طور کلی اندازه قطرات یک امولسیون به عواملی نظیر نوع فازها ، مقدار و نوع امولسیفایر مصرفی ، چگونگی تهیه امولسیون و غیره بستگی دارد. از این رو واضح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی ساختار و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران

بررسی ساختار  و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 13 فرمت PDF   چکیده استفاده از رنگ های طبیعی استخراج شده از گیاهان و کاربرد آنها در مواد غذایی یک واقعیت تجاری است. امروزه با افزایش سطح اطلاعات، افراد به دنبال غذاها و نوشیدنی های سالم و ایمن هستند. اولین فاکتوری که باعث جذب مشتری می شود رنگ ماده غذایی است. رنگ با اهداف مختلفی شامل پوشاندن تقلب، رنگ دهی، آروما و ... اضافه می شود. رنگ های مجاز خوراکی )ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربردهای شبکه عصبی در صنایع غذایی

کاربردهای شبکه عصبی در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 9 فرمت :PDF   چکیده براي مدل كردن پديده هاي فيزيكي از روش هاي معمول حل معادلات )موازنه جرم و انرژي( استفاده مي شود اما به دليل وقت گير بودن حل اين معادلات روش هاي سريع تري چون شبكه عصبي مصنوعي هم موجود است. شبكه هاي عصبي مصنوعي از عناصر عملياتي ساده اي به صورت موازي ساخته مي شوند . اين عناصر از سيستمهاي عصبي زيستي الهام گرفته شده اند . شبكه هاي عصبي از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیري پروبیوتیک در صنایع غذایی

چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیري پروبیوتیک در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 7 فرمت PDF     چکیده: تحقیقات در رابطه با غذاهاي فراسودمند به دلیل خواص ویژه سلامتی بخشی که برخوردار هستند یکی از مهمترین مسائل مطرح در زمینه صنایع غذایی می باشد که اخیرا مورد توجه مجامع علمی جهان قرارگرفته است. پروبیوتیک ها میکروب هاي زنده اي می باشند که سلامتی میزبان (انسان) را با بهبود تعادل میکروبی روده تحت تأثیر قرار می دهند. تحقیقات نشان می د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی

فراوری و تولید محصولات خميري با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 5 فرمت : PDF     چكيده: در دهه هاي گذشته مطالعات زيادي بر تأثير افزودن نمك هاي طبيعي بر ويژگي هاي نانوايي و بهبود خمير انجام شده است. نمك بر اختلاط و گسترش خمير و ويژگي هاي نانوايي آن تأثيرگذار است. هنگام افزايش نمك به خمير آرد گندم پروتئين هاي گلوتن تجمع مي يابد كه اين اثر وابسته به نوع و ميزان نمك افزوده شده مي باشد. در غلظت هاي پايين نمك ( 0.05 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

روش هاي توليد و كاربرد نانوكپسول هاي مورد استفاده در صنايع غذايي

روش هاي توليد و كاربرد نانوكپسول هاي مورد استفاده در صنايع غذايي مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 5 فرمت PDF چكيده: نانوحامل ها، سيستم هاي انتقالي هستند كه به منظور انتقال تركيبات مغذي، دارويي يا مولكولهاي زيستي، آنها را در حفره هاي دروني خود به دام انداخته و يا اينكه آنها را در سطح خارجي خود جذب ميكنند. نانوكپسول ها دسته اي از نانوحامل ها هستند كه فرايند ساخت آنها از روي عملكرد غشاي سلولي در طبيعت الگوبرداري شده و شامل فضايي خالي براي به دام انداختن تر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی در صنایع غذایی

مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی  در صنایع غذایی مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 23 فرمت PDF چکیده: کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی به عنوان یک نگهدارنده ی غذایی, کیفیت غذاهای منجمد شده و دسرها را هنگام سردخانه گذاری ,حمل و نقل و یخ زدایی بالا می برد.یکی از فواید اصلی و مهم این پروتئین ها برای صنعت غذا این است که در مقدار بسیار کم نسبتا فعال اندکه توانسته موجب شود قیمت ترکیبات این غذاهای نوین تحت تاثیر قرار گیرد. بنابراین, این پرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي

کاربرد پليمرها و بيوپليمرهاي مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 4 فرمت PDF چكيده: خواص كاربردي پليمرها يا بيوپليمرها مورد استفاده در صنعت غذا، استفاده از آنها را به عنوان يك مادة بسته بندي در يك زمينة موردنظر معين ميكند. به منظور استفاده از يك بيوپليمر براي بستهبندي محصولي خاص بايد خواص كاربردي آن با اهداف مورد نظر همخواني داشته باشد. ويژگيهاي مكانيكي، بازدارندگي در برابر گازها و بخار آب، ويژگي هاي حرارتي و غيره در قابلي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون)

نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون) مقاله کامل Full Text تعداد صفحه : 5 فرمت : PDF چکیده یکی از کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، استفاده از نانوانکپسولاسیون و سیستم های تحویل غذایی میباشند که برای حفاظت، افزایش حلالیت و افزایش جذب زیستی مواد غذا-دارو )نوتریسیتیکال( و جلوگیری از تغییرات حسی در مواد غذایی توسط محموله مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از انواع جدید نانوکپسولها و نانوحاملهای بر پایه لیپید، نانونیوزوم ها هستند که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل مقاله کامل Full Text تعداد صفحات : 4 فرمت PDF چکیده زنجبیل یکی از ادویه های معروف مورد استفاده در انواع غذا ها و نوشیدنی ها که از سالیان دور به عنوان یک داروی گیاهی مورد استفاده بشر بوده است. زنجبیل دارای ترکیبات زیست فعال زیادی می باشد که از جمله این ترکیبات می توان به 6 -جینجرول اشاره کرد که از عوامل اصلی تندی زنجبیل بوده و خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد توموری زنجبیل به آن مربوط می شود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی كاربرد اينولين در همبرگر به عنوان نگهدارنده چربی

بررسی كاربرد اينولين  در همبرگر به عنوان نگهدارنده چربی مقاله کامل Full Text 12 صفحه فرمت PDF   چکيده: همبرگر از جمله محصولات گوشتي محبوبي است كه توسط ميليونها مصرف كننده در سراسر جهان مورد استفاده قرار ميگيرد در فرآورده های گوشتي، ميزان چربي بر خصوصيات حسي محصول تأثيرگذار بوده و در ايجاد حالت خامه ای ، ظاهر مطلوب، لذيذ ، قابليت پذیرش بافت و ايجاد احساس سير نقش عمده ای دارد از اين رو فرموله كردن محصول گوشتي كم چرب، بدون تغيیر در طعم، احساس ده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع

تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع چکیده فرآیند نور ماوراء بنفش ( UV ) با استفاده از منابع پیوسته و پالس دار میتواند یک روش مناسب غیر حرارتی برای مواد غذایی مایع، مواد تشکیل دهنده آنها، نوشابهها، و نوشیدنیها باشدکه با توجه به مطالعات انجام گرفته در این زمینه، این روش برای از بین بردن و یا کاهش سطحی از انواع پاتوژنهای نامطلوب و میکروارگانیسم های عامل فساد معرفی شده است. در مقایسه با آب، مواد غذایی مایع طیف وسیعی از خواص نوری و فی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی خصوصیات فیلم های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندي صنایع غذایی

بررسی خصوصیات فیلم  های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندي صنایع غذایی مقاله کامل Full Text 7 صفحه فرمت PDF   چکیده: یکی از فراوانترین پلیمرهاي طبیعی، کیتوزان است که از استیل زدایی کیتین به دست میاید و از واحدهاي گلوکزآمین و ان استیل گلوکزآمین تشکیل شده است .در سال هاي اخیر علاقه روز افزونی به استفاده از فیلم هاي خوراکی یر پایه کیتوزان به دلیل دارا بودن فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی به منظور بهبود نگهداري مواد غذایی و کاهش استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی

آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF چکیده اكسيداسيون چربيها از مهمترين دلايل فساد موادغذايي به حساب ميآيد كه بر روي رنگ، طعم، بافت و ارزش تغذيهاي تأثير گذاشته و منجر به فساد و از دست رفتن ارزش تغذيهاي از طريق نابودي اسيدهاي چرب ضروري، ويتامينها و ايجاد تركيبات سمي ميگردد كه جهت جلوگيري از اكسيداسيون و اثرات آن از آنتي اكسيدانها استفاده ميشود. آنتي اكسيدانها در گستره وسيعي از منابع وجود دارد كه بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تولید تخم مرغ مایع

تولید تخم مرغ مایع مقاله کامل Full text 6 صفحه فرمت : PDF چکیده : تولید پودر و مایع تخم مرغ جزو نیازهای ضروری صنایع غذایی امروزی به نظر می رسد در این مطلب سعی شده است اطلاعات در زمینه فرآیند تولید پودر و مایع تخم مرغ در اختیارتان قرار گیرد.بیشتر ویتامین ها و مواد مغذی در زرده تخم مرغ یافت می شااود. رنز زرده تخم مرغ مربوب به درصااد پی مان گزانتو فیدها است. یکی از مسائد مهم در اقتصاد کشور ضایعات مواد غذایی است ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

تکنولوژی تولید ویفر

تکنولوژی تولید ویفر مقاله کامل Full Text 4 صفحه فرمت PDF شامل : معرفی و توضیح ویفر فرمولاسیون تولید آن فرآیند تولید بسته بندی ویفر   کلمات کلیدی : ویفر , فرمولاسیون , فرآیند تولید , صنایع غذایی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

فرآوری روغن ها و چربی ها

فرآوری روغن ها و چربی ها مقاله کامل Full Text 15 صفحه فرمت : PDF روغنها و چربیهای خام از دانه های روغنی ، میوه ها ، دانه ها و بافتهای حیوانی بدست می آیند و از فرآورده هایی با بوها و طعم های مختلف حاوی ناخالصی های اندک تا موادی با ناخالصی بالا و بوی تند ، متغیر می باشند . فقط تعداد محدودی از چربی ها و روغنهای خام برای اهداف خوراکی مناسب هستند و به نوعی فرآوری می شوند . خوشبختانه پژوهشگران برای روغنها و چربی های گوناگون ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی

کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی مقاله کامل Full Text فرمت : PDF (12 صفحه) چکیده فناوری نانو کاربرد های وسیعی در همه مراحل تولید ، فرآوری ، نگهداری ، بسته بندی و انتقال تولیدات کشاورزی دارد . ورود فناوری نانو به صنعت کشاورزی و صنایع غذایی متضمن افزایش میزان تولیدات و کیفیت آن ها ، در کنار حفظ محیط زیست و منابع کره ی زمین می باشد. امروزه بسیاری از مواد غذایی و محصولات کشاورزی کشور، به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی، باز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی

کاربرد ترکیبات حاوی خون به عنوان افزودنی در مواد غذایی مقاله Full Text 6 صفحه چکیده : افزودنیهاي مواد غذایی یک واژه کلی براي استفاده از ترکیباتی است که سبب بهبود ظاهر غذا، ماندگاري، ترکیب، طعم و ارزش غذایی میشوند. رنگها یکی از این مواد بوده و براي بهبود ظاهر یا همگن کردن محصولات غذایی و گاهی هم براي مخفی نموندن کیفیت پایین و یا احیاناً فساد محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. رنگها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند که از رنگهاي طبیعی و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل

بررسی  تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل مقاله : Full Text 13 صفحه چکیده : ساکارز شناخته شده ترین کربوهیدراتی است که در محصولات غذایی گوناگون حضور دارد و طعم، بافت و قوام آنها را تحت تأثیر قرار میدهد. ساکارز عامل اصلی چاقی، دیابت و پوسیدگی دندان است که معمولاً با دیگر شیرین کننده ها جایگزین میشود. شیره خرما یک شیرین کننده مناسب است که ارزش تغذیهای بالایی دارد. علاوه بر داشتن مزایای سلامتی، شامل گلوکز و فروکتوز میباشد که فروکتوز نیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی

مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی نوع فایل :word Full Text معرفی و مقدمه ای از بسته بندی فعال.نقش بسته بندی در زنجیره غذایی .مشکلات سیستم های بسته بندی مواد غذایی .تعاریف و کاربرد بسته بندی فعال .رایج ترین کاربرد سیستم بسته بندی فعال .بسته بندی هوشمند .تاثیر بسته بندی بر خصوصیات ماده غذایی   کلمات کلیدی : بسته بندی فعال , صنایع غذایی , بسته بندی هوشمند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان
تعداد صفحه(1):

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات