سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 22 مقدمه : تامین غذای ارزان، باکیفیت مطلوب و قابلیت زمان نگهداری مناسب درسطح جهانی ازگذشته تا بحال مورد توجه بوده است. درحال حاضر، غذاهای فراوری شده قسمت مهمی از تغذیه انسان ها را پوشش می دهند. افزودنی ها نقش مهمی در تولید آنها دارند. همزمان قوانین سخت گیرانه ای درارتباط با استفاده ازاین ترکیبات توسط سیستم های نظارتی تصویب گردید . ...
سمینار کامل(پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 26 فهرست مطالب : تاریخچه علت پیدایش اساس حرارت دهی اهمیک عوامل موثر در طراحی سیستم اهمیک عوامل موثر درتغییر هدایت الکتریکی عوامل موثر درتغییر میدان الکتریکی موقعیت میدان الکتریکی با جریان مواد هیتر اهمیک ستون حرارت دهنده سیستم اهمیک حرارت دهی کاربرد ها Electroporationدر OH اثرات oh بر روی ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 44 فهرست مطالب : ارزیابی خطرات مهاجرت شاخص های مهاجرت روش های ارزیابی مهاجرت روش غیر مستقیم اندازه گیری روش مستقیم شرایط نیمه مستقیم تشدید شده مشکلات مربوط به اندازه گیری مهاجرت انتخاب شرایط مناسب آزمون روش های آنالیز محلول های مهاجرت مراحل ارزیابی مهاجرت جداسازی موادمهاجر شناسایی مواد مهاجر مهاجرت در بسته ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 37 مقدمه : •ژلاتين يك نوع پروتئين هيدروليز شده از مشتقات كلاژن بوده كه بيشتر از يك سوم پروتئين بدن حيوانات را شامل مي شود و در تاندون، پوست، استخوان سيستم عروقي و پوششهاي بافت پيوندي احاطه كننده ماهيچه ها به مقادير فراوان وجود دارد. در این سمینار به بررسی و معرفی ژلاتین ، کارخانه های تولید کننده در کشور، مرا ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 44 فهرست مطالب : رب گوجه فرنگی ویژگی های رب کاربرد محصول استاندارد های رب گوجه فرنگی تکنولوژی تولید مطالعات مربوط به مواد اولیه مورد مصرف در کارخانه مواد مورد استفاده برای بسته بندی دستگاه ها میکروبیولوژی کلمات کلیدی : رب گوجه فرنگی , فرایند , تولید , صنایع غذایی , دستگاه , بسته بندی , تکنولوژی ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 19 فهرست مطالب : تقلبات مربوط به دخل و تصرف در ترکیبات شیر تشخیص و تعیین آب افزوده شده به شیر تشخیص آب نمک در شیر تشخیص گرفتن چربی یا خامه گیری از شیر کامل تشخیص شیر باز ساخته یا شیر خشک در شیر تشخیص آب پنیر افزوده شده به شیر روش تشخیص پرمیت در شیر خام تشخیص اوره در شیر خام تشخیص قند افزوده شده به شیر ت ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 45 فهرست مطالب : نقش چربي در بدن روغن پالم اسيدهاي چرب در انواع روغن پالم جنبه های تغذیه ای پالم وضعیت مصرف روغنها در ایران اقدامات صنعت وضعيت روغن در دنيا تجارت جهاني پالم تجارت پالم در ايران انواع پالم مصرف روغن پالم دلایل انتخاب پالم برای سرخ کردنی روغن هسته پالم پالم اولئین ساير انواع پالم استاندارد ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 41 فهرست مطالب : مدیریت ایمنی مواد غذایی Haccp طرح هفت اصل haccp مراحل مختلف طرح haccp نمودار کنترل haccp hazardخطر تجزیه و تحلیل خطر اقدام پیشگیرانه حد بحرانی سطح هدف وارسی اقدام اصلاحی ممیزی-تضمین کیفیت تامین کننده SFBB و... کلمات کلیدی : haccp , تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی , صنایع غذایی ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 57 شرح سمینار : در این سمینار به بررسی کاربرد روش های نوین در تولید و نگهداری مواد غذایی که شامل روش های جدید استریلیزاسیون ، انواع روش های پرتودهی ، استفاده از اوزون و فراصوت همراه با شرح کامل و انواع روش ها و کاربرد آن در صنعت پرداخته می شود. کلمات کلیدی : فناوری نوین , صنایع غذایی , استریلیزاسیون , پرتودهی , اشعه , اوزو ...
سمینار کامل(پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 78 مقدمه : آنزیم ها ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور برخي از واکنشهاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون باعث افزايش سرعت واکنش شده و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 30 مقدمه : •فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند : •1ـ كالباس هاي حرارت ديده •2ـ كالباس هاي خام •3ـ كالباس هاي پخته •4ـ گوشت هاي عمل آمده •تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي ته ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 26 فهرست مطالب : تعریف دیگ بخار در آیین نامه حفاظتی موارد کاربرد انواع دیگهای فایرتیوپ متعلقات جانبی سختی گیری مشخصات آب تغذيه دیگ بخار دی اریتور سوپرهيتر اکونومايزر آب ديگ بخار بخشهای تحت فشار دیگهای بخار fire tube لوازم حفاظتی دیگهای بخار عوامل خطر آفرین در دیگهای بخار کنترلهای روزانه کنترلهای هفتگی کنت ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 37 فهرست مطالب : تاریخچه کنجد کلیات گیاه شناسی ترکیب شیمیایی کنجد معرفی روغن کنجد ترکیب شیمیایی روغن کنجد خواص درمانی روغن کنجد تولید روغن کنجد مراحل تولید روغن کنجد تمیز کردن و بوجاری پوست گیری مشروط کردن پخت 5.استخراج روغن کلمات کلیدی : تلخی زدایی , روغن , کنجد , تولید , صنایع غذایی , استخراج , مشروط کردن , پخت ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 30 مقدمه : v سرخ کردن از جمله فرایندهای متداول در زمینه آماده سازی مواد غذایی به شمار می آید. طی این فرایند روغن به مدت طولانی در معرض درجه حرارتهای بالا (180 تا 220 درجه سانتیگراد) و شرایط اکسایشی قرار می گیرد. v يكي از روشهاي پايدار كردن روغنهاي سرخ كردني، اضافه كردن آنتي اكسيدانهاي سنتزي به آنها است ولي تمايل به حذف مواد شيميايي سنتزي ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 31 مقدمه : اخیرا، تقاضا برای مواد غذایی سالم و با کیفیت بالا، همگام با تغییرات مورد نظر مصرف کنندگان، منجر به گسترش دستاوردها و روش های نوین در بسته بندی مواد غذایی گردیده است. یک مورد از این پیشرفت ها، فن آوری بسته بندی هوشمند مواد غذایی است. بسته بندی هوشمند، نظارت و به دست آوردن اطلاعات درباره کیفیت مواد غذایی را ممکن ساخته است. ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 67 فهرست مطالب : تعاريف و قلمرو طراحي كارخانه اهداف و مراحل طراحي كارخانه مطالعات امكان سنجي تحقيق بازار خصوصيات زمين كارخانه خصوصيات ساختمان نور تهويه انبارها تامين آب تهیه جریان مواد یا FLOW CHART سیستمهای خطی تامین انر ﮊ ی در یک کارخانه بخار نكات ايمني &nb ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 22 مقدمه : چغندر قند مهم ترین محصول برای تولید قند است. تفاله چغندر قند ( Beta vulgari ) یا SBP0 یک محصول جانبی از صنعت قند است که به وفور یافت می شود.این ماده عمدتا برای فرمولاسیون خوراک دام استفاده می شود که چندین استفاده ی صنعتی نیز پیدا کرده است.برای خشک کردن SBP مقدار انرژی زیادی مصرف می شود که مشکل سوختن ایجاد میکند اما ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 23 مقدمه : کنجاک گلوکومانان یک پلی ساکارید بی رنگ و بی مزه است که از غده گیاه آمورفوفالوس کنجاک ( konjac Amorphophallu ) به دست می آید و به عنوان یک ماده GRAS شناخته شده است. کنجاک گلوکومانان عملکردی دو گانه دارد از یک سو به دلیل غیر قابل هضم بودن یک فیبر غذایی محسوب می شود و در کنترل دیابت و کاهش کلسترول نقش دارد و از سوی دیگر باعث ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 23 مقدمه : سالیکورنیا از خانواده اسفنجیان و نمک دوست بوده و در خاك هاي شور قابل رشد است. همین ویژگی باعث می شود که جهت کشت آن نیازي به زمین زراعی و آب کشاورزي نباشد و از این نظر نیز صرفه اقتصادي خوبی خواهد داشت. این گیاه بدون برگ بوده و ساقه هاي آن بسیار آبدار و شاداب است. سالیکورنیا از آب شور تغذیه و به روش گرده افشانی تولید مثل می ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 22 مقدمه : چربی ها و روغن ها ترکیبات غذایی با ارزشی بوده که علاوه بر تامین انرژي، نقش مهمی در سلامت و ادامه حیات انسان داشته و در گروه مواد غذایی ضروري جاي دارند .روغن سویا به دلیل فراوانی، ارزانی و کیفیت خوب، از مهم ترین منابع روغن هاي گیاهی است. دانه هاي روغنی آن سرشار از اسید لینولئیک بوده و شامل ترکیبات ارزشمندي مانند اسید چرب غیر اشباع ...
سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 29 مقدمه : بستنی از جمله مواد غذایی است که تقریبا در تمامی رده های سنی مصرف می شود.همچنین این ماده ی غذایی به علت دارا بودن شرایط محیطی مناسب(دمای پایین-phخنثی)می تواند حامل مناسبی در طولانی مدت برای پروبیوتیکها باشد.از این رو محققان تحقیقات زیادی را در این رابطه انجام داده اند که نتایج موثری نیز بدست آمده است. اصطلاح پروبیوتیک اولین بار در سا ...
سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 32 در این سمینار اصول نمونه برداری از مواد غذایی به طور کامل شرح داده شده و به بررسی بهداشت مواد غذایی ، ایمنی مواد غذایی و سلامت پیشرفت آن و اصول صحیح و درست نمونه برداری از مواد غذایی پرداخته می شود. کلمات کلیدی : نمونه برداری , بهداشت , ایمنی , مواد غذایی , صنایع غذایی ...
سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 25 مقدمه : بسته بندي فعال يکي از مفاهيم جديد در بسته بندي مواد غذايي مي باشد که در پاسخ به تغييرات مداوم در درخواست هاي مصرف کنندگان در حال حاضر وگرايشات بازار توسعه يافته است. تکنولوژي هاي جديد در بسته بندي مواد غذايي در پاسخ به نيازهاي مشتريان يا در راستاي توليد صنعتي محصولات غذايي محافظت شده با روشهاي ملايم تر، تازه، لذيذ و راحت با عمر انباري ...
سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید : 30 مقدمه : تحقيقات نشان مي دهند استخراج روغن هاي نباتي با استفاده از دي اكسيد كربن فوق بحراني ( Supercritical CO 2 ) به عنوان روش جايگزين فشردن مكانيكي و استخراج مستقيم با حلال پيشنهاد شده است. دی اكسيد كربن فوق بحراني به دليل مزايايي مانند غير سمي و غير اشتعال زا بودن، قيمت پايين، دسترسي آسان، پايداري شيميايي بالا، عدم واكنش با نمونه و جداسا ...
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 45 در این سمینار به معرفی و بررسی انواع خوردگی در صنایع غذایی پرداخته و به معرفی جدیدترین ترکیبات ضد خورده طبیعی به عنوان جایگزین ترکیبات شیمیایی در صنایع غذایی می پردازد. مقدمه : خوردگی را تخریب یا فاسد شدن یک ماده در اثر واکنش با محیطی که در آن قرار دارد تعریف می کنند.برخی اعتقاد دارند که این تعریف باید محدود به فلزات باشد ولی غالبا ...